Muokkaa ja tilaa Hinta 36 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hunting Dog

Tuo esiin koiranrakastaja sisälläsi tällä metsästyskoiran taustakuvalla, joka saa koiranystävät sekoamaan. Tässä taustakuvassa näkyy kuva sumuisen näköisestä labradorinnoutajasta, joka katsoo kauas ikään kuin odottaisi herkkujaan. Se, miten sen kuva on esitetty, voi saada sinut ajattelemaan tämän koiran ansaittuja lämpimiä halauksia. Tämän taustakuvan sävyt koostuvat lämpimistä väreistä ja ruskean sävyistä sekä hieman mustasta, joka tekee tämän ihanan eläimen kasvonpiirteistä. Tee huoneesi sisustuksesta sumea metsästyskoiran tapetilla Taustakuvilla on merkittävä rooli päätettäessä, millainen tyyli tai tunnelma huoneessa on, sen sävyistä ja suunnittelusta; siihen, onko se pehmeä ja rauhallinen vai kovaääninen ja elinvoimainen. Mutta taustakuvat, kuten Hunting Dog Wallpaper, ovat hyvä poikkeus, koska ne voivat samanaikaisesti tehdä huoneen sisustuksesta pehmeän ja syvän. Koska kuka ei tunne itsensä rikkaaksi tämän koiran ilmeen kanssa? Sen lämmin väri ja ruskean sävy saavat koko huoneen näyttämään pörröiseltä ja mukavalta. Toisin kuin tyypillinen mielikuva söpöstä pennusta tai koirasta, tämä koira värähtelee vahvaa luottamuksen tunnetta, mikä saa sen näyttämään vastuulliselta ja luotettavalta - ihmisen parhaalta ystävältä. Yhdistäminen ruskeanvärisen tapetin kanssa Kun metsästyskoiratapetti on väritetty lämpimillä väreillä, on hauskaa yhdistää se mihin tahansa sävyyn, jonka haluat tilasi olevan, jopa suosikkisi. Voit valita joko lämpimän tai eloisan sävyn. Jos haluat mennä lämpimäksi, harkitse ruskeaa, mustaa ja harmaata väriä kodin huonekaluihin ja yhdistä ne elinvoimaisiin värillisiin sisustuksiin, kuten oranssiin, vihreään tai keltaiseen, ja päinvastoin, jos haluat toisin. Kasvit, maljakot, muotokuvat ja taideteokset ovat loistava lisä, joka lisää luonnetta ja persoonallisuutta koko huoneen sisustukseen. Pidä vain mielessä, että liian suuri määrä sisustusta saattaa saada sisustuksen näyttämään sekavalta, joten sinun on silti oltava varovainen sisustettaessa sitä elinvoimaisilla värillisillä lisävarusteilla.

Tietoja tuotteesta:

Copyright:
Ilona
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e310627
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.