Musiikkiväline

Musiikilla on aina ollut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Siitä lähtien, kun esihistoriallinen ihminen löi ensimmäistä kertaa kahta litteää kiveä yhteen tahdin luomiseksi, ainaLue lisää nykypäivän huipputeknologisiin ja nopeatempoisiin sävellyksiin, musiikin viehätysvoima ei ole koskaan vähentynyt. Teknologian kehittyessä olemme keksineet yhä tehokkaampia ja nerokkaampia tapoja vangita ääntä ja tallentaa sitä omaa kuuntelutarjontaamme varten. Photowall kunnioittaa ihmisen nerokkuutta omalla musiikkilaitteiden kankaankuvapainatuskokoelmallaan. Näissä kuvissa esitellään monia keksintöjä, joita lajimme on keksinyt musiikista nauttimiseksi. Ripusta nämä musiikkilaitteiden kankaalle painetut vedokset olohuoneeseesi ja tunne, kuinka tila muuttuu modernin musiikin museoksi. Läheisesi ja vieraasi tuijottavat ihastuneina seinillä olevia ihastuttavia kuvia ja yrittävät arvata, mikä laite on kyseessä. Nämä musiikkilaitteiden kankaalle painetut vedokset voivat herättää vilkkaita keskusteluja ja vilkkaita väittelyjä musiikista, sen historiasta ja tulevaisuudesta. Anna näiden soittolaitteiden kangaspainatusten tuoda jännitystä ja energiaa kotisi seinille. Vieraasi löytävät yhä enemmän ja enemmän värikkäitä syitä hengailla olohuoneessasi, kun seinilläsi on näitä soittolaitteiden kankaita.

Musiikkilaitteiden kankaankuvapainatusten edelläkävijä

Tutkimalla sähkömagneettisten aaltojen luonnetta mies nimeltä Guglielmo Marconi keksi ensimmäisen toimivan langattoman radion 1890-luvun puolivälissä. Siihen asti tarvittiin kiinteä johdinjohdin, jotta sähkömagneettisia aaltoja voitiin siirtää äänen tuottamiseksi. Tämän keksinnön myötä musiikki tuli viihdemuodoksi, josta kuka tahansa voi nauttia missä päin maailmaa tahansa. Musiikkimaisema ei ole sen jälkeen ollut entisensä. Photowall nostaa hattua aallon alulle "Retro Amplifier", "Type Mic Square" ja "Blind Boy Grunt" laajassa musiikkilaitteita sisältävässä kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat joitakin äänitallennuksen varhaisimpia kehitysvaiheita sekä muutamia artisteja, jotka tekivät aaltoja radiossa. Ripusta nämä musiikkilaitteita koskevat kangaspainatukset vapaa-ajan asuntosi seinille, aivan huippumodernien stereoiden viereen, ja kuuntele suosikkikappaleitasi katsellessasi näitä upeita musiikkilaitteita koskevia kangaspainatuksia. Anna vanhan tavata uusi, kun nämä edeltäjät sekoittuvat todellisiin jälkeläisiinsä leikkihuoneessasi. Nämä musiikkilaitteiden kankaalle painetut vedokset ovat varma hitti kodissasi.

Musiikkilaitteiden uraauurtavat kangaspainatukset

Fonografi tai gramofoni on laite, jota käytetään äänen tallentamiseen ja toistamiseen käyttämällä kierreuraa, joka kaivertaa aaltomuodon värähtelyt pyörivän sylinterin tai levyn, jota kutsutaan levyksi, pintaan. Sen jälkeen laite toistaa tämän äänen kynän avulla, joka värähtelee kalvoon, joka luo ääniaaltoja, joita ihmiset voivat kuunnella torven avulla. Suuri keksijä Thomas Alva Edison toi tämän hienon laitteen maailmaan vuonna 1877. Photowall tervehtii tätä upeaa laitetta "Old Vinyl Player", "ja "Vintage Songbird" hienossa musiikkilaitteiden kangaspainatusten valikoimassaan. Näissä hämmästyttävissä kuvissa esitellään joitakin fonografin varhaisimpia versioita. Aseta nämä musiikkilaitteiden kangaspainatukset yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille ja kuvittele olevasi Edison, joka paistattelee uusimman keksintönsä menestyksessä. Voit myös esitellä näitä musiikkilaitteiden kankaalle vedoksia oleskeluhuoneessasi. Istu lasillisen kylmän oluen kanssa kuunnellessasi muutamaa musiikkia ja katsele ihaillen näitä soittimien kangaspainatuksia. Huolesi ja murheesi yksinkertaisesti putoavat pois.

Kehittyvä ja kehittyvä

Soittimen kehitys eteni niin nopeasti, että muutaman vuoden aikana on tehty yli tusina iteraatiota ja edistystä. Tallennuslaitteet etenivät vahasta vinyyliin, sähkömagneettisesta nauhasta laserlevyihin ja terabitin kokoiseen pakattuun dataan. Itse soittimet ja kaiuttimet ovat muuttuneet niin dramaattisesti, että tuskin pysyy perässä, kun uusi kehitys tulee. Photowall kunnioittaa kehityksen häikäisevää vauhtia "Stereo", "Vintage Analog Taperecorder" ja "Vintage Amplifier" -merkeillä hienossa musiikkilaitteiden kangaspainatussarjassaan. Nämä kuvat näyttävät meille joitakin niistä muutoksista, joita nykyaikainen stereonauhuri on kokenut. Ripusta muutama näistä musiikkilaitteita koskevista kankaankuvapainatuksista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunne, että nukut itse musiikin sydämen alla. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä levollinen ja virkistävä kuin silloin, kun sinulla on nämä musiikkilaitteiden kankaalle painetut vedokset yläpuolellasi. Voit jopa sijoittaa ne lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin herättääksesi heidän uteliaisuutensa näitä merkittäviä laitteita kohtaan. Anna näiden soittolaitteiden kankaalle painettujen vedosten olla kotisi tukipilari.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1