Vintagetypografia

Tuo typografian ajaton ja kaunis viehätys omaan tilaan tämän Photowall-malliston avulla. Olipa sisustuksesi sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajan sisustus, vintage-typografia-kangastuLue lisäälosteet nostavat taatusti seinäkoristeesi aivan uudelle tasolle. Elinvoimaisista taideteoksista hienovaraisiin retro-nähtävyyksiin, Photowall tarjoaa jotain jokaiseen henkilökohtaiseen makuun ja sisustustyyliin. Hellyttävissä, hieman omituisissa vintage-typografia-kangastulosteissa on monia aiheita ja paikkoja, jotka luovat kauniita kuvioita ainutlaatuisilla malleillaan. Niille, jotka pitävät enemmän vivahteikkaasta ulkoasusta ja tunnelmasta, on myös minimalismia noudattavia vintage-typografian kankaankuvapainatuksia. Lisää urbaania tunnelmaa kotiin tai toimistohuoneeseen vintage-typografiakangaspainatuksillamme, joissa on maailman tunnetuimpia kaupunkeja menneisyyden loistossaan. Kaikkia näitä vintage-typografia-kangastulosteita voidaan muuttaa niin, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, eri värimaailmojen ja yleisen estetiikan kanssa.

Vintage-typografian kankaankuvapainatusten perusteet

Typografiassa on pari elementtiä, jotka ovat elintärkeitä. Ensimmäinen ja tärkein on yhdistetyt komponentit nimeltä kirjasintyyppi ja fontit. Kirjasintyyppi on toisiinsa liittyvien fonttien perhe, kun taas fonteilla tarkoitetaan painoja, leveyksiä ja tyylejä, jotka muodostavat kirjasintyypin. Kontrasti on toinen tärkeä tekijä, sillä sen avulla voidaan välittää lukijoille korostettavat ajatukset tai viestit. Näet tätä runsaasti vintage-typografian kankaalle tulostetuissa kankaistulosteissa. Toinen tärkeä asia, joka on otettava huomioon näitä kohteita käytettäessä, on johdonmukaisuus, sillä se on avain sekavan ja sotkuisen käyttöliittymän välttämiseen. Huomioi vintage-typografian kangastulosteissa valkoinen tila. Tämä on tekstiä tai grafiikkaa ympäröivä alue, joka vaikuttaa myös typografiseen hierarkiaan. Näiden kahden yhdistelmällä pyritään luomaan selkeä ero näkyvien kappaleiden, jotka pitäisi huomata ja lukea ensin, ja tavallisen tekstikopion välille. Kuten näet myös vintage-typografian kangastulosteissa, väri on yksi jännittävimmistä elementeistä, koska tässä voit todella olla luova ja nostaa sisustuksen aivan uudelle tasolle.

How and ifs

Sisustussuunnittelusi pitäisi mieluiten kertoa tarina, joka vangitsee katsojan. Esimerkiksi vintage-sisätilat tarjoavat täydellisen taustan vintage-typografian kankaankuvapainatuskokoelmien esillepanolle. Muista, että vintage antaa sinulle luvan muistella ja muistella, joten sisusta tämän mukaisesti. Kutsu retrokappaleita moderniin tilaan asettamalla kirkkaat ja kiiltävät uudet esineet vastakkain shabby-chic-huoneen kanssa. Älä pelkää aloittaa muutamalla vintage-typografia-kangastulosteella ja edetä sitten siitä eteenpäin. Joskus vain pieni pala vanhaa maailmaa riittää antamaan huoneelle uuden ulottuvuuden ja merkityksen. Vintage-typografia-kangastulosteissa on kyse yhtä paljon tarinan kertomisesta kuin siitä, että arvostat muotoilun luita sen rakenteen eikä sen iän vuoksi. Tämä ajatus on erinomaisesti kuvattu "Road Trip - Beetle Luggage" -vintagetyyppisessä typografiakangastulosteessa, joka on melko yksinkertainen mutta silti hyvin voimakas ja houkutteleva.

Vintage-typografian kangaspainatusten sijoittelu

Vanhan koulukunnan tuntua sisustuksessasi on se etu, että tällaiset vintage-typografian kankaankuvapainatuksissa esiintyvät kappaleet voivat näyttää hyvältä käytännössä missä tahansa. Otetaan esimerkiksi sellainen kohde kuin "Paris Panorama". Tämän ihmeellisen ja tyylikkään näkymän voisi sijoittaa kodin olohuoneeseen tai toimiston taukotilaan, ja sillä olisi sama visuaalinen vaikutus. Jos etsit jotakin erityisempää, voit ehkä sijoittaa kuvia, kuten "Ingredients for Life II Blue", keittiöön tai ruokailutilaan. Tee eteisestäsi paikka, jossa ihmiset haluavat hengailla, käyttämällä vintage-typografisia kankaankuvia, kuten "Old Salt Whiskey", tai kestävästi siistiä "Movie Ticket Free Admission". On monia tapoja yhdistää vintage-typografia-kangastulosteita muihin retroesineisiin ja tehdä sisustuksestasi todella aikakone.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.