Eiffel-torni

Eiffel-torni on ehkä tunnetuin ihmisen rakentama rakennelma koko maailmassa. Photowallin Eiffel Tower -julisteiden avulla voit viedä rakkautesi Pariisiin aivan uudelle tasolle lisäämäLue lisäällä yhden kauniista, monipuolisista, yksityiskohtaisista ja laadukkaista motiiveistamme suosikkitilaasi. Eiffel-torni-julisteissa on laaja valikoima upeita taideteoksia, jotka tuovat tämän ikonisen rakennelman ainutlaatuisuuden valitsemaasi sisustukseen. Hankkimalla Eiffel-torni-julisteen voit välittömästi muuttaa minkä tahansa tilan Pariisin romantiikkaa huokuvaksi näkyyn. Nämä esineet sopivat täydellisesti luomaan oikean tunnelman ja ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen ja kutsuvat sinut rentoutumaan ja matkustamaan mielessäsi Ranskan pääkaupungin taikuuteen ja ihmeeseen. Valikoimamme Eiffel-torni-julisteet voivat toimia inspiraationa siihen, että jonain päivänä teet matkan rakkauden kaupunkiin, tai toimia muistutuksena kauniista muistoista, joita sinulla on viimeisimmältä matkaltasi. Säädä nämä upeat kohtaukset niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksesi, värimaailmasi ja niin edelleen kanssa.

Historiaa Eiffel-tornin julisteissa

Ikoninen Eiffel-torni on saanut nimensä suunnittelijansa ja rakentajansa, insinööri Gustave Eiffelin mukaan, joka rakensi sen vuosina 1887-1889 väliaikaiseksi rakennelmaksi Pariisin näyttelyä varten. Torni piti itse asiassa purkaa vuonna 1909, mutta onneksi se vältti tämän kohtalon ja siitä tuli jättimäinen radioantenni, ja nykyään se on koko maailman suosituin maksullinen monumentti! Eiffel-torni-julisteemme ainutlaatuisilla kuvioillaan ja ihastuttavilla väriyhdistelmillään osoittavat sinulle, miksi. Yhdessä ympäröivien maalauksellisten Pariisin maisemien kanssa tämä erityinen maamerkki edustaa sitä taikaa ja armoa, jota ihmiset voivat rakentaa. Sen lisäksi, että Eiffel-torni on Ranskan ylivoimainen symboli, sen sanotaan ilmentävän myös teollisen vallankumouksen optimismia ja länsimaisen sivilisaation toiveita. Eiffel-torni-julisteilla et saa vain upeaa sisustusta, vaan myös jotain symbolista ja merkityksellistä.

Vaihtelevia tyyppejä

Photowall pitää aina kiinni siitä, että sen kategorioissa on runsaasti monimuotoisuutta, kuten näet Eiffel-tornin julisteissa. Aiemmin mainittujen ainutlaatuisten mallien ja väriyhdistelmien lisäksi tässä nimenomaisessa kategoriassa on terve määrä taideteoksia. On olemassa tosielämän valokuvia, joissa on niin yksityiskohtaisia yksityiskohtia, että voit luulla olevasi aivan Pariisin maamerkin läheisyydessä. Eiffel-tornin julisteet, kuten Bicycle Paris, ovat tästä erinomainen esimerkki. Erityisesti tämä kuva on hyvin vaikuttava, sillä se näyttää usein täpötäyden tornin täysin yksinäisenä. Yhdessä vanhan koulukunnan polkupyörän muodossa olevan oudon vierailijan ja aina lumoavan auringonnousun kanssa tämä Eiffel-tornijuliste voi tehdä sisustukseen valtavan eron. Jos olet taipuvaisempi johonkin taiteelliseen, Parisian Evening voi olla sinulle sopiva Eiffel-tornijuliste. Tämä ylevällä maalaustyylillä toteutettu esine antaa seinillesi sitä eleganssia ja tyyliä, jota olet etsinyt.

Eiffel-tornin julisteiden sijainnit

Etsitpä sitten kodin, vapaa-ajanviettotilan tai vaikka vanhan kunnon toimiston kaunistamista, Eiffel-tornin julisteet voivat sopia sisustukseesi. Pariisia ei kutsuttaisi turhaan rakkauden kaupungiksi, joten miksi et ottaisi Eiffel-romantiikan kaltaista motiivia ja laittaisi sitä makuuhuoneeseesi? Jos haluat eloisamman mutta silti upean näyn, Eiffel-tornijulisteet, kuten Paris By Night, voidaan asettaa esille yhteisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai työpaikan taukotilaan, jotta ne saavat visuaalista painoarvoa ja lisäävät syvyyttä. Jos etsit retroa ja vintage-estetiikkaa, tutustu Golden Age of Paris I -julisteeseen. Tämä Eiffel-tornijuliste huokuu tyyliä ja charmia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1