John Bauer

Sukella huoneeseesi satujen ja peikkojen maailmaan yhdellä näistä kuuluisan ruotsalaisen kuvittajan John Bauerin upeista kankaista. Kaikki näissä maalauksissa kuvatut olennot herättävLue lisääät varmasti ihailua; ne ovat niin hyvin piirrettyjä. Jokaisesta Bauerin kankaasta välittyy lämpimän ja ystävällisen vaikutelman tuntu, mutta samalla säilyy fantasia-aura. Valitsitpa minkä tahansa maalauksen, olipa se sitten fantasiamaailman olentoja, eläimiä tai ihmismuotoja, se kutsuu unelmoimaan ja herättää lukemattomia tulkintoja ja loputtomia keskusteluja.

Kauniit ja ajattomat huoneet John Bauerin seinämaalaussuunnitelmilla

Joitakin klassisia kuvituksia, joissa on maisemia ja mytologiaa, John Bauerin teokset kuuluvat suosikkeihin ja rakastetuimpiin, kun on kyse minkä tahansa huoneen sisustamisesta. John Bauer tunnetaan ruotsalaisen kansanperinteen ja satujen kuvituksistaan. Seinämaalauksissa on esillä Ruotsin luonto, tiheä metsä ja siellä elävät olennot. Niissä on myös yksityiskohtaisia kuvauksia kasveista, sammaleista. jäkälät ja sienet, joita esiintyy Ruotsin metsissä. Tontut ja peikot ovat mielenkiintoisia ja salaperäisiä, jotka varmasti tekevät kodin sisustuksesta eloisan ja eloisan. Joskus sisustuksen miettiminen, joka saisi seinät näyttämään upeilta, voi olla melko haastavaa. Takana ovat ne ajat, jolloin kodinomistajat ja suunnittelijat käyttävät maalia saadakseen huoneen näyttämään houkuttelevalta. Näinä päivinä seinämaalausten käyttö on saamassa suosiota, koska ne ovat innovatiivisia ja houkuttelevia. Malleissa on myös monia eri vaihtoehtoja. Photowall tarjoaa sinulle parhaat seinämaalaukset, jotka tulevat monissa eri malleissa, joita voit käyttää kotonasi tai tilassasi, jotta ne näyttävät hyvältä. Runsaasti värejä ja eloisia kuvituksia sisältävillä seinämaalauksilla voit luoda huoneen keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi varmasti rakastavat.

Tietoa taiteilijasta

John Albert Bauer (1882 - 1918) oli ruotsalainen taidemaalari ja kuvittaja. Hänen teostensa keskiössä ovat maisemat ja mytologia. Hänet tunnetaan yleisesti kuvituksistaan teoksen Bland tomtar och troll eli yleisesti nimellä Among Gnomes and Trolls varhaisiin painoksiin, joka on ruotsalaisen kansanperinteen ja satujen antologia. Hän syntyi ja kasvoi Jönköpingissä. Hän muutti 16-vuotiaana Tukholmaan opiskelemaan Ruotsin kuninkaalliseen taideakatemiaan. Siellä hän sai ensimmäiset toimeksiantonsa kuvittaa tarinoita kirjoihin ja lehtiin. Siellä hän tapasi Ester Ellqvistin, jonka kanssa hän avioitui vuonna 1906. Matkoillaan Lapissa, Saksassa ja Italiassa hän tutustui syvällisesti erilaisiin kulttuureihin, jotka vaikuttivat suuresti hänen teoksiinsa. Hän maalasi ja kuvitti romanttis-nationalistisella tyylillä, johon vaikuttivat Italian renessanssi ja saamelaiskulttuurit. Suurin osa hänen mestariteoksistaan oli yksivärisiä tai hillittyjä värejä sisältäviä akvarelleja tai grafiikkaa. Hän käytti maalauksissaan myös öljyä sekä freskoja. Hänen kuvitustensa ja maalaustensa avulla ihmiset pystyivät laajentamaan ruotsalaisen kansanperinteen, satujen ja maisemien ymmärrystä ja arvostusta. Bauer kuului ystäviensä kanssa siihen ruotsalaisten taidemaalareiden sukupolveen, joka aloitti uransa juuri ennen kuin modernismin liike alkoi kukoistaa. Bauer sai vaikutteita Carl Larssonin, Anders Zornin ja Bruno Lijeforsin kaltaisilta taiteilijoilta sekä Fritz Erleriltä, Max Klingeriltä ja muilta saksalaisilta kuvittajilta. Hänen teoksiinsa vaikutti myös 1300-luvun renessanssi. Tämä näkyy esimerkiksi prinssin ja prinsessan kuvissa, joissa oli elementtejä flanderilaisista seinävaatteista. Peikkojen vaatteet olivat myös laskostettuja, aivan kuten antiikin Rooman veistoksissa nähtyjen drapattujen vaatteiden tapaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-11 11:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.