Reggae

Reggae on musiikkilaji, joka sai alkunsa Jamaikalla 1960-luvun lopulla. Sana tarkoittaa myös tämän maan ja sen kulttuurin populaarimusiikkia. Sana reggae esiintyi ensimmäisen kerran TLue lisääoots and the Maytalsin laulussa vuonna 1968. Tämä antoi musiikille nimen ja julisti sen omaksi genrekseen muulle maailmalle. Reggaeta käytetään toisinaan kuvaamaan jamaikalaista tanssimusiikkia, vaikka sen oikeampi määritelmä liittyykin ska- ja rocksteady-musiikkityyliin, joka on kehittynyt ska- ja rocksteady-musiikista. Sen sanoituksissa käsitellään maailman ajankohtaisia uutisia, poliittisia kommentteja ja yhteiskunnallisia juoruja. Sen tunnusmerkki on basson ja rumpujen downbeatin välinen vastakohta. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista ja juhlittua musiikkimuotoa omalla reggae-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän genren ikonisimpia symboleja. Ripusta muutama näistä reggae-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja katso, kuinka tila piristyy välittömästi ja täyttyy omituisuudesta ja väreistä. Vieraasi ja läheisesi tulevat taputtamaan sinulle, kun näytät nämä reggae-kangastulosteet tällä alueella He tulevat keksimään yhä mielikuvituksellisempia tapoja palata olohuoneeseesi, jossa on näitä reggae-kangastulosteita. Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Kapinallinen reggae-kangastulosteissa

Kieltäytyminen hyväksymästä vieraiden anastajien sortoa ja valtaa on yksi syy siihen, miksi reggae-musiikin soittamisella oli niin olennainen osa Jamaikan rastafari-liikkeessä. Reggae-ikonit nähtiin usein osallistumassa mielenosoituksiin ja protesteihin rotusyrjintää sekä kulttuurista ja taloudellista sortoa vastaan. Studiossa ollessaan he kaikuivat näitä hyvin voimakkaita tunteita levyttämissään kappaleissa. Jamaikalla elettiin villiä ja myrskyisää aikaa, ja reggae-musiikki tuntui olevan täydellinen väline ilmaista sitä. Photowall kunnioittaa joitakin ikonisimpia hahmoja, jotka kantoivat tätä sävelmää "Is this Love" upeassa reggae-kangastulosteiden kokoelmassaan. Tässä kuvassa on esillä Bob Marley, yksi tämän genren suosituimmista ja ikonisimmista pioneereista. Nämä reggae-kangaspainatukset osoittautuvat korvaamattomiksi kaikenikäisten kapinallisten koteja koristamaan. Musiikki ja elämäntapa kiteytyvät näissä upeissa reggae-kangaspainatuksissa nähtäviin kuviin. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö näiden reggae-kangaspainatusten pitäminen kodissasi saa sydämen sykkimään ja veren juoksemaan kuumana.

Profeettista reggae-kangaspainatuksissa

Reggae on musiikkimuoto, joka on kiehtonut kollektiivista kiinnostustamme siitä lähtien, kun aloimme ensimmäistä kertaa kuulla sitä. Jopa nykyteknologia on antanut oman osansa ja opettanut meidät keksimään laitteita, jotka tallentaisivat musiikkikappaleita ja antaisivat meidän soittaa niitä kaikessa rauhassa. Photowall nostaa hattua reggaelle ja kaikille tavoille, joilla siitä nautitaan, hienolla reggae-kangastulosteiden valikoimallaan. Näissä kuvissa näkyvät erilaiset reggae-vaikutteet, joiden ansiosta olemme voineet nauttia genrestä vuosien varrella. Ripusta muutama näistä reggae-kangastulosteista vapaa-ajan asuntosi seinille samalla kun kuuntelet aitoa reggaeta stereoista, ja sinulla on ainekset täydelliseen reggaeta arvostavaan iltapäivään. Nämä hämmästyttävät reggae-kangastulosteet nostavat tämän alueen siisteystekijän satakertaiseksi. Leikkiaika ei ole koskaan yhtä hauskaa kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä reggae-kangastulosteita. Voit jopa kutsua joitakin ystäviäsi ja kollegojasi hengailemaan kanssasi ja nauttimaan musiikin omaleimaisesta rytmistä ja sanomasta heidän kanssaan.

Suosittu ja juhlittu

Sanotaan, että reggae-muusikko maksaa taidemuotonsa kauneudesta ja tyylikkyydestä elämänsä verellä. Ja että ainoa asia, jonka hän jättää jälkeensä tälle maapallolle, on hänen musiikkinsa henkeäsalpaava majesteettisuus. Ei ehkä ole mikään ihme, että jotkut ihmiskunnan historian suurimmista reggae-ikoneista ovat olleet myös kaikkein piinatuimpia. Photowall jakaa kanssasi muutaman palan siitä, mitä nämä suuret sielut jättivät jälkeensä, upealla reggae-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä eloisat ja värikkäät kuvat antavat sinulle välähdyksen taiteilijoiden visioista ja antavat sinun nähdä sen kauniin tavan, jolla nämä ainutlaatuiset sielut näkivät maailman. Ripusta muutama näistä reggae-kangastulosteista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kuinka he katselevat hiljaisessa kunnioituksessa ja arvostuksessa hienoja kuvia. Anna näiden reggae-kangaspainatusten toimia paitsi kauniina koristeina myös alkusysäyksinä, jotka tutustuttavat lapsesi tämän musiikkityylin kiehtovaan maailmaan. Kerro heille niiden suurten muusikoiden elämästä ja urotöistä, jotka jättivät nämä reggae-kangaspainatukset perinnöksi, josta voimme nauttia ikuisesti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1