Leppäkertut

Tässä Photowallin luokassa on hyönteinen, joka tunnetaan monilla eri nimillä. Niihin viitataan nimillä Ladybugs ja Lady Beetles, mutta olemme päättäneet kutsua tätä kokoelmaa "LadybirLue lisääds julisteet". Nämä otukset ovat harvinaisuus hyönteismaailmassa, koska ne ovat yksi harvoista matelijoista, joita me ihmiset emme aktiivisesti inhoa, koska niillä on tapana syödä asioita, jotka tuhoavat satomme. Siitä huolimatta saatat kysyä itseltäsi, miksi näillä pienillä ahmimishyönteisillä on edes sana "lady" nimessään. Kävi ilmi, että leppäkerttu ei ole saanut nimeään minkään tietyn naisellisen ominaisuuden mukaan, vaan se on nimetty tietyn naisen, Neitsyt Marian, mukaan. Onko leppäkerttujen julisteet jo räjäyttäneet tajuntasi? Vaikka tarkkaan ei tiedetä, miksi, mutta yksi johtavista teorioista on, että nimi on saanut alkunsa leppäkertun kirkkaanpunaisesta kuoresta, joka ei ole kovinkaan erilainen kuin punainen viitta, jota Maria usein kuvataan yllään raamatullisissa maalauksissa. Vanhan eurooppalaisen legendan mukaan maanviljelijät rukoilivat satoja vuosia sitten Neitsyt Mariaa pelastamaan heidät satoa tuhoavilta tuholaisilta, ja vastineeksi Neitsyt Maria lähetti sadon syömään pieniä kuoriaisia, joilla oli hänen tunnusomainen takkinsa! Pelkästään tämä anekdootti tekee leppäkerttujulisteista sen arvoisia, että ne ovat sisustuksessasi.

Värit leppäkerttujen julisteissa

Leppäkerttuja on värikäs syystä, sillä niiden merkinnät kertovat saalistajille, että heidän on peräännyttävä. Uhattuna nämä ötökät erittävät jalkojensa nivelistä jopa öljyistä, pahanmakuista nestettä! Laaja värivalikoima tekee niistä myös loistavan sisustustarvikkeen näiden leppäkerttujulisteiden muodossa. Tämän lajin jäseniä on monenlaisia, tuhkanharmaasta tylsän ruskeaan ja metallisesta siniseen. Meille kaikille tuttu laji on kuitenkin punainen leppäkerttu, jossa on mustia täpliä, ja se esiintyy pääasiassa leppäkerttujulisteissa. Tämä tuttu näky on näkyvästi esillä Ladybirds-julisteissa, kuten "Ladybird on Purple Hydrangea". Kaunis valokuva, joka vangitsee täydellisesti armon ja kauneuden, jonka yhdistämme näihin asioihin, voi olla valtava seinäkoriste valitsemaasi tilaan. Olipa kyseessä asuinhuone, kuten olohuone, tai yritys, kuten toimisto, Ladybirds-julisteet tuovat sinulle charmia, tyyliä ja väriä.

Lisätietoa

Yllättävää kyllä, koko maailmassa on noin 5 000 eri leppäkerttulajia! Monissa kulttuureissa niitä pidetään onnea tuovina, ja ihmiset pitävät niistä, koska ne ovat kauniita ja siroja, aivan kuten leppäkerttujulisteemme. Maanviljelijät rakastavat niitä, koska ne syövät kirvoja ja muita kasveja syöviä tuholaisia. Yksi leppäkerttu voi syödä jopa 5 000 hyönteistä elämänsä aikana! Niin sanotut seitsenpilkkiset leppäkertut ovat kotoisin Euroopasta, mutta ne tuotiin jopa Pohjois-Amerikkaan 1900-luvun puolivälissä kirvapopulaatioiden torjumiseksi. Voit koristella sisätilojasi leppäkerttujulisteilla ja samalla ihastuttaa ihmisiä laajalla tietämykselläsi näistä hyönteisistä. Ajattele niitä paitsi seinäkoristeina myös opetusvälineinä.

Ladybirds-julisteet ympäri maailmaa

Kuten jo todettiin, näiden ötököiden nimi liittyy Jumalaan, koska ihmiset uskoivat niiden olevan lahja ylhäältä. Tätä tukee se, että lähes jokainen Euroopan maa päätyi keksimään kuoriaiselle nimen, joka yhdisti sen Jumalaan tai Mariaan. Esimerkiksi Saksassa leppäkertun nimi on "Marienkäfer", joka tarkoittaa suomeksi "Marian kuoriainen". Tämä näkyy jopa leppäkerttujen julisteessa, jonka nimi on osuvasti "Marienkaefer". Ranskassa yksi yleinen nimi on "la bete a bon Dieu", joka tarkoittaa karkeasti käännettynä "Jumalan eläin". Nämä kauniit mielleyhtymät tekevät Ladybirds-julisteista elintärkeän osan, jos haluat piristää sisustustasi. Ladybirds-julisteet saavat huoneen näyttämään upealta, mutta antavat sille myös rauhan ja rakkauden tunnelman.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-25 25:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.