Papukaija

Lisää väriä ja sano hyvästit tylsille päiville papukaijajulisteidemme valikoiman avulla. Tee sisustuksestasi hauska ja eläväinen näillä kauniilla linnuilla, jotka teleporttaavat sinutLue lisää välittömästi omaan trooppiseen paratiisiisi. Rikkaat yksityiskohdat ja rehevät värit näkyvät papukaijajulisteiden valikoiman jokaisessa motiivissa. Jokaisessa papukaijajulisteessa on ainutlaatuinen tyyli, joka tuo esiin tämän upean linnun kauneuden. Valitse valikoimasta upeita papukaijajulisteita, joissa kaikissa on huomiota herättävät värit ja huikeat kuvat. Kaikenlaisia sävyjä esittelevät upeat sävyt rakastajapapukaijoista kakaduihin piristävät ympäristöäsi eksoottisilla papukaijajulisteilla. Kuten tavallista, kaikkia näitä kappaleita voidaan muuttaa sopimaan estetiikkaasi, yleiseen sisustukseen, värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin.

Papukaijajulisteiden suosio

Yksi syy siihen, että papukaijat ovat hyviä lemmikkejä, on se, että ne osaavat matkia ääniä, mistä ne ovat tunnetuimpia. Toisin kuin muut linnut, jotka osaavat ääntelynsä opettamatta, papukaijat osaavat oppimalla ja oppivat matkimalla. Voit käyttää tätä myös loistavana lähtökohtana, kun keskustelet papukaijoistasi julisteissa, sillä se on todiste siitä, miten mielenkiintoisia ja luonteenomaisia nämä linnut ovat. Mielenkiintoista on, että papukaijat jäljittelevät myös muiden eläinten kutsuja, mikä toimii puolustautumiskeinona saalistajia vastaan, esimerkiksi jos käärme lähestyy, ne voivat jäljitellä haukan kutsua ja pelotella käärmeen pois. Kodeissa papukaijat voivat jäljitellä puhelimen soittoa, pölynimurin hurinaa, ovikellon soittoa ja paljon muuta. Tietenkin ne osaavat jäljitellä myös ihmisen puhetta. Kuvittele skenaario, jossa sinulla on huippuluokan papukaijajuliste Photowallilta, kun sinulla on papukaija lemmikkinä. Esimerkiksi "Cockatoo Paradise - Anthracite and Aquatic" (Kakadun paratiisi - antrasiitti ja vesieläin) herättäisi varmasti vastakaikua, ei vain linnussa, vaan erityisesti perheessäsi, ystävissäsi ja vierailijoissa. Tämä papukaijajulisteiden motiivi on hyvin silmiinpistävä ja houkutteleva, sillä se korostaa tätä hämmästyttävää lintua kaikessa loistossaan, ja sen ihanan kontrastiset värit saavat huoneen heti näyttämään upealta.

Pääteos

On aina hyödyllistä ja mielenkiintoista tietää enemmän sisustuksessa esillä olevasta teemasta. Papukaijat ovat värikkäitä lintuja, joita tavataan kaikkialla maailmassa. Etelä-Amerikassa, Keski-Amerikassa ja Meksikossa kotoperäisiä papukaijoja kutsutaan uuden maailman papukaijoiksi, kun taas Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa eläviä papukaijoja kutsutaan vanhan maailman papukaijoiksi. Maailmassa on nykyään yli 300 lajia, mutta valitettavasti osa niistä on uhanalaisia, mikä voi olla myös tekijä papukaijajulisteen valinnassa. Koska nämä kuvat ovat hyvin kiehtovia ja kiehtovia, hyvin sijoitettu papukaijajuliste kotona tai toimistossa voi herättää kiinnostusta ja synnyttää keskustelua, mikä on hyvin tärkeää tietoisuuden lisäämiseksi ja siten näiden ihastuttavan viehättävien lintujen suojelun tukemiseksi. "Trooppinen harmonia" on tästä uskomaton esimerkki, jossa papukaija esiintyy täydessä kauneudessaan muiden viehättävien otusten ympäröimänä. Tämän papukaijajulisteen ihastuttavat värit näyttävät hyvältä missä ikinä päätätkin laittaa sen esille.

Historiaa papukaijajulisteissa

Papukaijoja pitivät lemmikkeinä ensin muinaiset egyptiläiset ja sitten intialaiset ja kiinalaiset. Ne tuotiin Eurooppaan rikkaiden tai aatelisten eksoottisiksi matkamuistoiksi. Lemmikkipapukaijoja omistaneet kuuluisat ihmiset ovat muun muassa Aristoteles, kuningas Henrik VIII, Marco Polo, Marie Antoinette, kuningatar Victoria, Teddy Roosevelt ja monet muut. Voit liittyä tähän eksklusiiviseen joukkoon jollakin tavalla hankkimalla itsellesi laadukkaan papukaijajulisteen omille neljälle seinällesi. "Indigo Papukaija 1" voi olla keskipisteenä, ja se olisi varmasti ilahduttanut myös edellä mainittuja historiallisia henkilöitä ja tuonut tyylikkään säväyksen kotiin tai toimistoon.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1