Rock and roll

Ota musta oikea käsi ja valkoinen vasen käsi, ja mitä sinulla on? Vanha kunnon rock and roll. Näin sanoi yksi musiikkilajin ikonisimmista legendoista, Jerry Lee Lewis. Ei liene olemasLue lisääsa mitään musiikkimuotoa, joka juhlistaisi nuoruutta, vapautta ja kapinallisuutta paremmin kuin rock and roll. Se on alusta lähtien pyyhkäissyt maailman valloilleen ja synnyttänyt elämäntyylin, joka on synonyymi seikkailulle ja omituiselle käytökselle vielä tänäkin päivänä. Musiikki muuttuu, mutta laulu pysyy samana. Eivätkä tämän musiikkimuodon valopilareille ominaiset tempaukset ja hölmöilyt ole muuttuneet yhtään. Ne ovat vain siirtyneet rokkarisukupolvelta toiselle. Jopa itse musiikin soundi ja dynamiikka ovat kehittyneet sukupolvien myötä, mutta musiikin perushenki ja -voima ovat edelleen yhtä raakoja ja kunnioitusta herättämättömiä kuin ennenkin. Photowall kunnioittaa tätä villiä ja ovelaa musiikkigenreä rock and roll -kangastulosteiden mallistollaan. Nämä upeat teokset kodissasi voivat tuoda esiin nuorukaisen ja kapinallisen sinussa ja muistuttaa sinua päivistä, jolloin mielessäsi oli vain musiikkia, nopeita autoja, tyttöjä ja ilkivaltaa.

Whole Lotta Shaking rock and roll -kangastulosteissa

Rock and roll sai alkunsa Yhdysvalloissa 40-luvun lopulla ja 50-luvun alussa. Sen juuret juontavat juurensa amerikkalaiseen mustaan musiikkiin, kuten gospeliin, bluesiin, jazziin, boogieen ja ragiin muutamia mainitakseni. Vaikka monet sen vaikutteista ovat kuultavissa aiemmissa teoksissa, itse genre sai nimensä vasta vuonna 1954. Pianot, saksofonit, sähkö- tai akustiset kitarat, bassokitarat, tamburiinit ja rummut ovat vain osa rock and rollin soittamisessa käytetyistä soittimista. Photowall tervehtii musiikkia rock and roll -kangastulosteiden mallistollaan, jonka hienossa kokoelmassa on sellaisia kuvia kuin "Guitar Solo" ja "Rock and Roll Lead Types". Hankkimalla itsellesi kourallisen näitä vedoksia herätät kauan kadoksissa olleen teini-ikäisen kapinallisuuden, ja saattaisit ehkä ulvoa kuuta kuuta päin, kun mieli tekee. Eläydy uudelleen niihin päiviin, jolloin sinä ja tuleva vaimosi olitte rakastumassa, soittamalla levyjä, jotka soivat radiosta varhaisen romanssinne aikana, ja ympäröimällä itsesi näillä upeilla rock and roll -kangaspainatuksilla. Nämä rock and roll -kangaspainatukset tuovat varmasti palon takaisin elämääsi.

All shook up in rock and roll canvas prints

Kieltäytyminen hyväksymästä saneltua normia on yksi syy siihen, miksi rock and rollilla oli niin olennainen osa Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeessä. Rockstars nähtiin usein osallistumassa mielenosoituksiin ja protesteihin rotusyrjintää ja Vietnamin sotaa vastaan. Studiossa he toivat näitä voimakkaita tunteita esiin levyttämissään kappaleissa. Se oli villiä ja myrskyisää aikaa Amerikassa, ja rock and roll tuntui olevan täydellinen soundtrack siihen. Photowall kunnioittaa rock and rollin ikonisimpia hahmoja "All Shook Up" -kappaleella, jossa esiintyy itse kuningas Elvis Presley. Mukana on myös "Blind Boy Grunt" ja "All I Can Do is Be Me", jossa nähdään legendaarisen rock-runoilijan ja sanoittajan Bob Dylanin kasvot. Nämä rock and roll -kangaspainatukset osoittautuvat korvaamattomiksi koristamaan kaikenikäisten kapinallisten koteja. Musiikki ja elämäntyyli kiteytyvät kuviin, jotka näkyvät näissä upeissa rock and roll -kangaspainatuksissa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö näiden esittely kotonasi saa sydäntä sykkimään ja verta juoksemaan kuumana.

All hail to rock

80-luvulla muusikko nimeltä Bruce Springsteen, jota kutsuttiin hellästi The Bossiksi, astui näyttämölle ja toi mukanaan oman rock and roll -brändinsä, joka juhlisti erityisesti amerikkalaista kulttuuria. Se oli tehdastyöläisten ja rekkakuskien, villien teinien ja kauniiden, vaaleiden surffaajatyttöjen musiikkia. Hänen syvä, kurkkuäänensä ja valtavan tunteikkaat sanoituksensa nostivat hänet Rock and Roll Hall of Fameen. Nosta hattua The Bossille rock and roll -kangaspainatuskokoelmassamme olevalla "I Was Born"-vedoksella. Anna näiden rock and roll -kangaspainatusten muistuttaa sinua päivästä, jolloin elämä oli helpompaa ja ainoa huoli oli, miten pitää enemmän hauskaa. Nämä rock and roll -kangaspainatukset voivat myös koristella lastesi huonetta, jolloin varmistat, että hekin kehittävät rakkauden tätä musiikkimuotoa kohtaan ja että soihtu siirtyy onnistuneesti eteenpäin. Kutsu ystäväsi illaksi kuuntelemaan suosikkivinyylilevyjäsi ja muistelemaan samalla menneitä hullutuksia ja rakkaita nuoruusmuistoja. Nappaa itsellesi koko joukko näitä upeita rock and roll -kangastulosteita heti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1