Vintageihmiset

Kaikessa vintage-tavarassa on jotain sellaista, joka tuo tietoisuuteemme voimakkaan nostalgian ja muistojen tunteen. Muistamme asiat elävämmin, ja mielessämme näkyvät kuvat ovat lähesLue lisää konkreettisia. Väriläiskä, vanha printti, kirjan koirankorvatut sivut herättävät kaipauksen tunteen ja yhteyden menneisiin asioihin. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tästä tunnelmasta hienossa valikoimassaan vintage-ihmisten kankaankuvia. Nämä ainutlaatuiset kuvat menneiltä ajoilta toimivat aikakapselina, joka muistuttaa meitä muistoista, unohdetuista asioista ja asioista, jotka on parasta tuntea, ei sanoa. Nämä nostalgiset vintage-ihmiset -kangaspainatukset voivat antaa hienostuneisuutta ja kypsyyttä kotisi jokaiseen nurkkaan. Enemmänkin se voi antaa sävyn sentimentaalisuutta jokaiseen asuintilaasi. Koti ei ole vain paikka, jossa juhlitaan nykyisiä asioita, vaan myös turvapaikka, turvallinen paikka muistaa kaikki menneet asiat. Nämä vintage-ihmisten kankaankuvat tuovat menneiden aikojen kauneuden ja jännityksen takaisin kodin mukavuuteen. Muistele näiden vintage-ihmisten kankaankuvitusten avulla.

Unohtumatonta vintage-ihmisten vappupainatuksissa

Laulaminen ja leikkiminen ovat joitakin keinoja, joita olemme keksineet miellyttääksemme aistejamme ja kohottaaksemme sieluamme. Muinaisten heimojen ensimmäisistä shamaaneista ja lääkintämiehistä, jotka hyräilivät loitsuja rauhoittaakseen henkiä, ensimmäisiin tapauksiin, joissa ihmiset omaksuivat muita kuin todellisia roolejaan viihdyttääkseen muita, nämä kaksi viihteen muotoa ovat olleet jokapäiväisen elämämme perusta siitä lähtien. Photowall nostaa hattua näille kiehtoville huvituksille: "Models in Party Dresses, Gordon Conway" (Mallit juhlamekoissa, Gordon Conway), "Oliver Hardy and Stan Laurel" (Oliver Hardy and Stan Laurel) ja "Evening Scene, National Magazines" (Iltaelämä, kansalliset aikakauslehdet) kuuluvat sen erityiseen vintage-ihmisten kankaalle tulostettujen vedosten valikoimaan. Näissä kuvissa esitellään laulamista ja mallintekoa sekä näyttelemistä vilkkaana viihdemuotona. Ripusta muutama näistä vintage people -kangastulosteista oleskelualueidesi seinille ja todista, miten pelkkä niiden katseleminen voi rauhoittaa aistejasi ja poistaa kaikki päivän huolet ja murheet. Istu suosikkituolissasi jäähdytetyn martinin kera ja kuvittele olevasi kaupungin kuuluisimpien seurapiirien salongissa, jossa heidän vieraansa viihdyttävät sinua.

Sisältää vintage-ihmisiä -kangastulosteita

Urheiluauto tai harrasteauto on auto, joka on suunniteltu erityisesti nopeutta, tarkkaa käsittelyä ja jännitystä varten. Ne saivat alkunsa Euroopassa viime vuosisadan alussa, ja näiden ylellisten kulkuneuvojen valmistus on siitä lähtien kehittynyt usean miljardin dollarin teollisuudeksi. Vuosina 1895-1915 näitä ajoneuvoja kutsuttiin matkailuautoiksi tai roadstereiksi. Vasta vuonna 1919 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmestynyt The Times -sanomalehti keksi termin Sports Cars. Vintage people -viinikangaspainatuksemme auttavat kertomaan tämän ihmeellisen keksinnön tarinan. Nämä ylivoimaiset vintage-ihmisten kankaankuvat kunnioittavat näitä hienoja alkuja esittämällä upeassa vintage-ihmisten kankaankuvien kokoelmassaan sellaisia tuotteita kuin "American SC" ja "At Speed". Urheiluauton perinteisin muotoilu oli roadster. Se oli kaksipaikkainen auto, jossa ei yleensä ollut kattoa. Sen pääpaino oli nopeudessa ja tyylissä, ei taloudellisuudessa ja hyödyllisyydessä. Urheiluautojen on kuitenkin täytynyt omaksua myös katolla varustettujen vapaa-ajan ajoneuvojen määritelmä. Photowall kunnioittaa tätä eroa tarjoamalla sinulle näitä autoja vaikuttavassa kokoelmassamme vintage-ihmisten kankaalle vedoksia.

Valtuutettu ja kunnioitettu

Siitä lähtien, kun Lumieren veljekset loivat elokuvateatterin, ihmiskunta on ollut kiehtoutunut ja ihastunut näihin hämmästyttäviin välkkyviin varjoihin ja niiden kertomiin tarinoihin. Rakkautemme kaikkeen elokuvaan on aina ollut inhimillisen kulttuurin eturintamassa, aina mykkäelokuvien aikakauden yksinkertaisista mustavalkoisista keloista tämän päivän tietokoneella tuotettuihin elokuvamagneetteihin. Photowall kunnioittaa tätä upeaa ilmiötä "Gold Rush"-, "Hurricane"- ja "Roberta"-elokuvilla, jotka kuuluvat sen huomattavaan vintage-ihmisten kankaalle painettujen vedosten sarjaan. Näiden vintage-ihmisten kankaiden lähes ehtymätön valikoima malleja ja värejä takaa, että perheen jokainen elokuvaharrastaja saa tarpeekseen. Lukemattomia tunteja vietetään katselemalla ja keskustelemalla ja muistelemalla upeita elokuvia, jotka ovat esillä näissä vintage-ihmiset-kangastulosteissa. Todellinen elokuvafriili meissä kaikissa ei voi vastustaa näiden vintage-ihmisten viehätystä. Mitä tulee lapsiin, tämä on nerokas tapa kehittää heidän makunsa ja mieltymyksensä hyvin tehtyihin elokuviin. Se on myös täydellinen tekniikka herättää heidän intohimonsa maailmaan, jossa ainoa raja on mielikuvituksen ulottuvuus. Anna näiden vintage-ihmisten kankaankuvien avata ovi jännittävämpään ja värikkäämpään kotiin sinulle ja perheellesi.
Tuotetiedot