Merikilpikonnat

Ripaus luontoa sisustuksessa ei ole vain tervetullut näky, vaan myös terveellinen osa henkistä hyvinvointiasi. Kun tähän lisätään vielä yksi söpöimmistä eläimistä aiheeksi, saat ihanaLue lisään tilan, jota voit kutsua omaksi. Photowallin merikilpikonnajulisteiden avulla voit tuoda vedenalaisen maailman kauneuden ja yhden sen kuuluisimman kansalaisen viehätyksen omaan tilaan. Sukella kirkkaisiin sinisiin vesiin ja pääse tämän majesteettisen eläimen houkuttelevaan maailmaan. Tässä merikilpikonnajulisteiden valikoimassa kuvataan upeasti ja yksityiskohtaisesti, miten eräät meren alla elävistä kiehtovimmista olennoista elävät. Vuosien mittaan nuoret ja vanhat ovat jatkuvasti inspiroituneet näiden upeiden matelijoiden rauhallisesta eleganssista niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tutustu tarjoamiimme upeisiin motiiveihin ja valitse kaunis merikilpikonnajuliste, joka antaa huoneellesi lisää kauneutta ja syvyyttä. Kaikki valitsemasi merikilpikonnajulisteet voidaan sovittaa yhteen tai kontrastiin olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja yleisen estetiikan kanssa.

Merikilpikonnajulisteiden valikoima

Vaikka useimmat meistä luultavasti niputtaisivat merikilpikonnat yhteen kategoriaan, näitä eläimiä on itse asiassa seitsemän tunnustettua elävää lajia. Kun ajattelet merikilpikonnaa, perinteinen mielikuva, joka tulee mieleen, on luultavasti loggerhead-kilpikonna. Tämä laji on suurin kaikista kovakuorisista kilpikonnista, ja se on eniten edustettuna merikilpikonnajulisteissa. Se on saanut nimensä massiivisen päänsä ja voimakkaiden leukojensa vuoksi, ja sitä pidetään "keskeisenä lajina", mikä tarkoittaa, että sen ekosysteemin muut eläimet ovat riippuvaisia siitä selviytyäkseen. Muita lajeja, joita saatat nähdä merikilpikonnajulisteissa, ovat vihreät kilpikonnat, nahkaselkäkilpikonnat ja hawksbill-kilpikonnat. Nahkaselkäkilpikonna on merikilpikonnien mestari, koska se kasvaa suurimmaksi, sukeltaa syvimmälle ja matkustaa kaikista merikilpikonnista pisimmälle. Vihreä merikilpikonna on ehkä tuttu elokuvasta "Löytää Nemo", mikä voi tehdä merikilpikonnajulisteistasi hyvin suosittuja lasten keskuudessa.

Lasten ilo

Valikoimamme merikilpikonnajulisteet ovat erittäin ystävällisiä ja lapsiystävällisiä. Kaikkia näitä motiiveja voidaan käyttää lasten tiloissa, kuten makuuhuoneessa, opiskelualueella tai leikkikentillä. Värikkäät värit ja aiheen söpö ulkonäkö houkuttelevat ja kiehtovat nuoria. Merikilpikonnat ovat aina olleet hyvin suosittuja lasten keskuudessa, olivatpa ne sitten lemmikkejä tai sarjakuvahahmoja. Nyt voit ilahduttaa ja huvittaa lapsiasi merikilpikonnajulisteilla. Nuorimmista jopa teini-ikäisiin, he varmasti arvostavat näitä kuvia. Merikilpikonnajulisteet, kuten "Kilpikonna ja korallit", saattavat jopa innostaa heitä olemaan aktiivisempia suojelemaan näitä kauniita olentoja ja ympäristöä, jossa ne elävät. Valitettavasti monet kilpikonnalajit ovat uhanalaisia elinympäristön häviämisen ja salametsästyksen vuoksi. Merikilpikonnat-julisteet voivat saada ihmiset kiinnittämään enemmän huomiota tähän ja siihen liittyviin kysymyksiin.

Myös merikilpikonnajulisteita näytteitä

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että merikilpikonnat ovat matelijoita, kuten käärmeet ja liskot, ja hengittävät ilmaa. Ne kehittyivät ensimmäisen kerran noin 150 miljoonaa vuotta sitten, mikä tekee niistä dinosaurusten aikakauden selviytyjiä! Merikilpikonnajulisteiden avulla et saa sisätiloihisi vain kaunista seinäkoristetta, vaan myös palan maapallon historiaa. Nämä upeat otukset voivat levätä veden alla hengittämättä jopa kaksi tuntia. Kun ne etsivät ruokaa tai väistävät saalistajia, niiden on noustava pintaan haukkaamaan ilmaa useammin. Merikilpikonnien keskimääräistä elinikää on vaikea määritellä, sillä ne elävät useita vuosikymmeniä, ja vain harvat tutkimushankkeet kestävät niin kauan. Tämänhetkisen tavanomaisen käsityksen mukaan ne voivat elää 80-100 vuotta, mutta nämä luvut ovat suuntaa-antavia. Korkealaatuisten julisteidemme ansiosta merikilpikonnajulisteesi voivat varmasti kestää myös niin kauan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-22 22:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.