Japani

Japani tunnetaan maailmanlaajuisesti rikkaasta historiastaan, ainutlaatuisesta kulttuuristaan ja johtavasta teknologiastaan. Photowallin Japani-julisteiden avulla voit yhdistää uuden Lue lisääja vanhan parhaat puolet ja tehdä tilastasi todella näyttävän. Halusitpa sitten piristää kotiasi tai antaa työpaikallesi hieman lisää puhtia, laadukkaiden Japani-julisteiden valikoimamme tekee raskaan työn puolestasi. Voit valita kauniista muotoilusta, eloisista väreistä ja merkityksellisistä nähtävyyksistä. Japani-julisteissa on tosielämän valokuvia, jotka voivat välittömästi siirtää sinut katsomasi maisemaan. Meillä on myös taideteoksia, jotka hämmästyttävät sinut monimutkaisilla yksityiskohdillaan ja piilotetuilla asiayhteyksillään. Japani-julisteet voivat toimia motivaattorina, joka saa sinut jonain päivänä vierailemaan tässä hämmästyttävässä maassa, tai lämmittävänä muistona siellä vietetystä ajasta. Ilmeisen visuaalisen painoarvon lisäksi Japani-julisteet ovat myös hyödyllisiä oppimiseen ja voivat niin ikään toimia heijastuksena luonteestasi ja mieltymyksestäsi kulttuuriin. Piristä tilasi upealla kauneuden, värien ja syvyyden runsaudella näissä Photowallin upeissa Japani-julisteissa.

Sijoitus on avainasemassa

Aivan kuten Japani itsessään, myös maantiede on erittäin tärkeä näkökohta Japani-julisteiden käytössä. On motiiveja, jotka sopivat paremmin yksityisiin tiloihin, kuten esimerkiksi makuuhuoneeseen. Japani-julisteissa on kuitenkin paljon erilaisia aiheita, joiden ansiosta ne viihtyvät myös julkisemmissa tiloissa, kuten eteisessä tai jopa toimiston taukotilassa. Japani on Aasian itärannikolla sijaitseva saariketju, joka koostuu neljästä pääsaaresta ja kymmenistä pienemmistä saarista. Neljästä pääsaaresta suurin on Honshu, joka on myös maailman seitsemänneksi suurin saari. Maan pinta-ala on verrattavissa Saksan tai Kalifornian pinta-alaan. Yli 50 % maasta on vuoristoista ja metsien peittämää, kuten näet joistakin Japan-julisteiden tarjoamista kauniista nähtävyyksistä.

Japani-julisteet ja niiden kaupungit

Japanin suurimpia kaupunkeja ovat Tokio, Yokohama, Osaka ja Nagoya, joista joistakin näet runsaasti Japanin julisteissa. Toisin kuin monien kaupunkien sekakäyttöisissä rakennuksissa, joissa vähittäiskauppa on keskitetty pohjakerrokseen ja ylemmät kerrokset on täytetty toimisto- ja asuintiloilla, Tokion rakennuksissa käytetään usein useita kerroksia kaupoille, kahviloille ja ravintoloille. Samoin monet Tokion taivaanrantaan sijoittuvat korkeat kerrostalot täyttävät ylimmät kerroksensa hotelleilla. Japani-julisteista avautuvat upeat näkymät kaupunkiin, kuten teoksessa nimeltä "Rainbow Bridge and Tokyo Tower" (Sateenkaarisilta ja Tokion torni). Osakaa esittelevissä Japani-julisteissa näet nähtävyyksiä, kuten Abeno Harukasin, joka on 300 metriä korkea ja Japanin korkein pilvenpiirtäjä. Siinä sijaitsee tavaratalo, taidemuseo, hotelli ja näköalatasanne. "Osaka Japan Skyline" -nimisessä Japani-julisteiden sarjassa on eri sävyjä ja sävyjä, joten se sopii erinomaisesti sisustusvälineeksi.

Luonnollinen kauneus

Näiden vilkkaiden ja huipputeknologisten paikkojen lisäksi Japanissa on myös joitakin maailman parhaita kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Fuji-vuori, Japanin korkein vuori, on tästä konkreettinen esimerkki. Japani-julisteet osoittavat, että tämä uinuva tulivuori, joka purkautui viimeksi vuonna 1707, voi olla ihanteellinen keskipiste huoneessasi. Tämäntyyppiset Japani-julisteet sopivat täydellisesti silloin, kun haluat luoda yhteyden luontoon ja nähdä jotain todella hämmästyttävää. Esimerkiksi "Mount Fuji and Sea of Clouds" on ehdoton mestariteos, joka muuttaa minkä tahansa seinän ihmeelliseksi maisemaksi. Tällä Japani-julisteella on myös voima saada huoneesi näyttämään paljon suuremmalta ja antaa sille enemmän syvyyttä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1