Safarin eläimet

Safari tulee arabian kielen sanasta, joka tarkoittaa matkaa. 1800-luvun lopulla, oltuaan vuorovaikutuksessa erilaisten Afrikan heimojen kanssa, englantilaiset käyttivät termiä viittaaLue lisäämaan maamatkoihin, joita yleensä tekivät turistit, jotka halusivat nähdä ja nähdä. nähdä Afrikassa. Mielenkiintoista on kuitenkin, että kunhan olet paikassa, jossa voit tarkkailla eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. luonnollisessa elinympäristössään, olet teknisesti ottaen safarilla. Tämä Safari-eläimet-julisteiden kooste koostuu neljästä alaluokasta, jotka on järjestetty kätevästi iloksesi, ja niissä on ainutlaatuisten mallien huippuluokan motiiveja, ja kuten kaikissa Photowallin julisteiden tapaan, muokattavissa toiveidesi ja estetiikkasi mukaan. Tuo luonnon kauneus osaksi kotiin tai toimistoon valitsemalla Safari-eläimet -julisteesi!

Mitä ovat safarieläimet

Safarieläimiä ovat periaatteessa kaikki eläimet, jotka viihtyvät niityillä tai savanneilla. Näihin eläimiin kuuluu muun muassa norsu, kirahvi, seepra, leijona, virtahepo, sarvikuono, impala ja leopardi, mutta laajemmassa merkityksessä myös myös muita lajeja tai samankaltaisia eläimiä. Safarieläinjulisteissa esiteltävät eläimet ovat seuraavat norsu, leijona, leopardi, tiikeri, gepardi, kirahvi ja seepra. Mikä tahansa näistä kappaleista meidän Safarieläinjulisteiden valikoimasta täyttävät ja ylittävät sisustustoiveesi harvinaisten koostumustensa ansiosta, väreillä, jotka ponnahtavat heti esiin, ja mielenkiintoisella läsnäolollaan, jotka varmasti kaunistavat asuin- tai liiketilojasi. tilan.

Elefantit Safari-eläinten julisteissa

Norsu on suurin maannisäkäs. Vain kolme lajia on vielä elossa, nimittäin afrikkalainen puskanorsu, afrikkalainen metsänorsu ja intialainen eli aasialainen norsu. Valtavasta koostaan huolimatta norsut ovat enimmäkseen rauhallisia kasvinsyöjiä, ja ne saattavat viettää jopa 16 tuntia päivässä pelkkää syömistä. Safarieläinten julisteet näistä huomattavat jättiläiset sopivat täydellisesti niin moneen huoneeseen, olipa kyseessä sitten lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen. Järjestys Emotion, musta ja valkoinen on selvästi upea motiivi, joka näyttää äärimmäisen siistiltä ja tyylikkäältä, ja siinä on tarpeeksi tyyliä ja tyyliä tyydyttämään kaikki sisustus- ja suunnittelutarpeet ja -toiveet.

Leijonat ja suurkissat -julisteet lasten iloksi

Valikoimamme kissa-aiheisia leijonat & isot kissat -julisteita on yksi Safari-eläinten lapsiystävällisimmistä kerroksista julisteiden kategoriassa. Lapset ilahtuvat näistä jännittävistä ja ihastuttavista kuvioista, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niiden lämpimät värit ja sävyt saavat varmasti hymyn huulille pieniltä pojilta ja tytöiltä. Tämän leijonat ja suuret kissat -julisteiden osiossa sen tuoma monimuotoisuus soveltuu myös vanhemmille lapsille, jotka lähestyvät murrosikää. Näiden hämmästyttävien suurten kissojen kiehtovuus ei lopu koskaan, sillä ne symboloivat niin monia tunteita ja niiden salaperäisyys tuskin koskaan katoaa. Leijonaemo ja pentu on Safari-eläinten juliste, joka ei ainoastaan miellytä lastasi, vaan myöskin myös vahvistaa teidän kahden tai useamman henkilön välistä sidettä.

Hear me roar

Leijona, jota joskus kutsutaan myös petojen kuninkaaksi, on erittäin tärkeä eläin safarilla. Se on toiseksi suurin eläin tiikerin jälkeen kooltaan, leijonien keskimääräinen elinikä on kymmenestä neljääntoista vuotta. Ne ovat keskeisiä petoeläimiä. lihansyöjiä, jotka takaavat ekosysteemin tasapainon. Tuo majesteettista makua kotiisi tai toimistoosi laittamalla siihen kuninkaallinen Safari-eläimet-juliste leijonasta. Lions Watch on upea esitys tästä upeasta kissaeläimestä, joka on Safarieläinten juliste, joka on nimensä ja aiheensa mukanaan tuoman maineensa veroinen.

Safarieläinjulisteet leopardista

Leopardi on myös leijonan tavoin suurkissa. Kun olet safarilla, voit erottaa leopardin kahdesta muusta muusta laikkukissoista, gepardista ja jaguaarista, laikkujen jakautumisen perusteella. Toisin kuin leijonat, leopardit voivat olla metsästää ja syödä mitä tahansa, mikä antaa niille opportunistisen metsästäjän leiman. Leopardit tunnetaan niiden erinomaisesta kiipeily- ja uimakyvystään, joka johtuu niiden erittäin vahvoista olkaluista ja lihaksista. Lisää nämä kiehtovat kissaeläimet sisustukseesi hämmästyttävällä Safari-eläinjulisteiden valikoimallamme, kuten teoksella nimeltä Hidden Leopardi. Leopard, joka on oikukas maalauksen näköinen Safari-eläinjuliste, jolla on niin suuri luonne.
Tuotetiedot