Kanit

Kanit, tai jänikset ja jänikset, kuten niitä myös kutsutaan, ovat erittäin mielenkiintoisia eläimiä ja yksi suosituimmista kotieläimistä kaikkialla maailmassa. Tätä silmällä pitäen PhLue lisääotowall on koonnut kategorian kanijulisteista, joita voit käyttää sisustuksessa. Niiden suosiosta huolimatta näistä eläimistä on paljon väärinkäsityksiä ja asioita, joita emme yleensä tiedä. Tiesitkö esimerkiksi, että yksinäinen pupu on yksinäinen pupu? Kanit ovat sosiaalisia olentoja ja viihtyvät parhaiten oman lajinsa seurassa. Käytä kani-julisteita poistaaksesi nämä negatiiviset vibat alueeltasi. Hanki itsellesi näitä pörröisiä ja suloisia olentoja somistamalla tilasi kanijulisteilla! Meillä on esillä kanijulisteita, joissa on nuoria kaneja, joita kutsutaan kitiksi, joka on lyhenne sanoista kitten. Mikä tahansa pikkulapsi tai pikkulapsi ilahtuisi näistä kani-julisteista makuuhuoneessaan, opiskelualueellaan tai leikkitilassaan.

Hauskoja faktoja kanien julisteiden avulla

Sen lisäksi, että kanijulisteet varustavat seinäsi tyylillä, viehätyksellä ja luonteella, ne voivat olla myös opetusvälineitä. Yksi niiden tunnetuimmista fyysisistä ominaisuuksista ovat hampaat. Mutta tiesitkö, että kanin hampaat eivät koskaan lakkaa kasvamasta? Sen sijaan ne kuluvat vähitellen, kun kani pureskelee ruohoa, luonnonkukkia ja vihanneksia. Toinen piirre, jota näet runsaasti kanien julisteissa, ovat niiden pitkät korvat. Jopa 10 senttimetrin pituiseksi kasvavat kanit voivat kääntää korviaan 180 astetta ja tarkkailla saalistajia. Toisaalta, kun kanit tarttuvat korviinsa ja laskevat ne alas kasvojensa yli pestäkseen ne, olet virallisesti seuraamassa yhtä eläinten söpöimmistä käyttäytymistavoista! Lisäksi jos vietät tarpeeksi aikaa kanien parissa, saatat onnekkaasti nähdä kanin, joka hyppii onnellisena ja tekee kierteen ilmassa. Tällä ihastuttavalla liikkeellä on yhtä viehättävä nimi, jota kutsutaan binkyksi.

Kuuluisat kanit

Kun kuulet sanan kani, useimmille tulee heti mieleen pääsiäispupu, mutta myös muutamat muut kanit ovat tehneet jälkensä populaarikulttuuriin. Yksi maailman tunnetuimmista kaneista on Warner Brothersin sarjakuvahahmo Bugs Bunny. Se nähdään usein mässäilemässä porkkanaa, mikä on ironista, sillä porkkanat eivät kuulu kanin ruokavalioon, ja ne voivat aiheuttaa kanille vatsavaivoja, jos ne syövät niitä liikaa. Tällaisia asioita opit ja voit myöhemmin kertoa, kun ihmiset kyselevät kanisi julisteista. Toinen lasten suosikki on Bambista tuttu Thumper, joka jää mieleen niin hyväntuulisuudestaan kuin tunnusomaisesta jalkojen polkaisustaan. Voit kanavoida näiden hahmojen viehätyksen hankkimalla itsellesi kauniita kani-julisteita. Lapsesi tai jopa aikuiset kiittävät sinua siitä, että tuot lämpöä ja tyyliä sisätiloihisi käyttämällä näitä kani-julisteita.

Jänisjulisteet symboleina

Nämä eläimet ovat osa monia kulttuureja ja sivilisaatioita, kun kyse on esimerkiksi kansanperinteestä ja jopa uskonnosta. Taustalla on ajatus, että kanit liittyvät ajatukseen uudestisyntymisestä, mikä luultavasti liittyy siihen, että ne lisääntyvät valtavasti. Tämä tekisi kaneista ihanteellisia julisteita perheen tiloihin, kuten kodin olohuoneeseen. Myös muita kanien ja jänisten ominaisuuksia korostetaan erilaisissa kansanperinteissä, kuten niiden ilkikurista puolta, sillä ne ovat ovelia huijareita Amerikan alkuperäiskansojen ja Keski-Afrikan mytologioissa. "Animal Mug" on tästä hyvä esimerkki, kaunis jänisjuliste, jossa on vain ripaus tuhmuutta. Tämä yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu voi näyttää yhtä hyvältä niin kotona kuin toimistossakin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1