Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Beatles - Revolveri - Canvastaulu - Olohuone

10

aihetta

Poptaide

Pop-taide on taidetta, joka kuvasi sen aikaisia suosittuja kuvia - 1950-luvulta suunnilleen 1970-luvulle saakka. Se saattoi käsittää esineitä taulussa kuten soppapurkit (Andy Warhol) Lue lisäätai työkaluja tai näkinkenkiä. Sen ideana oli osoittaa, että arkipäivä ja populaarikulttuuri olivat myös kauniita. Taiteilijat inspiroituvat ensiksi abstraktista ekspressionismista ja canvastauluista. Aiheet käsittivät työskenteleviä ihmisiä, salattuja tunteita ja ihmiskontakteja. Nämä hienot canvastaulut tarjoavat pop-taiteen eri tyylejä ja värejä, jotka sopivat mille tahansa seinälle.

The Pop Liberty

The Pop LIberty -canvastaulu esittää useita neliöitä, joka sisältävät käden ja pään New Yorkin tunnetusta Vapaudenpatsaasta. Jokainen neliö on erivärinen tai värisekoitus, joiden tarkoituksena on vangita katse välittömästi. Tarjolla on myös canvastauluja, jotka kuvaavat amerikkalaisia populaarikulttuurin kohteita kuten Amerikan lippu, baseball, polkupyöriä ja kuuluisa Golden Gate -silta. Kukalliset kuvaavat kukkakuvioita ja erityyppiset näkinkengät odottavat pääsevänsä kylpyhuoneen seinälle. Pop-taide on maalaamisen ja piirtämisen muoto, joka sallii monia luonnollisia ilmaisuja korostaen tavallisia kohteita tai paikkoja, rakennuksia, rakenteita, ihmisiä tai tuotteita. Monista pop-taiteilijoista tuli myös kuvittajia, graafisia suunnittelijoita ja myös mainospiirtäjiä. Sellaisia taiteilijoita olivat esimerkiksi Ed Ruscha, James Rosenquist, Eduardo Paolozzi and Richard Hamilton ja tietenkin, Andy Warhol. Nykyaikaisena taiteena pop-taide sopii hyvin monien kotien tai toimistojen sisustukseen. Se on harmitonta taidetta, jota voidaan asettaa esille hyvällä maulla ja joiden värit koordinoidaan seinän ja ympäristön mukaan. Pop-taidetta esittävällä taululla on joitakin yhteisiä piirteitä. Ensinnäkin keskeinen teema on kulutus ja materialismi. Toiseksi teos kommentoi kulttuuria ja yhteiskuntaa suosituilla logoilla, kuvilla ja ikoneilla, jotka ovat muuttaneet, koska ne ovat raikas uusi idea taulun sisällä. Monien mielestä pop-taiteelle tyypillistä on se, että se ei suhtaudu itseensä vakavasti samalla, kun se välittää mielekkään sanoman. Tällaisen taulun valitseminen on osa siihen kuuluvaa kulttuuria ja valitsemasi taulu ehkä heijastaa omia uskomuksiasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.