Intia

Salaperäisyys ja juonittelu ovat erittäin tehokkaita keinoja houkutella ihmisiä. Tämä pätee myös sisustukseen, jossa viehättävä ja eksoottinen keskipiste voi jättää pysyvän vaikutukseLue lisään siihen, joka astuu tilaan. Photowallin Intia-julisteet voivat tehdä juuri näin. Tällä muinaisella maalla on aina ollut salaperäistä ilmapiiriä, erityisesti länsimaalaisten silmissä. Intia-julisteet symboloivat ja heijastavat myös tämän paikan hyvin syvää ja pitkää historiaa. Jos etsit ainutlaatuista muotoilua, rikkaita yksityiskohtia, eläviä värejä ja huomiota herättävää kontekstia, Intian julisteet ovat juuri sinulle sopivia. Aiotpa sitten sisustaa asuinhuoneen, vapaa-ajan tilan tai jopa työpaikan, nämä motiivit antavat sinulle tyyliä, elämää ja merkitystä. Tässä kategoriassa on myös valtava valikoima, sillä Intia-julisteet kattavat paljon alueita. Eri variaatioista voi olla valtavasti apua suunnittelusuunnitelmissasi. Intia-julisteet voidaan sovittaa mieleisekseen, jotta ne täydentävät yleistä estetiikkaasi ja mahdollisia käyttämiäsi värimaailmoja.

Taj Mahal Intiassa -julisteet

Intiasta ei voi puhua mainitsematta sen ehkä tunnetuinta nähtävyyttä ja maamerkkiä. Taj Mahal on valtava valkoisesta marmorista valmistettu mausoleumi, joka rakennettiin Agraan vuosina 1631-1648 mogulien keisarin Shah Jahanin käskystä hänen suosikkivaimonsa Mumtaz Mahalin muistoksi, joka kuoli heidän 14. lastaan synnyttäessään! Tällaiset Intia-julisteet ovat paitsi kauniita katsella, myös rakkauden ja ikuisen romantiikan symboleita. Tämän vuoksi Taj Mahal -julisteet sopivat erinomaisesti intiimeihin tiloihin, kuten kodin makuuhuoneeseen. Intialainen runoilija Rabindranath Tagore kutsui Taj Mahalia "kyynelpisaraksi ajan poskella", mikä on hyvin osuvaa, kun otetaan huomioon sen historia. Se on todiste siitä, että vaikka keisarillakin olisi kuinka paljon valtaa ja rikkautta, mikään ei voita todellista rakkautta. Tämä näkyy myös Intian julisteissa, joissa voit nähdä tämän rakennelman ajattomuuden, joka edustaa Shah Jahanin ikuista ihailua parempaa puolisoaan kohtaan. "Tajmahal" on tästä kaunis esimerkki, jossa kehyksessä olevaa yksinäistä vierailijaa voidaan käyttää kadonneen rakkauden sijaisena. Pidä romantiikka elossa asunnossasi Intia-julisteiden avulla!

Historian oppitunti

Intia on yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista, jossa monet valtakunnat hallitsivat, kuten Gupta-dynastia, joka mahdollisti Intian kultakauden. Vuodesta 319 vuoteen 554 jKr. kestänyt ajanjakso tuotti tieteen uutta kehitystä, hienoa taidetta ja kehittynyttä kulttuuria valtavassa mittakaavassa. Eurooppalaiset tutkimusmatkailijat alkoivat 1500-luvulla saapua Intiaan, ja lopulta Britannia otti Intian hallintaansa, kunnes se lopulta itsenäistyi vuonna 1947. Jäänteitä tästä ajanjaksosta voi yhä nähdä Intian julisteiden kokoelmassamme. Vaikka Intiassa on nykyäänkin merkittäviä ongelmia, kuten köyhyyttä, korruptiota ja liikakansoitusta, maa on viime aikoina kehittynyt voimakkaasti taloudellisesti ja teknologisesti, erityisesti tietotekniikan alalla. Tämän suuren maan kiehtova kasvu ja edistys ovat nähtävissä Intia-julisteissa, jotka esittelevät näitä edistysaskeleita. "Mumbai (Bombay) Skyline" on tästä hyvä esimerkki, joka kuvaa Intian innovaatiota ja kehitystä Intia-julisteen avulla.

Lisää Intia-julisteita

Intia-julisteissa ei kuitenkaan ole vain näitä moderneja nähtävyyksiä, vaan niissä on myös suurta luonnon- ja kulttuurikauneutta. Jotkut teistä saattavat pitää enemmän Goan auringon suutelemista rannoista Arabianmeren varrella, jotka näet Intia-julisteissa, kuten "Goa Beach Sunset" (Goan rannan auringonlasku). Toiset taas haluavat ehkä jotain opettavaisempaa tai jopa valistavaa, kuten ihana kuva nimeltä "Lathmar Holi". Tämä erityinen Intia-juliste näyttää sen, mikä kirjaimellisesti tarkoittaa "tikkujen ja värien juhlaa". Festivaalin sanotaan olevan toisinto kuuluisasta hindulaisesta legendasta, jossa Lordi Krishna vieraili rakastamansa Radhan kaupungissa, Barsanassa. Jos legendaan on uskominen, Krishna kiusasi Radhaa ja hänen ystäviään, jotka puolestaan vastasivat loukkaantumalla hänen lähentelyistään ja ajamalla hänet pois Barsanasta. Intia-julisteet voivat heijastaa persoonallisuuttasi ja mieltymystäsi kulttuuriin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1