Joten Sumi minä - Canvastaulu - Keittiö

54

aihetta

Retro

Kun haluat kerätä viileitä kuvia menneeltä ajalta tai klassisen designin fiilistä, retro canvastaulumme ja maalaukset sopivat ihanteellisesti kotisi jokaiseen huoneeseen. Tummia kuvioLue lisääita ja hienoja valokuvia, nämä kuvat eivät ole millään tavalla vanhanaikaisia. Sen sijaan ne tarjoavat hyper chicin fiiliksen, josta tulee sisustuksesi keskipiste. Tummanväriset abstraktit kuvat, epätasaisia kuvia nostalgisista ajoneuvoista ja laitteista, retro-fiilis on tässä ja nyt.

Taiteellinen retro-tyyli

Kun katsoo 20. vuosisadan suuria moderneja tauluja voi nähdä, miten paljon siihen aikaan kokeiltiin eri värejä ja muotoja. Sisustustyyli, joka ottaa huomioon upeat taideteokset, katso kuvia kuten Triangulawesome, Twist Light tai Retroline Blue. Jokainen niistä on upea canvastaulu-kopiointi, jotka näyttävät samoilta kuin 1900-luvun alkupuolen taideteokset. Primaarien väriteemojenkin saavuttaminen on mahdollista esimerkiksi Piet Mondrianin retrotyyliset värit. 1950-luvun klassinen sisustustyyli, rakastettavat Photowallin keittiöhyllyt ja retro-kuvat keittiöstä ovat täydellinen valinta ja niitä on saatavissa lukemattomilla väriteemoilla. Hiukan iloisempi ja funky tyyli svengaavalla 60-luvulla: canvastaulut kuten Retro Square tai Retro Orange ovat ehdottomia suosikkeja. 60-luvun synonyymien pop-taiteen kanssa sopii Frankfurt, joka on saatavissa elävänsävyisissä väreissä.

Retro Tech

Abstraktit visuaaliset ideat luovat ominaisen retro-tunnelman canvastauluissa, mutta maalaukset käsittävät myös kuvia teknologiselta kaudelta. Erittäin täynnä nostalgiaa kuten esimerkiksi Stereo-taulu tarjoaa graafisen kuvan itsenäisestä nauhajärjestelmästä musiikilla, joka ilmeisestikin pauhaa tumman mustana ja punaisena. Lisäksi on vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä retro-roboteista, retro-lentokoneista ja jopa retro-vahvistimista, jotka kaikki luovat ajattomuuden tunteen yhdessä ainoassa kuvassa. Kun haluat hidastaa tahtia,mikset valitsisi upeaa Retro Gas Pumps -valokuvaa, ihanteellinen taulu, jos etsit jotain, joka sanoo “Ei mitään kiirettä”.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-54 54:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.