Retro

Retro-kangaspainatuksemme ja -maalauksemme tiivistävät menneen vuosikymmenen viileän kuvan tai ehkä kiteyttävät klassisen suunnittelutyylin tunnelman, ja ne ovat ihanteellinen asia miLue lisäähin tahansa kotisi huoneeseen. Rohkeilla kuvioilla ja upeilla valokuvilla suunnitellut kuvat eivät ole missään nimessä passé tai vanhanaikaisia. Sen sijaan ne tarjoavat hyperchicin retrotunnelman, josta tulee sisustustyylisi keskipiste. Abstrakteista kuvista, joissa on rohkeita väripyörteitä, rakeisiin kuviin nostalgisista ajoneuvoista ja laitteista, retro-tunnelma on varmasti tässä ja nyt.

Taiteellinen retrotyyli

Kun tarkastelee joitakin 1900-luvun suuria moderneja maalauksia, voi nähdä, kuinka paljon tuolloin kokeiltiin sekä muodon että värien kanssa. Jos haluat sisustustyylin, joka muistuttaa tällaisista upeista taideteoksista, katso kuvia kuten Triangulawesome, Twist Light tai Retroline Blue. Kukin niistä on upea kankaalle painettu jäljennös, joka näyttää tällaiselta alkuperäiseltä taideteokselta 1900-luvun ensimmäiseltä puoliskolta. On jopa mahdollista saavuttaa Piet Mondrianin kaltaisen kuuluisan taiteilijan primäärivärimaailma myös retrotyyliin. Klassiseen 1950-luvun sisustustyyliin sopivat täydellisesti herttaiset Photowall Kitchen Shelves- ja Retro Kitchen -kuvat - ja niitä on saatavana myös useissa eri väreissä. Jos taas haluat hieman pirteämpää ja funkkisempaa tunnelmaa, joka saattaisi liittyä enemmän svengaavaan kuusikymmentälukuun ja seitsemänkymmentälukuun, Retro Square Greenin tai Retro Orangein kaltaiset kangaspainatukset osuvat varmasti kohdalleen. Jos haluat pop art -tyyliä, joka on synonyymi 60-luvulle, valitse Frankfurt, jota on saatavana useissa erinomaisen eloisissa sävyissä.

Retro Tech

Abstraktit visuaaliset ideat luovat tietysti selvästi retrotunnelmaa, kun ne asetetaan suurelle kankaalle, mutta maalausvaihtoehtoihin kuuluu myös monia kuvia aikakauden teknologiasta. Hyvää nostalgian tunnetta vahvasti lataava maalaus, kuten Stereo, tarjoaa esimerkiksi graafisen kuvan itsenäisestä nauhajärjestelmästä, jossa musiikki näyttäisi pauhaavan rohkeasti mustan ja punaisen värisenä. Lisäksi voisi valita retro-robotteja, retro-lentokoneita ja jopa retro-vahvistimia - kaikki nämä luovat ajattomuuden tunnetta yhdessä kuvassa. Jos haluat hidastaa vauhtia, mikset tutustuisi upeaan Retro-kaasupumput-valokuvaan, joka on ihanteellinen kuva ripustettavaksi, jos etsit jotain, joka kertoo "ota aikaa"?

Aikattomia seinämaalauksia

Retro-seinämaalaukset ovat ihania malleja, jotka voivat varmasti tehdä huoneisiinne vaikutuksen. Niillä voi helposti luoda nostalgisen ympäristön, sillä mallit ovat vaikutteita ja sekoitus 50-luvun trendeistä. 60- ja 70-luvuilla. Seinämaalauksia voidaan pitää ajattomina, sillä ne voivat edelleen tehdä seinistäsi äänekkäitä, eloisia ja elinvoimaisia. Kun käytät seinämaalauksia, älä koskaan unohda mennä loppuun asti värien kanssa, jotta voit onnistuneesti saavuttaa kotisi retro-suunnittelutyylin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1