Aasia

Tuo idän kauneus ja salaperäisyys kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajanviettotilaasi upealla Aasia-julisteiden valikoimallamme. Voit valita laajasta ja monipuolisesta valikoimasta motiiLue lisääveja, joissa on ainutlaatuisia kuvioita, syvällisiä merkityksiä ja eloisia värimaailmoja. Asia-julisteissa on uskomattoman yksityiskohtaisia valokuvia, jotka voivat toimia mielesi teleportaattorina, ja maalauksia, jotka ovat niin upeita, että ne herättävät tunteita, joita et edes tiennyt omistavasi. Aivan kuten maanosassa itsessään, siellä on näkymiä luonnonkauneudesta, jotka jättävät sinut hengästyneeksi, ja nykyaikaisen innovaation nähtävyyksiä, jotka hämmästyttävät sinua. Aasiassa, joka on planeettamme suurin maanosa sekä kooltaan että väestömäärältään, on 48 Yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaata. Aasian julisteilla on niin paljon tarjottavaa visuaalisen painon, mutta myös historian ja kulttuurisen merkityksen osalta. Löydät kohteita, jotka voivat motivoida sinua seuraavalle itään suuntautuvalle matkallesi, sekä mieleenpainuvia kohtauksia, joihin olet ehkä jo törmännyt. Kuten aina, voit mukauttaa Aasia-julisteesi vastaamaan olemassa olevaa tai suunniteltua sisustustasi, värimaailmaasi ja niin edelleen, tai olla niiden kanssa ristiriidassa.

Aasian monimuotoisuusjulisteet

Aivan kuten maanosassa itsessään, Aasia-julisteissa on niin paljon erilaisia visuaalisia vaihtoehtoja, teemoja ja paikkoja. Luonnon elementti on läsnä, sillä tällä mantereella on maailman kolmanneksi suurin saari, kolmanneksi pisin joki ja korkein huippu. Joissakin Aasia-julisteissa näkyy myös paljon nykyaikaista edistystä ja teknologista kehitystä. Tosielämän valokuvat, kuten teoksessa nimeltä "Coconut Palms, Thailand", voivat toimia henkisenä pakopaikkana ja ylläpitää hyvää tunnelmaa ympäri vuoden vuoden vuodenajasta tai säästä riippumatta. Aasia-julisteet esittelee sinulle myös uskomattomia taideteoksia, jotka jättävät pysyvän vaikutelman, kuten "Singapore Skyline". Tämä ikoninen horisontti on saatavana eri sävyissä ja sävyissä, joten se on ihanteellinen väline seiniesi kaunistamiseen. Ehkä Aasia-julisteet voivat jopa toimia ohjenuorana seuraavan matkakohteesi valinnassa. Siksi Photowall on myös järjestänyt Aasia-julisteet kätevästi neljään eri alaluokkaan, nimittäin Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Kaakkois-Aasiaan.

Intia

Sen lisäksi, että Photowallin Aasia-julisteiden kategoria tarjoaa sinulle kuvia, jotka nostavat sisustuksesi uudelle tasolle, se on myös hyvin opettavainen. Tiesitkö esimerkiksi, että nimi "Intia" on peräisin Intian halki virtaavasta Indus-joesta? Maailman toiseksi väkirikkaimmassa maassa on monia suuria kaupunkeja, joissa kuhisee ihmisiä, mutta myös innovaatioita ja edistystä. Siitä huolimatta noin kaksi kolmasosaa Intian väestöstä asuu edelleen maaseudulla. "Goa Beach Sunset" on kaunis esimerkki siitä, millaista kauneutta näillä maaseutualueilla on. Intiaa esittelevät Aasia-julisteet eivät tietenkään olisi täydellisiä ilman arkkitehtonista ihmettä, Taj Mahalia. Tämä valtava valkoisesta marmorista rakennettu mausoleumi rakennettiin Agraan vuosina 1631-1648 mogulien keisarin Shah Jahanin käskystä hänen suosikkivaimonsa Mumtaz Mahalin muistoksi, joka kuoli heidän 14. lastaan synnyttäessään! Tämän vuoksi Taj Mahalia kuvaava Aasia-juliste sopii erinomaisesti intiimeihin tiloihin, kuten kodin makuuhuoneeseen.

Aasian julisteiden nousevan auringon maa

Japani on Aasian itärannikolla sijaitseva saariketju, joka koostuu neljästä pääsaaresta ja kymmenistä pienemmistä saarista. Neljästä pääsaaresta suurin on Honshu, joka on myös maailman seitsemänneksi suurin saari. Suurimpia kaupunkeja ovat Tokio, Yokohama, Osaka ja Nagoya, joista joitakin näet runsaasti Aasia-julisteissa. Näiden vilkkaiden ja korkean teknologian paikkojen lisäksi Japanissa on myös joitakin maailman parhaita kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Fuji-vuori, Japanin korkein vuori, on tästä konkreettinen esimerkki. Aasia-julisteet osoittavat, että tämä uinuva tulivuori, joka purkautui viimeksi vuonna 1707, voi olla ihanteellinen keskipiste huoneessasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.