Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Prinsessa - Linna - Lasten Tapetti - Canvastaulu - Lastenhuone

21

aihetta

Disney – Prinsessat

Monta vuotta sitten Kaunotar ja Hirviö oli ensimmäinen animaatioelokuva, joka oli ehdolla parhaan elokuvan kategoriassa Oscarin jakotilaisuudessa. Ensimmäinen animaatioelokuva oli kuiLue lisäätenkin Disneyn Lumikki. Kertomus Disneyn Prinsessoista, jota monet pitävät lasten elokuvana, oli animaatioelokuvien alkua ja ensimmäinen niistä oli Lumikki. Kerro lapsellesi tästä kauniista kertomuksesta canvastaulun muodossa.

Anna vanhojen kertomusten herätä eloon

Kuten Kaunotar ja Hirviö, Tuhkimo, Prinsessa ja Sammakko, monet Disneyn Prinsessa-elokuvat pohjautuivat vanhoihin kertomuksiin, jotka Disney herätti eloon. Useimmat näistä kertomuksista sisältävät alkuperäisen sanoman - Kaunotar ja Hirviö käsittelee kiltteyttä ja Disneyn versio muistuttaa täysin alkuperäistä versiota. Lumikin sanoma käsittelee myös kiltteyttä ja hyvyyttä ja Aladdinin Jasmine kyse on rohkeudesta olla oma itsensä. Tuo Disneyn Prinsessat lapsesi maailmaan taulun muodossa, jossa on kuvattu näitä animaatioelokuvia.

Vapauden tunne

Kuten Belle ja Rapunzel, Disneyn prinsessat eivät olleet vain kilttejä leidejä, jotka odottivat, mitä tapahtuu. He tekivät asioita ja muuttivat maailmaa mielensä mukaan. Joskus he jopa löysivät rakkauden. Muistuta lapsiasi siitä, että elämä on heidän omissa käsissään ja anna heille näitä merkittäviä naisia esittävä canvastaulu.

Pidä huolta rakkauden kauneudesta

Maailma tarvitsee enemmän kauniita asioita. Mikä voisi olla luonnollisempaa kuin antaa lapsellesi kauniita asioita joka päivä? Jos haluat tehdä niin, tutustu Photowallin Disneyn Prinsessa-aiheisiin tauluihin. Disneyn Prinsessa-aiheiset taulut on suunniteltu Disneyn elokuvien mukaan ja ne tekevät jokaisen lapsen huoneesta kauniin ja eksoottisen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.