Big Ben

Jos etsit ikonista teemaa kotiisi tai toimistoosi, kokeile Photowallin laadukkaita Big Ben -julisteita. Tämä on luultavasti maailman kuuluisin kello ja yksi maailman tunnistettavimmisLue lisääta maamerkeistä. Big Ben -julisteemme kuvaavat tätä historiallista monumenttia eri muodoissa, kuten tulet näkemään. Perehdymme myös hieman sen alkuperään ja historiaan, jotta valintaprosessisi olisi asiantuntevampi ja hauskempi. Big Ben -julisteet voivat olla sopiva seinäkoriste kaikenlaisiin tiloihin, olipa kyseessä sitten asuin-, virkistys- tai yritystila. Ainutlaatuiset mallit, upeat väriyhdistelmät ja rikkaat yksityiskohdat ilahduttavat ja ihastuttavat sinua. Big Ben -julisteet voivat myös toimia inspiraationa siihen, että jonain päivänä teet matkan vanhaan, iloiseen Englantiin, erityisesti Lontooseen. Kuten tavallista, voit muuttaa näitä motiiveja niin, että ne sopivat olemassa olevaan sisustukseen tai sopivat yhteen suunnittelemasi estetiikan kanssa.

Lyhyt selitys

Yksi yleisimmistä väärinkäsityksistä on, että torni itsessään on Big Ben. Parlamenttitalon maamerkkitornia on itse asiassa kutsuttu vuodesta 2012 lähtien Elizabeth Toweriksi, kun taas sen sisällä oleva kello on Big Ben. Big Benin uskotaan saaneen nimensä Sir Benjamin Hallin, First Commissioner for Worksin, mukaan, jonka nimi on kirjoitettu kelloon. Tee tästä symbolisesta rakennelmasta sisustuksesi keskipiste näiden kauniiden Big Ben -julisteiden avulla. Tässä kokoonpanossa on kaikkea, tosielämän valokuvista niin yksityiskohtaisia, että tunnet olevasi aivan sen läheisyydessä, taideteoksiin, jotka antavat tälle historialliselle rakennelmalle entistäkin syvemmän merkityksen ja kontekstin. Piristä sisustustasi näillä upeilla motiiveilla ja muuta seinäsi aikamatkakoneeksi. Tarjolla on sekä vanhoja Big Ben -julisteita että uusia versioita siitä. Eklektinen Big Ben -julisteiden kokoelmamme täyttää taatusti tarpeesi ja toiveesi.

Big Ben -julisteiden taiteellinen arvo

Big Ben -julisteet antavat sinulle paljon vapautta kotisi, toimistosi tai minkä tahansa muun tilan, jota haluat uudistaa, sisustamisessa. Big Ben -julisteissa ei ole kyse pelkästä mahtipontisuudesta, muodollisuudesta ja glamourista. Itse asiassa nämä valikoimassamme olevat kohteet ovat joitakin taiteellisimpia. Tämä maamerkki on ollut taiteilijoiden aiheena ja inspiraationa yli sadan vuoden ajan, ja me kaikki olemme jossain vaiheessa nähneet sen valkokankaalla. Big Ben -julisteet ovat täydellinen yhdistelmä historiallista ja omituista, jotain, joka saa minkä tahansa asunnon tai työpaikan näyttämään upealta! Otetaan esimerkiksi teos nimeltä London Phone Booth. Se saattaa aluksi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta mitä enemmän sitä tutkii, sitä enemmän huomaa läsnä olevien upeiden osien monimutkaiset yksityiskohdat. Tämä Big Ben -juliste voi olla yhtä upea olohuoneessa kuin toimiston taukotilassa.

Lisää näytteitä

Itse Elizabeth Tower on itse asiassa lähes 100 metriä korkea ja siinä on 11 kerrosta. Big Ben itse Big Ben on soinut kuuden monarkin aikana. Yhdistä rakkaus historiaan ja taiteeseen näiden Big Ben -julisteiden muodossa. Palace of Westminster on klassinen ulkoasu, jonka näkymä vain lumoaa. Kuvittele tämä Big Ben -juliste eteiseen, se jättää varmasti pysyvän vaikutuksen kaikkiin, jotka astuvat ovestasi sisään. Jos haluat jotain taiteellisempaa, mutta yhtä tyylikästä, tutustu Big Ben -julisteeseen nimeltä Big Ben in Black Lead. Tällainen kaunis ja tyylikäs luonnos voi tehdä suuren vaikutuksen, kun sitä käytetään toimiston tai lapsesi opiskelualueen taustana. Big Ben -julisteet tarjoavat niin monia mahdollisuuksia, kun on kyse visuaalisen painon nostamisesta huoneessa, jota olet sisustamassa tai suunnittelemassa elvyttämistä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1