Perhoset

Jos rakastat katsella värikkäitä ja kauniita perhosia, jotka leijailevat kukasta kukkaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowallilla on kauniisti koottu valikoima perhosjulisteita ötLue lisääökät-kategoriasta. Muinainen kiehtovuutemme näitä otuksia kohtaan juontaa juurensa niiden syvällisestä ja voimakkaasta elämän kuvauksesta sekä muodonmuutoksen tai uudelleensyntymisen teemoista. Siksi monissa kulttuureissa perhonen liitetään sieluihimme tai henkiimme. Voit tuoda tämän tunnelman kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla yhden Photowallin erinomaisista perhosjulisteista. Ainutlaatuiset kuviot, runsaat yksityiskohdat ja eloisat värit sopivat täydellisesti yhteen tai ovat ristiriidassa minkä tahansa sisustuksen, värimaailman tai yleisen estetiikan kanssa. Ympäri maailmaa ihmiset katsovat perhosen edustavan muutosta, toivoa ja kestävyyttä. Tuo tämä elintärkeä ajatus ja inspiraatio asuin- tai liiketilaasi perhosjulisteiden avulla. Lisäksi voit muokata näitä motiiveja yleiseen suunnittelusuunnitelmaasi sopiviksi.

Perhosjulisteiden merkitys

Lukuisten tarinoiden kautta olemme varmasti kuulleet perhosten symboloivan elämän kamppailuja, jotka ihmiset ovat kestäneet noustakseen paremmaksi ihmiseksi, mistä johtuu edellä mainittu uudestisyntymisen ja muutoksen teema. Perhosen elinkaaressa on itse asiassa neljä vaihetta, nimittäin munat, toukka, joka tunnetaan myös toukkana, nukke ja viimeinen vaihe aikuinen. Kotelon sisällä nukke muuttuu aikuiseksi perhoseksi. Tämä muutos voi kestää joillakin perhoslajeilla muutaman päivän ja toisilla jopa vuoden! Tämä tekee perhosaiheisesta perhosjulisteesta vieläkin palkitsevamman, kun tietää, miten lyhyen mutta rikkaan elämän nämä hyönteiset elävät. Se merkitsee sitä, että elämästä on otettava kaikki irti ja että muutos voi olla äkillinen tai kantava, mutta aina jatkuva. Itse asiassa perhosjulisteet ovat hieno muistutus siitä, että muutos on hämmästyttävää ja elämää muuttavaa. "Skipper Butterfly - Moses Harris" näyttää elämän kiertokulun ekosysteemissä, mikä on toinen voimakas tapa muistuttaa meitä siitä, että meidän on aina huolehdittava ympäristöstä, kun voimme.

Aika lentää

Perhoset elävät yleensä vain muutaman viikon, mikä on toinen hyvin tärkeä seikka, joka niistä on hyvä tietää. Kun perhonen nousee kotelostaan täysikasvuisena aikuisena, sillä on useimmiten vain 2-4 lyhyttä viikkoa elinaikaa. Tuona aikana se keskittää kaiken energiansa kahteen tehtävään eli syömiseen ja paritteluun. Perhosjulisteet kodissasi, toimistossasi tai vapaa-ajan tilassasi voivat virkistää muistia tällaisista perustarpeista ja -toiveista, joita meillä kaikilla on. Jälleen kerran se kehottaa meitä keskittymään elämän tärkeisiin asioihin, mikä on hyvin voimakasta koristeeksi. Perhosjuliste, kuten "Butterfly Spring Crocuses", voi elvyttää akkujamme ja elämännälkäämme upeilla sävyillään, sävyillään ja sävyillään. Eri sävyjen houkutteleva sekoitus saa sinut tuntemaan itsesi toiveikkaaksi ja herättää toisen tarkoituksen. Tämä olisi siis ihanteellinen perhosjuliste olohuoneeseesi tai perheesi alueelle.

Perhosjulisteet muistoksi

Perhoset käyttävät kaikenlaisia temppuja välttääkseen joutumasta syödyiksi, vaikka ne sijoittuvat melko alas ravintoketjussa, ja monet nälkäiset saalistajat tekevät niistä mielellään aterian. Jotkut perhoset taittavat siipensä sulautuakseen taustaan ja tekevät itsensä lähes näkymättömiksi saalistajille naamioinnin avulla. Selviytyjänä oleminen on myös tärkeässä asemassa, kun tarvitaan inspiraatiota tilan sisustamiseen, joten perhosjulisteet ovat kaikkein järkevimpiä. Ne käyttävät myös temppuja, kuten jäljittelevät muita hyönteisiä kirkkailla väreillä, jotka ovat myrkyllisiä, ja jotkut voisivat sanoa, että perhosjulisteet osoittavat, että voit elää elämääsi pikakaistalla. Yhtä lailla perhosjulisteiden, kuten "Marbled White Butterflies", rauhallisuus voi auttaa meitä rentoutumaan ja rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.