Empire State Building

Vain harvat nähtävyydet vetävät vertoja valaistulle Empire State Buildingille kirkkaana New Yorkin yönä. Vaikka se ei tällä hetkellä olekaan Ison Omenan korkein rakennus, se on ehkä sLue lisääen tunnetuin, minkä vuoksi Photowall on koonnut upean valikoiman Empire State Building -julisteita. Tarjolla on motiiveja, joissa on kirkkaita ja iloisia väriyhdistelmiä, valokuvauslaatuisia muotokuvia, uskomattoman taiteellisia esityksiä ja paljon muuta. Kodin, toimiston tai vapaa-ajan tilat voi koristella näillä Empire State Building -julisteilla. Nämä esineet voivat toimia inspiraationa, joka saa sinut kurkottamaan taivaaseen ja toteuttamaan unelmasi. Valitse sisustukseesi täydellisesti sopiva Empire State Building -juliste, olipa kyseessä sitten värikäs taivaanranta tai klassinen mustavalkoinen perspektiivi maasta käsin. Kuten aina, voit muuttaa Empire State Building -julisteesi täydentämään olemassa olevaa estetiikkaasi tai suunnittelemiasi värimaailmoja.

Alkuperä Empire State Building -julisteissa

Hauska tieto on, että Empire State Buildingin idean sanotaan syntyneen Chrysler Corporationin Walter Chryslerin ja General Motorsin John Jakob Raskobin välisestä kilpailusta siitä, kumpi pystyy pystyttämään korkeamman rakennuksen. Ensin mainittu oli jo aloittanut työt kuuluisan Chrysler Buildingin, mahtavan 318-metrisen pilvenpiirtäjän rakentamisen Manhattanin keskustassa. Koska Raskob ei halunnut tulla päihitetyksi, hän kokosi ryhmän tunnettuja sijoittajia, jotka valitsivat Shreve, Lamb and Harmon Associates -arkkitehtitoimiston suunnittelemaan kilpailevan rakennuksen, jonka näemme nyt Empire State Building -julisteissa. Suunnittelun sanotaan perustuneen suurelta osin lyijykynän ulkonäköön, mikä oli myös rakentajaystävällistä, sillä koko rakennus pystytettiin vain reilussa vuodessa!

Terveellistä vaihtelua

Valmistuessaan Empire State Building oli 102 kerroksellaan maailman korkein pilvenpiirtäjä. Voit käyttää tätä perustana Empire State Building -julisteen pystyttämiselle, sillä se on modernin teknologian ja innovaation juhlaa. Hyödynnä tosielämän valokuvia, kuten Enchanting New York - Yellow Sky, jotka saavat sinut tuntemaan, kuin olisit itse paikalla katsomassa tätä upeaa maamerkkiä. Empire State Building -julisteissa on myös kauniita taideteoksia, jotka antavat maisemalle merkitystä ja ulottuvuutta. Esimerkiksi Empire State Building on yksinkertainen mutta upea teos, joka sopii hienoksi seinäkoristeeksi kotiisi tai jopa toimistoosi. Näiden motiivien ainutlaatuiset mallit ja kiehtovat väriyhdistelmät voivat olla täydellinen koristeellinen lisävaruste. Avery Tillmon - Empire State on toinen upea taideteos, joka edustaa Empire State Building -julisteiden siroutta ja eleganssia.

Empire State Building -julisteiden symboliarvo

Tämä tietty pilvenpiirtäjä on yksi 1900-luvun vaikuttavimmista kunnianosoituksista, kunnioitusta herättävä näky, joka toimii sekä New Yorkin että Yhdysvaltojen symbolina ja jolla on tärkeä rooli populaarikulttuurissa. Empire State Building on ollut pääosassa elokuvissa King Kongista Sleepless in Seattleen. Midtown New York on tästä erinomainen esimerkki, lähes sarjakuvamainen versio Empire State Buildingin julisteesta, joka muistuttaa vanhoja hyviä aikoja. Empire State Building -julisteista löytyy myös sellaisia tuotteita kuin Penthouse Window View, jonka voit laittaa esille kotona olohuoneeseen tai toimiston taukotilaan, jotta sinusta tuntuisi, että sinulla on aina suora näkymä tähän vaikuttavaan amerikkalaiseen maamerkkiin. On kuin sinulla olisi oma henkilökohtainen avaimesi upeisiin näkymiin vaikuttavan Empire State Building -julisteen muodossa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1