Muokkaa ja tilaa Hinta 36 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Dark Lamborghini

Tulet rakastamaan ulottuvuutta, tyyliä ja eleganssia, jonka tämä tumma Lamborghini-tapetti tuo kotiisi tai toimistoosi. Tämä seinätaide on tarkoitettu autoharrastajille, jotka haluavat personoida ja päivittää sisustustaan ainutlaatuisella ja arvoituksellisella tavalla. Kalliin näköinen, kiiltävä auto näyttää siltä kuin se olisi huoneeseesi päin - illuusio, joka tyydyttää ihastuksesi tai riippuvuutesi ylellisiin ajoneuvoihin. Lamborghini sisustuksessasi Kun kyse on autoista inspiroituneesta sisustuksesta, Lamborghinin ottaminen mukaan sisustukseen on valinta, jota et kadu koskaan, varsinkin jos olet autofani, jolla on tumma ja arvoituksellinen maku sisustuksessa. Tämä auto on yksi maailman kalleimmista ja kuuluisimmista autoista. Se tunnetaan hienostuneesta tyylistään, kehittyneestä tekniikastaan, ylellisestä hinnastaan ja huomattavasta nopeudestaan. Siitä on tullut myös statussymboli, joka tekee vaikutuksen moniin ihmisiin. Vastaavasti myös Dark Lamborghini Wallpaper -taustakuva pursuaa nykyaikaisuutta, muotia ja ylellisyyttä. Lamborghinin ottaminen osaksi huonettasi herättää ystävien ja vierailijoiden huomion; tämä johtuu siitä, että autoista inspiroitunut sisustus on yksi modernimmista ja omaleimaisimmista ideoista kodin sisustuksessa, ja Lamborghini on silmiinpistävä. Tumma Lamborghini-tapetti luo ylellisen tunnelman. Anna seiniesi puhua kalliista maustasi käyttämällä tätä autoaiheista seinätaidetta. Tämän modernin tapetin tummat sävyt lisäävät ajattomuutta ja tyylikästä ilmettä olohuoneeseesi, työtilaasi ja muihin asuin- tai liiketilojesi yhteisiin tiloihin. Lisäksi se on uskomaton tapa personoida makuuhuoneesi tai kotitoimistosi, sillä sen avulla voit ilmaista rakkautesi autoja kohtaan samalla kun parannat sisustustasi. Tapetti sopii myös erinomaisesti vapaa-ajan tiloihisi. Se on ihanteellinen tausta pelatessasi arcade-pelejä, pingistä, biljardia ja muita hauskoja aktiviteetteja perheesi tai ystäviesi kanssa. Tämän seinäkoristeen tyylikkään kauneuden ja itsevarman persoonallisuuden avulla teet näistä huoneista jännittäviä ja ylellisiä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e6326
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.