Sandro Botticelli

Meillä on erinomainen valikoima maalauksia, jotka voivat tarjota välähdyksen siitä kurinalaisuudesta ja omistautumisesta, joka on synnyttänyt mestareiden klassisia taideteoksia. SandrLue lisääo Botticelli oli yksi näistä hämmästyttävistä taiteilijoista, firenzeläinen taidemaalari ja Italiassa kunnioitettu henkilö. Sandro Botticellin kankaankuvapainatuksillamme voit luoda uudelleen joitakin hänen suurimmista teoksistaan suoraan asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloihisi. Renessanssiajan taidemaalari Botticellin tekivät kuolemattomaksi lähinnä hänen teoksensa, kuten kuuluisat "Venuksen syntymä" ja "Kevään allegoria". Firenze, jossa hän vietti suurimman osan elämästään, oli tuon ajan kukoistava kulttuurikeskus. Sandro Botticellin kankaankuvavedokset voivat tehdä omasta sisustuksestasi samanlaisen, paikan, jossa kulttuuria kunnioitetaan ja juhlitaan. Kuten tavallista, voit sovittaa valitsemasi Sandro Botticellin kankaalle tulostetut kankaalle tulosteet vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman, huonekalujen ja yleisen muotoilun kanssa.

Sandro Botticellin kankaankuvat ja niiden alkuperä

Sandro Botticelli syntyi oikeastaan nimellä Alessandro di Mariano di Vanni Filipepi vuonna 1445 Firenzessä, Italiassa. Vuonna 1460 hän aloitti harjoittelun Fra Filippo Lippin, yhden renessanssin suurimmista taidemaalareista, luona. Botticellin ensimmäisissä teoksissa korostui ihmishahmo, jossa ihmiset esitetään melankolisina ja mietteliäinä. Nämä ominaisuudet tulevat parhaiten esiin hänen tunnetuimmissa teoksissaan Kevät ja Venuksen syntymä, jotka näet Sandro Botticellin kankaalle painetussa vedoksessa, jonka nimi on osuvasti "Sandro Botticelli - Venuksen syntymä". Tämä teos toteutettiin Lorenzo Suuren serkun Lorenzo di Pierfrancesco de' Medicin kartanoon, joka oli hänen suurin ihailijansa ja merkittävä taidemesenaatti renessanssin aikana. Jo teini-ikäisenä Botticellille tarjottiin omaa ateljeetilaa Medicien palatsissa, jossa hän ystävystyi nopeasti dynastian karismaattisen perijän kanssa.

Todellinen romanssi

Sen lisäksi, että Photowallin Sandro Botticelli -kangastulosteet ovat kauneuden ehdottomia klassikoita, niissä on myös jotakin sellaista, joka on hyvin haluttua erityisesti silloin, kun on kyse intiimien huoneiden, kuten esimerkiksi makuuhuoneen, sisustamisesta. Taiteilijalla itsellään on tässä suuri vaikutus, sillä Botticellin oletettu elämänrakkaus oli naimisissa jonkun toisen kanssa. Hänen kerrotaan olleen rakastunut Simonetta Vespucciin, Marco Vespuccin vaimoon. Vaikka hän kuoli vuonna 1476, noin 22-vuotiaana, hänen sanotaan olleen mallina Venukselle ja useille muille naishahmoille teoksissa Venuksen syntymä ja Primavera. Huhua vahvistaa se, että Botticelli pyysi tulla haudatuksi hänen jalkojensa juureen Firenzen Ognissantin kirkkoon. Sandro Botticellin kangaspainatukset ovat yhtä kauniita ja dramaattisia kuin hänen rakkaustarinansa, ja niillä voit varmasti kaunistaa sisustustasi.

Sandro Botticellin kankaankuvien merkitys

Näiden taideteosten ottaminen kotiisi tai työtilaasi on kuin taiteilijan ikuistaminen uudelleen. Sandro Botticellin kankaankuvatulosteet eivät ainoastaan näytä yleviltä seinilläsi, vaan niiden omistaminen on kuin olisit osa historiaa, joka on mullistanut ja vaikuttanut nykypäivän taidekenttään. Ne edustavat ajattomia tunteita, elämän kauneutta ja joissakin tapauksissa jopa salaisuuksia. Joka kerta, kun katselet Sandro Botticellin kankaankuvia, löydät jotain uutta. Tämä antaa tilallesi lisää merkitystä ja kontekstia, puhumattakaan syvyydestä ja visuaalisesta painoarvosta. Varsinkin kun kyseessä on niinkin merkittävä maalari kuin aiheemme, jolla on selkeä maine, voit huomata, miten Botticelli on luonut joitakin maailman inspiroivimpia ja salaperäisimpiä maalauksia. Sandro Botticellin kangaspainatuksista näet myös, miksi hänet tunnetaan alttaritauluistaan ja elämänkokoisista mytologisista maalauksistaan.
Tuotetiedot
3 aihetta
Näytä:
Järjestä:
  • Näytetään 1-3 3:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.