Kilpikonnat

Kilpikonnat tunnistaa helposti luisesta ja rustoisesta kuorestaan, ja niitä on kaiken muotoisia ja kokoisia. Tämä tekee niistä ihanteellisen aiheen sisustukseen Photowallin kilpikonnaLue lisääjulisteiden avulla. Aivan kuten näitä hämmästyttäviä olentoja, jotka elävät useissa eri ympäristöissä, voit myös käyttää kilpikonnajulisteita erilaisissa ympäristöissä. Olitpa sitten sisustamassa asuin-, virkistys- tai jopa yritystilaa, nämä motiivit sopivat juuri sopivasti. Niiden tunnetuin ominaisuus on superkova kotelo, joka toimii kuin kilpi suojaten niitä saalistajilta, ja jotkut kilpikonnat pystyvät jopa työntämään päänsä kuorensa sisään lisäsuojan saamiseksi. Aivan kuten luumme, kilpikonnan kuori on itse asiassa osa sen luustoa. Näet tämän ominaisuuden kaikissa kilpikonnajulisteissamme. Vastoin yleistä uskomusta kilpikonna ei voi tulla ulos kuorestaan. Sinä voit kuitenkin tulla ulos kuorestasi näyttämällä kilpikonnajulisteita, jotka heijastavat persoonallisuuttasi!

Kilpikonnajulisteiden elävöittäminen

Kilpikonnat kuuluvat yhteen maailman vanhimmista matelijaryhmistä, joka päihittää käärmeet, krokotiilit ja alligaattorit. Nämä otukset ovat peräisin dinosaurusten ajalta, yli 200 miljoonaa vuotta sitten! Nämä ovat vain joitakin faktoja ja tietoja, joita voit kertoa, kun ihmiset epäilemättä kysyvät sinulta kilpikonnapostauksistasi. Sen lisäksi, että näillä kylmäverisillä otuksilla on näin laaja historia, niillä on myös uskomattoman pitkä elinikä. Kaikkien aikojen vanhin koskaan havaittu, Tongan saarelta kotoisin oleva Tu "i Malila, kuoli 188-vuotiaana! Kuka tietää, ehkä myös sinun kilpikonnapostauksesi kestävät yhtä kauan, kun ne siirtyvät sukupolvelta toiselle. Kilpikonnajulisteiden kestävyys ja kestävyys sopii hyvin mihin tahansa huoneeseen. Jokin "Charming Turtle" -juliste voi näyttää yhtä hyvältä esimerkiksi kodin olohuoneessa kuin toimiston taukotilassa.

Kulttuurinen arvo

Kilpikonnalla on ollut arvostettu asema kulttuurissa ja henkisyydessä jo sivilisaation varhaisimmista ajoista lähtien. Esi-isämme panivat merkille matelijan järjestelmällisen vauhdin, taipumuksen pitkään elämään ja tavan kantaa kotiaan selässään. Tämä pyhä ja maaginen eläin voi nyt tuoda nämä kotoisat piirteet myös tiloihisi Photowallin kilpikonnajulisteiden avulla. Se, että kilpikonnat molttaavat ja siten "uudistuvat", on käytännössä taannut niille paikan kuolemattomuuden symbolina joissakin kulttuureissa. Kuoleman uhmaamisen käsitteeseen liittyvä luontainen kiehtovuutemme teki kilpikonnasta houkuttelevan avatarin, koska ne symboloivat sitä, että tällaiset asiat ovat mahdollisia luonnossa. Niiden uskomaton kauneus ja viehätysvoima näkyy myös kilpikonnajulisteissa. Halusitpa sitten tosielämän valokuvia, kuten "Vihreä kilpikonna", tai taideteoksia, kuten "Kilpikonna Koralliriutta", meillä on kaikkea sinulle.

Kilpikonnajulisteet lapsille

Kuten voit jo huomata, kilpikonnajulisteiden valikoimamme on hyvin ystävällinen ja lapsiystävällinen. Kaikkia näitä motiiveja voidaan käyttää lasten tiloissa, kuten makuuhuoneessa, opiskelualueella tai leikkikentillä. Värikkäät värit ja aiheen söpö ulkonäkö houkuttelevat ja kiehtovat nuoria. Kilpikonnat ovat aina olleet hyvin suosittuja lasten keskuudessa, olivatpa ne sitten lemmikkejä tai sarjakuvahahmoja. Voit nyt ilahduttaa ja huvittaa lapsiasi kilpikonnajulisteilla. Nuorimmista aina teini-ikäisiin asti he varmasti arvostavat näitä kuvia. Kilpikonnajulisteet, kuten "Kilpikonna ja korallit", saattavat jopa innostaa heitä olemaan aktiivisempia suojelemaan näitä kauniita olentoja ja ympäristöä, jossa ne elävät. Valitettavasti monet kilpikonnalajit ovat uhanalaisia elinympäristön häviämisen ja salametsästyksen vuoksi. Kilpikonnat-julisteet voivat saada ihmiset kiinnittämään enemmän huomiota tähän ja siihen liittyviin kysymyksiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1