Käärmeet

Jotkut ihmiset, ellei jopa enemmistö, pitävät käärmeitä maailman pelätyimpien eläinten joukossa. Näytämme sinulle, että ne ovat paljon muutakin, ja ehdottomasti yksi maailman kiehtoviLue lisäämmista ja virheellisesti syytetyimmistä matelijoista. Käärmejulisteet voivat lievittää näitä ikivanhoja pelkoja upeilla kuvioilla, kauniilla väreillä ja upeilla yksityiskohdilla. Käärmeitä on yli 3 000 erilaista lajia, ja näitä jalattomia, suomuisia selkärankaisia löytyy lähes jokaisesta elinympäristöstä, ja ne pystyvät luikertelemaan, uimaan ja joissakin tapauksissa jopa lentämään. Näet näitä toimintoja joissakin Photowallin valikoimassa olevissa käärmejulisteissa. Vielä mielenkiintoisempaa on, että jotkut käärmeet syntyvät kaksipäisinä, kun taas toiset voivat jopa lisääntyä ilman uroksia! Nämä ja monet muut ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä eräitä maailman kiehtovimpia eläimiä, jotka ovat täydellinen aihe käärmejulisteille kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi.

Käärmeiden monimuotoisuusjulisteet

Aivan kuten niiden lajien ja elinympäristöjen runsaus, myös käärmejulisteissa on tällaista monimuotoisuutta, mutta niitä on myös mahdollista muuttaa tai muokata sisustuksen osalta toiveidesi ja makusi mukaan. Vaikka käärmeitä esiintyy kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta, ne ovat kaikkien muiden matelijoiden tavoin kylmäverisiä. Tämä tarkoittaa, että niiden ruumiinlämpö voi muuttua ympäristön lämpötilan mukaan, mikä on erittäin hyödyllinen ja ihailtava selviytymisominaisuus. Voit tuoda tämän käsityksen sitkeydestä ja kovimpienkin olosuhteiden kestämisestä hyödyntämällä käärmejulisteita. Toinen elintärkeä selviytymisominaisuus, naamioitumisen mestarit, käärmeet, kuten käärmejulisteessa "Paradise Lost" esitetyt käärmeet, voivat piiloutua näkyville. Tämä fantastinen esine ei ole vain valtava visuaalisen painoarvon ja kiinnostavuuden luomisessa, vaan se voi myös viihdyttää pitkään siinä mielessä, että olet löytänyt jotain uutta joka kerta, kun katsot käärmejulistetta.

Symboliikan elementti

Vaikka käärmeet ja käärmeet saattavat kauhistuttaa monia ihmisiä, näitä olentoja on käytetty niin monissa muinaisissa kulttuureissa symboloimaan sekä positiivisia että negatiivisia elementtejä. Tämä voi tehdä ihanan stimuloivan ja ehdottomasti huomiota herättävän teeman, jonka voit laittaa huoneeseesi käärmejulisteen avulla. Käärmeet symboleina on yksi vanhimmista ja yleisimmin käytetyistä symboleista, joita lukuisat muinaiset kulttuurit ovat käyttäneet merkitsemään monenlaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat viisaudesta kuolemaan, ylösnousemuksesta lisääntymiseen ja niin edelleen. On turvallista sanoa, että käärmejulisteet asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloissa luovat keskustelua ja herättävät uteliaisuutta. "Dark Leaves II" -julisteessa ei ole vain reheviä värejä, sävyjä ja sävyjä, vaan siinä on myös mysteerikomponentti, sillä käärmejuliste on toteutettu taiteellisesti, mutta se myös jotenkin piilottaa pääkohteen. Tämä käärmejuliste on ehdottomasti ehdokas useampaan kertaan katsottavaksi, koska sen visuaalinen painoarvo on valtava.

Emblematiikka käärmejulisteet

Vielä nykyäänkin käärmeet esiintyvät lääkärikuntaa edustavissa symboleissa. Kyseessä on erityisesti kaksi käärmettä, jotka on kiedottu sauvan ympärille. Muuten tämä kuva tunnetaan nimellä Caduceus, joka edustaa Hermeksen sauvaa. Hänen sauvansa ympärille kietoutuneet käärmeet, jotka hän erotti taistelussa, tulivat edustamaan harmoniaa. Tämä on todella melko raskasta, mutta se tekee käärmeiden julisteen hankkimisesta entistäkin perustellumpaa, koska näiden motiivien kanssa on niin paljon puhuttavaa. "Boa Constrictor" korostaa käärmeitä näkyvästi ja upealla tavalla, yksi värikkäimmistä käärmejulisteista. Jos haluat jotain aidompaa, jossa on ripaus luontoa, kokeile käärmejulistetta "Peringuey's Adder". Tämä tuo luonnollista tunnelmaa ja salaperäisyyttä sisustamaasi tilaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-14 14:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.