Vanhanaikainen

Kaikessa vanhanaikaisessa on jotain sellaista, joka tuo tietoisuuteemme voimakkaan nostalgian ja muistojen tunteen. Muistamme asiat elävämmin, ja mielessämme näkyvät kuvat ovat lähes Lue lisääkonkreettisia. Väriläiskä, vanha painokuva, kirjan koirankorvatut sivut, kuivunut kukka päiväkirjan sivujen välissä - kaikki nämä herättävät kaipauksen tunteen ja yhteyden menneisiin asioihin. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tästä tunnelmasta hienossa valikoimassaan vanhanaikaisia kangastulosteita. Nämä ainutlaatuiset kuvat menneiltä ajoilta toimivat aikakapselina, joka muistuttaa meitä muistoista, unohdetuista asioista ja asioista, jotka on parasta tuntea, ei sanoa. Nämä nostalgiset vanhanaikaiset kangaspainatukset voivat antaa hienostuneisuutta ja kypsyyttä kotisi jokaiseen nurkkaan. Enemmänkin se voi antaa sävyn sentimentaalisuutta jokaiseen asuintilaasi. Koti ei ole vain paikka, jossa juhlitaan nykyisiä asioita, vaan myös turvapaikka, turvallinen paikka muistaa kaikki menneet asiat. Nämä vanhanaikaiset kangaspainatukset tuovat menneiden aikojen kauneuden ja jännityksen takaisin kodin mukavuuteen. Muistele näiden vanhanaikaisten kangaspainatusten avulla.

Muistele vanhanaikaisilla kangaspainatuksilla

Monet odottamattomat elementit voivat laukaista muiston. Se, mitä näemme, mitä kuulemme, mitä tunnemme ja mitä maistamme, kaikki liittyvät aivojemme tiettyihin reseptoreihin, jotka toimivat katalysaattorina, joka saa meidät palaamaan menneisyyteen. Photowall haluaa tuoda takaisin eilisen loiston ja katkeransuloisen tunteen ja tarjoaa sinulle "La Goulue", "Menagerie-Melchior D'Hondecoeter" ja "Kogane" vanhanaikaisten kangaspainatusten hienossa valikoimassaan. Ensimmäinen vedos on mustavalkoinen karikatyyripiirros vanhasta tanssivasta pariskunnasta, toinen kuvaa ulkona sijaitsevaa menageria, joka on täynnä kaikenlaisia eksoottisia lintuja ja eläimiä, ja kolmannessa on japanilaisneito täydessä Kabuki-asussa. Nämä vanhanaikaiset kangaspainatukset näyttävät taatusti upeilta olohuoneessasi tai nukkumapaikoissasi. Ne eivät ainoastaan huokuu eleganssia, vaan ne myös tuovat väriä ja jännitystä elintiloihin. Aseta nämä vanhanaikaiset kangaspainatukset takan takan yläpuolelle tai seinälle ruokapöydän viereen, jotta ne olisivat hieno keskipiste ja keskustelunaihe ruokailun tai vain rentoutumisen aikana.

Ole vanhanaikaisissa kankaankuvapainatuksissa

Sanotaan, että lapset, kuten eläimetkin, ovat hyvin herkkiä. Vaikka he eivät ehkä kykene kaunopuheisesti ilmaisemaan tunteitaan, he tuntevat ne kuitenkin hyvin kiihkeästi. Tietynlainen äänensävy, asennonmuutos, silmien kääntyminen, ja he voivat helposti havaita, että jokin on pielessä. Sama pätee muistiin. Ne ovat herkkiä muistin vivahteille ja sävyille kuin susi haistaa pelon antiloopissa. Opeta lapsillesi jo varhain asioiden muistamisen arvo näiden merkittävien vanhanaikaisten kankaankuvioiden avulla. Esimerkkejä, kuten "Dane Foyer at The Opera-Edgar Degas", "Spring Dream 4" ja "Spring Dream 2", ovat hienossa vanhanaikaisten kankaankuvien kokoelmassa. Ensimmäisessä on esillä Degasin upea mestariteos balettitanssijoista, jotka venyttelevät ja valmistautuvat aulassa. Toinen ja kolmas kuva esittävät keltaista kolibria, joka istuu valkoisia kukkia täynnä olevan pensaan oksilla. Nämä ainutlaatuiset vanhanaikaiset kangaspainatukset herättävät tilannekuvia kokemuksista ja kohtaamisista, jotka olemme joko haudanneet alitajuntaamme tai lukinneet pois kuin kallisarvoisen jalokiven mielemme holviin. Anna näiden vanhanaikaisten kangaspainatusten avata menneisyyden aarteet.

Ei koskaan unohda

On väitetty, että kaikista eläimistä juuri norsulla on pisin muisti. Tästä on ehkä syntynyt sanonta: Norsu ei koskaan unohda. Mutta ihminenkään ei ole tunnettu unohduksestaan. Kykymme muistaa ja yhdistää muistot konkreettisiin tapahtumiin on ihmetyttänyt monia psykiatreja kautta aikojen. Photowall nostaa hattua tälle ihmismielen ihmeelliselle ominaisuudelle: "Nainen aurinkovarjon kanssa puutarhassa", "Green Tropic Monstera" ja "Pine Street Pears" kuuluvat sen laajaan vanhanaikaisten kankaankuvien kokoelmaan. Ensimmäisessä kuvassa siniseen pukeutunut nainen kävelee rehevässä ja värikkäässä puutarhassa aurinkovarjo päänsä päällä. Toisessa kuvassa on vihreä trooppisen monsteran lehti, ja kolmannessa kypsien päärynöiden rypäs. Nämä kuvat tuovat mieleen tietyt aromit, värit ja maut, jotka herättävät lapsuuden tuntemuksia ja tuhansia pieniä ekstaaseja, joita tunsimme nuorina. Salli näiden hämmästyttävien kuvien tunkeutua kotisi jokaiseen huoneeseen ja anna niiden kaikkien kertoa tarinaa henkilöstä, joka kerran olit, ja henkilöstä, joka sinusta tuli. Pidä kiirettä ja nappaa vanhanaikaiset kangaspainatuksesi jo tänään.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.