Kanit & jyrsijät

Puput ja muut niin sanotut jyrsijät ovat söpöjä, riippuen esitetystä tulkinnasta. Näistä upeista selviytyjistä ja suosituista lemmikeistä voidaan myös tehdä upeita, laadukkaita ja lukLue lisääemattomia kanit & jyrsijät -julisteita. Käytä näitä otuksia keskipisteenä kenties lastenhuoneessa, sillä ne ovat pienempien lasten hyvin rakastamia. Tai miten olisi hienostuneemmat kanit ja jyrsijät -julisteet käytävään tai jopa kokoushuoneeseen? Vaikuttava tyyli ja muotoilu herättävät vieraiden katseet ja huomion, mutta saattavat myös herättää keskustelua ja väittelyä. Kanit ja jyrsijät -julisteiden kanssa ei voi koskaan mennä pieleen, sillä voit kätevästi mukauttaa kaikkia näitä motiiveja, erityisesti oman sisustuksesi ja värimaailmasi osalta.

Kanit ja jyrsijät -julisteiden alaluokka

Photowall on kätevästi jakanut jänikset & jyrsijät -julisteet pienempien tasojen klusteriin, jotta sinun on helpompi valita oikea motiivi. Vaikka sekä kanit että jyrsijät pysyvät pääkategoriassa, vain kaneille on oma tilansa. Koska nämä kaikki ovat suosittuja kotieläimiä, voit valita kani- ja jyrsijäjulisteiden joukosta. Suurin osa kanit ja jyrsijät -julisteiden malleista on hyvin lapsiystävällisiä, ja niissä on lämpimät värit ja eläimet on kuvattu taiteellisella, ihastuttavalla ja viehättävällä tavalla. Sinun tai lapsesi iloksi Photowallin kaneja & jyrsijöitä -julisteiden valikoimasta löytyy myös frettejä, pesukarhuja ja siilejä kuvaavia motiiveja.

Erojen vakiinnuttaminen

Määritellään ensin varsinainen ero kanin ja jyrsijän välillä. On tärkeää tietää, että kanit eivät ole jyrsijöitä, vaikka kyseessä on kanit & jyrsijät -julisteiden aihe. Ensisijainen ero niiden välillä on hampaissa. Vaikka molemmilla on epämääräinen kasvu etuhampaissa, kaneilla on kaksi yläetuhammassarjaa, kun taas jyrsijöillä on vain yksi ainoa. Toiseksi näillä kahdella nisäkäsluokalla on ruuansulatuseroja. Sekä kanit että jyrsijät syövät kasviperäistä ainesta, mutta kanit ovat todennäköisemmin pakollisia kasvinsyöjiä, kun taas monet jyrsijät ovat kaikkiruokaisia ja esimerkiksi heinäsirkkahiiri on lähes täysin petoeläin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on se, että kaneilla on yleensä hyvin lyhyt häntä, kun taas monilla jyrsijöillä on pitkä häntä. Tämäkin on otettava huomioon, kun valitset oikeanlaista kani- ja jyrsijäjulistetta, etenkin kun haluat valita julisteen lapsellesi.

Kanien & jyrsijöiden puput julisteet

Jänikset, tai jänikset, kuten niitä myös kutsutaan, ovat erittäin mielenkiintoinen eläin. Kuten aiemmin mainittiin, ne ovat yksi suosituimmista kotieläimistä kaikkialla maailmassa. Jos vietät tarpeeksi aikaa kanien parissa, saatat olla onnekas todistaessasi yhtä luonnon söpöimmistä käyttäytymismalleista. Kani hyppii onnellisena ja tekee kierteen ilmassa. Tällä ihastuttavalla liikkeellä on yhtä viehättävä nimi, jota kutsutaan binkyksi. Hanki itsellesi nämä pörröiset ja suloiset olennot koristelemalla tilasi kaneja ja jyrsijöitä käsittelevillä julisteilla! Pörröinen kani näyttää vielä melko nuoren kanin, jota kutsutaan kitiksi, joka on lyhenne sanoista kitten. Jokainen pikkulapsi tai nuori lapsi ilahtuisi, jos hän saisi tämän kanit ja jyrsijät -julisteen makuuhuoneeseensa, opiskelualueelleen tai leikkitilaansa.

Lisää rakastettavia olentoja kaneja & jyrsijöitä -julisteissa

Kuten aiemmin mainittiin, kanit eivät ole ainoita kaneja & jyrsijöitä -julisteissa esiintyviä otuksia. Three Black-footed Ferrets -julisteessa on nimensä mukaisesti kolmikko uteliaita frettejä, jotka ovat niin yksityiskohtaisia, että voit melkein kurottautua silittämään niitä. Sitten on kaneja & jyrsijöitä -julisteiden sarja nimeltä Forest Friends, jossa on mukana jo mainittu siili sekä pesukarhu. Näissä taiteellisissa maalauksissa näkyy myös kaneja ja jyrsijöitä -julisteen toinen puoli, sillä niissä on niin eläväisiä maalauksia, että jotkut saattavat luulla niitä oikeaksi valokuvaksi näistä ihanista otuksista.
Tuotetiedot