Gustave Dore

Paul Gustave Louis Christophe Dore oli ranskalainen taiteilija, joka syntyi 6. tammikuuta 1832. Hän työskenteli puun kanssa ja oli taidemaalari, karikatyyrikuvataiteilija ja kuvanveisLue lisäätäjä. Hän oli ihmelapsi, joka jo viisivuotiaana alkoi luoda taideteoksia, jotka ylittivät hänen ikänsä. Hän aloitti karikatyyrikuvataiteilijana ranskalaisessa lehdessä viisitoistavuotiaana. Hänen pääasiallinen välineensä tänä aikana oli puukaiverrus. Myöhemmin hän sai toimeksiantoja Cervantesin, Rabelais'n, Balzacin, Miltonin ja Danten kirjoista. Photowall kunnioittaa tätä suurta ranskalaista taiteilijaa Gustave Doren kankaankuvavedosten valikoimassaan. Nämä upeat vedokset osoittavat taiteilijan valtavan lahjakkuuden ja monipuolisuuden. Ne myös osoittavat hänen luovan kypsyytensä ja taiteellisen kehityksensä näissä Gustave Dore -kangaspainatuksissa. Kun nämä kuvat koristavat kotisi seiniä, on kuin sinulla olisi pieni taidemuseo asuintilassasi. Nämä Gustave Dore -kangaspainatukset voivat tarjota sinulle ja läheisillesi opetuksen sekä silmiä avaavan johdatuksen tämän mestaritaiteilijan elämään ja teoksiin. Anna näiden Gustave Dore -kangaspainatusten tuoda elämää ja väriä olohuoneeseesi ja nauti kaikista niiden tarjoamista jännittävistä hetkistä.

Singular in Gustave Dore canvas prints

Sen lisäksi, että Dore teki kuvituksia Lord Byronin kaltaisten kirjallisuuden jättiläisten teoksiin, yksi hänen kuuluisimmista toimeksiannoistaan oli tehdä renderöintejä itse Raamatun tarinoista. Tämän yrityksen menestys oli niin suuri, että hän pystyi perustamaan oman Dore-gallerian Lontoon Bond Streetille. Photowall antaa sinun jakaa tämän mestarin merkittävät saavutukset "Jouluaatto-Gustave Dore", "Esaias Syn-Gustave Dore" ja "Skapelsen-Gustave Dore" laajassa Gustave Dore -kangaspainatuskokoelmassaan. Ensimmäisessä kuvassa on savupiipussa istuva enkeli, joka pudottelee lahjoja lapsille jouluaattona, ja se on täydellinen kuva sijoitettavaksi lastesi huoneisiin erityisesti joulun aikaan. Toisessa kuvassa Jumala karkottaa suuren merikäärmeen, joka heiluttaa miekkaa. Kolmannessa kuvassa Kaikkivaltias seisoo pilvivuorella korkealla taivaan yllä. Nämä hämmästyttävät Gustave Doren kankaalle painetut vedokset ovat varmasti paikallaan olohuoneesi tai jopa vapaa-ajan asuntosi keskipisteenä. Nauti näiden Gustav Dore -kangaspainatusten rikkaudesta ja perusteellisesta käsityötaidosta asunnossasi.

Dramaattista Gustav Dore -kangastulosteita

Gustave Doren renderöinneissä on dramaattisuutta, jota on vaikea pukea sanoiksi. Hänen valon ja varjon leikkinsä herättävät katsojassa niin voimakkaan vaikutelman, että hän jää usein ymmälleen. Tämä ei ole pieni saavutus henkilöltä, joka aloitti taiteellisen elämänsä karikatyyrikuvapiirtäjänä. Sanotaan, että hänen kuvituksensa Cervantesin Don Quijoten hahmosta olivat niin ikonisia, että jopa teatteri- ja elokuvaohjaajat ovat aikojen saatossa ottaneet hänen kuvansa käyttöön eksyneen ritarin ja hänen uskollisen aatelismiehensä keskeisenä esikuvana. Photowall antaa sinulle maistiaisen näistä taiteellisista paloista kuvissa "Leijona ja hiiri - Gustave Dore", "Gustave Dore - Ogre metsässä" ja "Gustav Dore - Erovringen av Graal" ainutlaatuisessa Gustave Dore -kangaspainatuskokoelmassaan. Ensimmäinen kuva on peräisin kreikkalaisen orjan Aisopoksen sadusta hiirestä, joka auttaa leijonaa poistamaan piikin tassustaan. Toinen kuva on peräisin paikallisesta kansanperinteestä, johon liittyy örkkejä ja muita metsän olentoja. Kolmas on vanha mies, joka istuu selkä puuta vasten, ja hänen jalkojensa juurella lepää kaunis nuori nainen, joka katsoo häntä rakastavasti. Nämä Gustave Doren kankaankuvapainatusten teokset ovat toinen vahva esimerkki tämän suuren taiteilijan kimmokkeista.

Voimakas ja koskettava

Myöhempinä vuosina Gustave Dore teki yhteistyötä toisen taiteilijan nimeltä Blanchard Jerrold kanssa kootakseen täydellisen kuvamuotokuvan Lontoon kaupungista. Doren ensisijainen väline tässä pyrkimyksessä oli puukaiverrukset, ja hän loi 180 kappaletta Lontoo-nimistä kirjaa varten: A Pilgrimage. Dore pysyi naimattomana koko elämänsä ajan ja asui äitinsä luona kuolemaansa asti vuonna 1883. Hänen työnsä perintö, joka näkyy selvästi näissä Gustave Doren kankaankuvapainatuksissa, on kuitenkin selvästi elänyt miehen itsensä jälkeen. Nämä Gustav Doren kankaalle painetut vedokset ovat hyvä osoitus siitä, että vaikka monet taiteilijat ovat virheellisiä ja elävät melko epäsovinnaisia elämäntapoja, heidän työnsä ansiot ja heidän ponnistelujensa puhtaus takaavat heille aina erityisen paikan historiassa. Se, miten ihminen kuolee, ei määritä hänen aikaansa tällä planeetalla, vaan se, miten hän elää. Järjestä nämä Gustave Doren kankaankuvatulosteet sarakkeiksi seinillesi taiteilijan teoksen luomiseksi. Ripusta ne ruokapöydän viereen piristämään keskusteluja illallisella. Tee kannanotto ystävillesi ja kaikille tuttavillesi, jotka ovat taiteen ystäviä, näillä Gustave Dore -kangaspainatuksilla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.