Urheilulajit

Urheilu voi olla jännittävää sekä katsojalle että pelaajalle. Jos nautit pelin katsomisesta, rakastat omaa kankaalle maalattua kuvaa suosikkiurheilulajistasi. Jos haluat osallistua, mLue lisääikä muistuttaisi sinua intohimostasi paremmin kuin haluamaasi peliä kuvaava kankaankuvaus? Nauti siitä, että suosikkipelaajasi BMX:n, jääkiekon, jalkapallon, hiihtämisen, rullalautailun ja lumilautailun maailmasta hyppäävät kankaalle ja haastavat sinut ja vieraasi nauttimaan olostasi työhuoneessasi, olohuoneessasi, toimistossasi tai missä tahansa nautit mukavasta urheilun piristysruiskeesta kankaalle, jolla on erityinen merkitys sinulle ja elämääsi.

Abstrakti ja omituinen

Voit ripustaa jääkiekkokaukalon ja jalkapallokentän kankaalle tulosteita muistuttamaan sinua siitä, missä linjat ovat, kun seuraavan kerran katsot peliä! Hiihtokollaasit ja jalkapallon supervoimapotkut odottavat seinälläsi ja anna pelien alkaa. Värikkäät sarjakuvahahmojen kangastulosteet rohkaisevat sinua "vain potkimaan" jalkapallolla, kun taas nyrkkeilyä, amerikkalaista jalkapalloa ja muita lajeja kuvataan vintage-tyylisinä kangasmaalauksina. Big Air tuntuu pelisuunnitelmalta, kun sinulla on seepiapiirrosjäljitelmä skeittarista, joka on tasapainossa kesken hypyn. Älä unohda punavalkoisin värein kuvattua Handbollia ja tuulipurjehdusta, jossa vesipisarat ovat yhtä todellisia kuin hanassa. Oikeaan eteiseen ripustettu varjorullalautailija voi ilahduttaa vieraita, kun he kääntyvät kulman taakse.

Real Yet Surreal

Hätkähdyttävän todentuntuiset kankaalle painetut kankaat sisältävät valokuvalaatuisia otoksia jääkylmistä vuorista ja lumilautailijoista, kalifornialaistyylisestä surffauksesta skeittilaudoilla ja niin korkeista hypyistä, että et voi kuvitellakaan suorittavasi niitä. Mukana on myös kesäisiä retkeilijöitä, kalliokiipeilyä ja paljon muuta. Hengaile tulevan itsesi kanssa Bridal Veil Fallsin kalliorinnettä vasten tai katsele, kun pyöräilijä ottaa maaston haltuun maastopyörällä heti aamusta. Mikä olisikaan parempi tapa herätä kuin tulla muistutetuksi kaikesta siitä, mitä olet tehnyt ja mitä sinulla on vielä tekemättä. Tavoitteista tulee totta, kun motivoit ja rohkaiset itseäsi näkemällä taideteoksia, jotka puhuttelevat sinua ja kannustavat sinua harjoittelemaan, yrittämään ja olemaan luovuttamatta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.