Leijonat

Hurjasta maineestaan huolimatta leijonat ovat itse asiassa varsin perheellisiä eläimiä ja todella sosiaalisia omissa yhteisöissään. Tämän vuoksi Photowallin leijonajulisteita voidaan Lue lisääkäyttää niin monissa eri tiloissa ja ympäristöissä. Tiesitkö, että leijonalaumat voivat olla niinkin pieniä kuin 3 tai niinkin suuria kuin 40 eläintä? Tietyssä laumassa nämä isot kissat metsästävät saalista, kasvattavat pentuja ja puolustavat reviiriään yhdessä. Suurin osa näistä ihanista vuorovaikutustilanteista on nähtävissä leijonajulisteiden valikoimassamme. Voit katsella tosielämän valokuvia, jotka todella tuovat esiin näiden eläinten kauneuden ja majesteettisuuden. Leijona-julisteet osoittavat myös, miten ja miksi nämä hämmästyttävät kissat ovat olleet taiteen kohteena vuosisatojen ajan. Riippumatta siitä, minkälaista sisustusta suunnittelet tai sisustat, et voi mennä pieleen näiden uskomattomien leijonajulisteiden kanssa. Leijona-julisteiden monipuolisuus auttaa sinua tekemään huoneistasi ikimuistoisen ja erottuvan muiden joukosta.

Symbolista arvoa omaavat leijonajulisteet

Kuten olet luultavasti kohdannut ainakin kerran elämäsi aikana, leijonilla on tapana olla vallan, voiman, rohkeuden ja niin paljon muuta symboleina. Taiteilijat ovat vanginneet tämän upean pedon olemuksen vuosisatojen ajan! Ihanan karismaattiset teokset, kuten "Tete de Lionne - Theodore Gericault", voivat todella näyttää sinulle, miksi ne ovat niin suosittu aihe taidemaailmassa. Leijonat ovat myös heraldiikan peruselementti, kuten Venetsiassa sijaitseva muinainen pronssinen siivekkään leijonan patsas. Samassa kaupungissa Santa Maria Gloriosa dei Frarin kirkossa sijaitsevaa kuvanveistäjä Canovan muistomerkkiä vartioi upeasti uinuva leijona. Photowallin leijonajulisteet näyttävät sinulle, miksi tällä kuninkaallisella eläimellä on merkittävä asema kristillisessä symboliikassa ja miksi se on usein mukana keskiaikaisissa vaakunoissa tai kansallislipuissa. Kristillisessä käytössä leijona voi symboloida Jeesusta, mikä johtuu osittain leijonan maineesta "kuninkaana" sekä muinaisesta uskomuksesta, jonka mukaan leijonanpennut syntyivät kuolleina ja herätettiin eloon kolmen päivän kuluttua isänsä karjunnasta. Leijonien julisteet eivät ole vain silmänruokaa, vaan myös sielujen rauhoittaja.

Interenkiintoisia faktoja

Vaikka urosleijonat saattavat saada kaiken huomion majesteettisine harjoineen ja hurjine karjuineen, itse asiassa naaraat tekevät suurimman osan työstä metsästyksessä ja ravinnon tarjoamisessa. Leijonanaaraat metsästävät usein kahden tai kolmen hengen ryhmissä ja käyttävät tiimityötä saaliinsa kyttäämiseen, saartamiseen ja tappamiseen. Leijonajuliste "The Drama Unfolds" on tästä kaunis esimerkki. Vaikka leijonat eivät olekaan kaikkein menestyneimpiä metsästäjiä, ne saavat yleensä vain yhden saaliin useista yrityksistä. Tappamisen jälkeen urokset syövät yleensä ensin, leijonanaaraat seuraavaksi ja pennut saavat jäljelle jääneen. Urokset puolestaan suojelevat sekä laumaa että lauman reviiriä kilpailevilta laumoilta ja muilta pedoilta. Leijonajulisteet, kuten "Old Boy", kuvaavat tätä kauniisti. Tällaisilla leijonajulisteilla et ainoastaan anna sisätiloillesi kauneutta ja siroutta, vaan saat ne myös näyttämään suuremmilta. Tämän esimerkin mustavalkoinen sävy tekee siitä vielä voimakkaamman ja vaikuttavamman. Tällaiset leijonajulisteet voivat tehdä eron tavallisen sisustuksen ja poikkeuksellisen tilan välillä, josta kaikki puhuvat.

Lions-julisteet lapsille

Leijonat parittelevat kahden vuoden välein, ja naarasleijonat synnyttävät 2-3 pentueen pentueen neljän kuukauden raskauden jälkeen. Samaan laumaan kuuluvat naaraat synnyttävät yleensä samaan aikaan, mikä mahdollistaa useiden pentueiden kasvattamisen yhdessä, mikä lisää entisestään yhteisön käsitystä. Urosleijonat eivät osallistu suoraan vanhemmuuteen, mutta ne suojelevat lauman pentuja vaaroilta. Tämä näkyy leijonajulisteissa, kuten "Isä ja lapset". Tämä ehdottoman upea kohtaus voi näyttää yhtä hyvältä niin kodin olohuoneessa kuin toimiston neuvotteluhuoneessa. Sen lisäksi, että näissä leijonajulisteissa on söpöjä pentuja, joita joskus kutsutaan myös "pentuiksi" tai "leijonanpoikasiksi", nämä leijonajulisteet ilahduttavat varmasti myös omia jälkeläisiäsi. Kaikenikäiset lapset pitävät leijonajulisteista, erityisesti sellaisista kohteista kuin "Leikkiaikaa" tai "Leijonanpennut istumassa". Nämä ystävälliset leijonajulisteet voivat olla täydellinen koriste lapsesi makuuhuoneeseen, leikkikoppiin tai jopa työhuoneeseen. Voit myös valita jotain taiteellisempaa, kuten "Lion with a Bird" ja "Kings of the Serengeti".
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.