Vincent van Gogh

Kaikkien aikojen suurin hollantilainen taiteilija jäi elinaikanaan suurelta osin huomiotta, ja hänen aikalaisensa arvostivat häntä huonosti, mutta tässä annamme hänelle ansaitun valokLue lisääeilan. Photowallilla on hieno valikoima Vincent van Goghin kankaankuvia, jotka voivat muuttaa sisustustasi perusteellisesti. Van Gogh rikkoi maalaustaiteen konventioita ja jätti jälkeensä pysyvän perinnön ja yli 850 taideteosta, joista osan voit hankkia helposti ja nautinnollisesti Photowallin avulla. Nämä Vincent van Gogh -kangastulosteet näyttävät upeilta missä tahansa kodin huoneessa, työpaikallasi tai vaikka vain vapaa-ajan tilassa. Hänen sävellystensä nerokkuus piilee niiden tuonpuoleisissa ulottuvuuksissa, jotka kutsuvat katsojaa näkemään tuntemamme maailmankaikkeuden takana piilevän voiman. Vincent van Goghin kankaankuvat ovat taidemaailman klassikoita, joiden kaunis visuaalisuus ja runsaat yksityiskohdat hämmästyttävät sinua joka kerta, kun katsot niitä.

Ikoniset Vincent van Gogh -kangaspainatukset

Vaikka meillä on hänen tunnetuimpia teoksiaan, kuten "Tähtimäinen yö" ja hänen omakuvansa, täällä Vincent van Gogh -kangastulosteissa, Photowallilla on ylpeänä myös joitakin hänen vähemmän tunnettuja, mutta silti uskomattomia teoksiaan sinun käyttöösi. "Almond Blossom" on tästä konkreettinen esimerkki, joka osoittaa, kuinka Vincent oli japanilaisen taiteen, erityisesti puupiirrosgenren Ukiyo-e:n, ihailija. Ukiyo-en vaikutus näkyy tässä kuuluisassa teoksessa, jota taiteilija itse piti suuressa arvossa. "Cafe Terrace - Vincent van Gogh" on toinen Vincent van Goghin kankaalle painettu teos, joka jää tutkan alle. Tämä oli myös ensimmäinen maalaus, jossa taiteilija käytti tähtitaustaa. Kävijät voivat vielä nykyäänkin seistä Place du Forumin koilliskulmassa ja katsella van Goghin kuvaamaa kohtausta.

Mestarin elämä

Van Gogh syntyi Alankomaissa 30. maaliskuuta vuonna 1853. Vaikka hän nautti piirtämisestä jo nuoresta pojasta lähtien, Vincent teki useita muita töitä, ennen kuin hän päätti työskennellä taiteilijana kokopäiväisesti noin 27-vuotiaana. Tässä uransa alkuvaiheessa van Gogh käytti paljon tummia värejä, kuten ruskeita ja tummanvihreitä, mikä sai hänen kuvansa näyttämään usein synkiltä tai surullisilta. Tämän voi nähdä Vincent van Goghin kankaalle painetuissa kuvissa, kuten "Two Cut Sunflowers - Vincent Van Gogh" (Kaksi leikattua auringonkukkaa - Vincent Van Gogh). On tärkeää huomata, että suuri osa siitä, mitä tiedämme tästä taiteilijasta, on peräisin kirjeistä, jotka hän kirjoitti veljelleen Theolle, lähimmälle sisarukselleen. Theo työskenteli taidegalleriassa Pariisissa ja tuki Vincentin taideuraa lähettämällä hänelle rahaa ja kannustamalla häntä. Theo yritti jopa myydä Vincentin maalauksia, mutta kukaan ei halunnut ostaa niitä. Theo kirjoitti Vincentille kertoakseen hänelle Pariisissa vallinneesta uudesta maalaustyylistä, jota kutsuttiin impressionismiksi, ja vuonna 1886 Vincent muutti Pariisiin oppiakseen näiltä uusilta maalareilta. Tänä aikana van Gogh alkoi käyttää kirkkaampia värejä maalatessaan aiheita Pariisin kaduilta ja kahviloista sekä maaseudulta. "Tanssisali - Vincent Van Gogh" on Vincent van Goghin kankaalle painettu teos, joka kuvaa täydellisesti tätä uutta suuntaa, johon hän oli menossa.

Muut Vincent van Goghin kankaallevedokset

Kun van Gogh alkoi maalata intensiivisesti ja tunteikkaasti, hänen maalaustensa väreistä tuli eloisampia ja kirkkaampia. Joskus hän levitti maalia suoraan kankaalle tuubista jättäen maalin paksuksi karkeilla siveltimenvedoilla. Joskus maalausten kuivuminen kesti viikkoja, koska maali oli niin paksua. Vincent van Goghin kankaalle painetut vedokset, kuten esimerkiksi "Wheatfield - Vincent Van Gogh", havainnollistavat tätä upealla tavalla. Vaikka hän ei ollut kuuluisa elinaikanaan, kuten aiemmin mainittiin, nykyään häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista taiteilijoista. Monia hänen maalauksiaan myydään miljoonilla dollareilla, ja hänen töistään on säilynyt yli 800 öljyvärimaalausta sekä yli tuhat akvarellia ja luonnosta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1