Mustangin sielu, mustavalkoinen - Canvastaulu - Olohuone

52

aihetta

Surrealismi

Surrealismi on taidesuunta, joka saa inspiraationsa 1920-luvun visuaalisesta taiteesta ja kirjallisuudesta. Taiteilijat maalasivat arkipäiväisiä kohteita eri paikoissa. Yksi tunnetuimLue lisäämista surrealistisista taiteilijoista oli Salvado Dali, hänen kuuluisa erämaata esittävä taulu taivutettujen kellojen kanssa kasvien ja kivien päällä. Surrealistisella tyylillä haluttiin vapauttaa ihmisten epäilevät ajatukset ja ilmaisut ja antaa heidän ilmaista itseään kirjoittamalla ja canvastauluissa.

Alitajunta

Monissa canvastauluissa esitetään alitajuntaa koskevia teemoja. Ikuinen rakkaus kuvataan naisena enkelin siipien kanssa, joka tuijottaa suurta kelloa kissan istuessa vieressä. Tauluissa on käytetty useita värejä, eikä niiden joukosta löydy yhtään samanalaista. Tulvillaan maalaismaisemia kuten kuuluisa maalaistalo, joka kasvaa puusta tai puiden lehtinä kuvatut linnut, jotka tuuli puhaltaa pois ylös uusiin korkeuksiin. Nämä ajatuksia herättävät canvastaulut sopivat uneksijoille samalla, kun ne herättävät varmasti myös keskustelua.

Yllätys

Yksi surrealismin elementti on yllätys. Ensiksi taulu vaikuttaa normaalilta kunnes huomaat, siinä jotain poikkeavaa. Vesiputouksessa virtaava talo, lähes Renoirin tyylinen mies polkupyörällä ja sateenvarjon kanssa, kunnes huomaat, että mies on näkymätön. Sanotaan, että kuuluisa psykiatri Sigmund Freud on inspiroinut monia taiteilijoita kuten Paul Éluard, Benjamin Péret, René Crevel, Robert Desnos ja monet muut. Freud työskenteli unianalyysien vapaan assosiaation parissa, jotka auttoivat surrealistisia taiteilijoita ilmaisemaan itseään tutkimalla omaa itseään ja omia uniaan. Andre Bretonin sanotaan perustaneen liikkeen, jossa esitettiin kaksi täysin toisistaan erottuvaa kohdetta taiteessa ja miten niiden eroavuuksien pohjalta voitiin löytää samanlaisia piirteitä. Kun ripustat surrealistisen canvastaulun seinällesi, voit tulkita niitä monella eri tavalla Anna ajatuksillesi vapaat kädet ja taulu pystyy puhumaan sinulle.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-52 52:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.