Kadut & valtatiet

Ihmiskunnan historiassa on lukuisia sanontoja, joissa tiellä on tärkeä rooli. Kaikki tiet johtavat Roomaan, kuten sanotaan, on yksi suosituimmista. Nämä ovat vain lyyrisiä ilmentymLue lisääsiitä, miten tärkeäksi teistä on tullut ja miten ne ovat elintärkeä osa kulttuureitamme ja tarinoitamme. Photowallin Roads & highways -julisteet juhlistavat tuota suhdetta ihmisten ja niiden polkujen välillä, joita he ovat rakentaneet tutkiakseen maailmaa ja tehdäkseen siitä paremman ja helpommin saavutettavan paikan. Rooma ei olisi valloittanut puolta maailmaa, ellei se olisi rakentanut maailman parhaita teitä. Samalla tavalla voit valloittaa sisustuksesi tyylillä ja muodilla hankkimalla roads & highways -julisteen, joka kuvastaa luonnettasi ja persoonallisuuttasi. Pitkällä tiellä on monien ihmisten silmissä yleisromanttinen viehätysvoima, ja siihen kuuluvat olennaisesti vapauden, inspiraation ja ihmettelyn teemat. Jännitys edessäsi olevasta avoimesta tiestä, jolla ei ole muuta tekemistä kuin katsoa, mihin se vie, on suosittu ja vahvasti esillä teiden ja valtateiden julisteissa.

Tiet ja valtatiet -julisteiden luokat

Koska teiden ja valtateiden julisteissa on niin paljon valinnanvaraa, Photowall on päättänyt tehdä valintasi yhtenäisemmäksi ja hauskemmaksi luomalla tälle tasolle kaksi alaluokkaa. Nämä ovat nimittäin Flyovers ja Pedestrian Crossings, joissa jokaisella osastolla on ainutlaatuinen vetovoima ja ainutlaatuiset mallit, jotka muuttavat tilasi joksikin erityiseksi ja palvotuksi. Valitsitpa sitten tämän tai nämä seinäkoristeet kaupalliseen, asuin- tai vapaa-ajan tilaan, teiden ja valtateiden julisteet ovat taattu visuaalinen hitti, joka tuottaa maksimaalisen optisen kiinnostuksen, painon ja tasapainon. Flyovers-kohdasta löydät esimerkiksi valloittavia teoksia, kuten Passing Over the Expressway in the Sunny Morning, joka on klassisella mustavalkoisella värillä toteutettu roads & highways -juliste, joka näyttää suurkaupungin kauneuden ja elämän. Tällainen roads & highways -juliste saa minkä tahansa huoneen näyttävämmäksi, olipa kyseessä sitten koti tai toimisto. Pedestrian Crossings -kuvassa yksi maailman tunnetuimmista risteyksistä korostuu motiivissa, jonka nimi on osuvasti Shibuya Crossing, Tokio, ja joka esittää Japanin pääkaupungin vilkkaita katuja, jotka pursuavat elämää ja mahdollisuuksia. Tämä antaa asuin- tai liiketilallesi maailmankuulun kosketuksen.

Vie maailma sisätiloihisi

Voit tuoda avoimen tien voiman ja vapauden mihin tahansa huoneeseen teiden ja valtateiden julisteillamme. Jos kuitenkin aiot olla sisustuksessasi tarkempi, ehkä haluat muiston jäänteen tai vain visuaalisen merkin elämäntavoitteelle, meillä on teitä & valtateitä -julisteita kaikkialta maailmasta. Tämä miellyttää varmasti niin maailmanmatkaajia kuin niitäkin, jotka ovat vasta tutustumassa maailmaan. Meillä on teiden ja valtateiden julisteita aina Dubain aavikkokeitaasta Islannin tulivuorisaaren kylmään asfalttiin. Olipa sää- tai vuodenaikavalintasi mikä tahansa, meillä on se teiden ja valtateiden julisteiden arsenaalissamme. Syksyn ystävät rakastavat varmasti Maple Canopy -teemapostausta, joka on ihastuttava kuva syksystä ja jossa teitä koristavat kauniit ja majesteettiset puut, joiden värit ovat niin lämpimiä ja hienovaraisia, että tekee mieli tehdä kotoisa road trip. Tarjolla on myös taiteellisia muunnelmia, kuten teos nimeltä The Art of Knowing, joka ei ole vain teiden ja valtateiden juliste upeasta valtatiestä suurelle avomaalle, vaan siinä on myös inspiroiva sitaatti.

Liberty of roads & highways -julisteet

Oletko koskaan ajanut tyhjää tietä pitkin maatalousmaisemassa? Se on yksi rauhallisimmista asioista, joita voit koskaan tehdä, kun olet vain sinä ja autosi ja pyörät laulavat asfaltilla. Ehkä olet tutkinut autollasi vuoristosolaa, takertunut rattiin, kun vain metrien päässä on tuhannen metrin pudotus, ja sydämesi hakkaa rinnassasi kuin ansassa oleva lintu. Nämä ovat vain joitakin niistä tunteista, joita teiden ja valtateiden julisteet voivat herättää sinussa. Vapauden tunne tekee näistä teiden ja valtateiden julisteista niin houkuttelevia, sillä ne antavat meidän unelmoida mahdollisuuksista ja uusista seikkailuista.
Tuotetiedot