Muokkaa ja tilaa Hinta 38 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Horoscope Pisces

Pysy omaperäisenä luomalla kodin suunnittelu, joka kertoo oman tarinasi. Horoskooppi Kalat -tapetti sopii täydellisesti Kalat-kodinomistajille, jotka haluavat lisätä sisustukseensa taikaa ja hauskuutta. Tämä horoskooppi-seinätarra on hauskan näköinen leikkisän kirjasintyylinsä ja epätäydellisen ympyrän ansiosta, joka näyttää siltä kuin se olisi piirretty huolettomasti. Silti se näyttää myös maagiselta, koska siinä on kimaltelevia kultatähtiä ja tähtikuvioista inspiroitunut kuvitus. Graafinen taide näyttää farkkupinnalla olevilta söpöiltä kimaltelevilta tarroilta, jotka saavat sisätilasi seinän näyttämään sivulta esteettisestä leikekirjasta. Tällainen ulkonäkö tekee toimistosi tai kotisi sisustuksesta käsityöläismaisen ja taiteellisen.

Riippaile persoonallisesta tilasta Horoskooppi Kalat -taustakuvalla

Tämä tähtikuvioinen seinäkoriste on näppärä tapa personoida huoneesi. Kalat tunnetaan luovuudesta, armollisuudesta, anteliaisuudesta ja idealismista. Nämä ovat ihailtavia piirteitä, ja voit ylpeänä kertoa muille, että sinulla on näitä ominaisuuksia. Tämä lisää itseluottamustasi, koska annat muiden tutustua sinuun. Lisäksi persoonallisuuttasi heijastava tapetti voi herättää keskustelua ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta. Horoskooppi sisustusteemana viittaa myös salaperäisyyteen ja taikuuteen. Se osoittaa, että uskot tähtien asettelun taustalla olevaan merkitykseen, jolloin voit sytyttää kodin sisustukseen hieman henkisyyttä. Jos siis tykkäät miettiä kohtaloa ja merkkejä, asenna tilaan tämä horoskooppiseinätaide.

Sininen ja valkoinen tapetti klassiseen kodin suunnitteluun

Klassinen sinivalkoinen sisustus, joka tunnetaan myös nimellä Chinoiserie Chic, näyttää hyvältä tämän Horoskooppi Kalat -tapetin kanssa. Harkitse silkkien, kirjailtujen asusteiden, valkoisten hyllyjen ja syvänsinisten verhojen lisäämistä tähän tyyliin. Ohjeena laivastonsininen yhdistettynä valkoiseen luo kalliin ilmeen, kun taas huoneessa, jossa on hallitsevia farkkusinisiä sävyjä, luodaan rentouttava ilmapiiri. Myös lisäämällä sinivalkoiseen sisustukseen enemmän valkoista saat tilasta modernimman tuntuisen. Muita kodin sisustusideoita, jotka sopivat hyvin chinoiserie-chiciin, ovat valkoinen posliini, keraamiset purkit, bambulyhdyt ja käsinmaalatut maljakot. Tässä sisustustyylissä käytetään sinivalkoisia sävyjä ja itäaasialaista sisustusta, jotta toimistosi tai kotisi sisustus näyttäisi ajattomalta ja viihtyisältä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Moira Hershey
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e312288
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.