Gustav Klimt

Gustav Klimt oli viime vuosisadan vaihteen tienoilla elänyt itävaltalainen taidemaalari, joka oli yksi Wienin secession-liikkeen merkittävimmistä edustajista. Hän on kuuluisa maalauksLue lisääistaan, seinämaalauksistaan ja luonnoksistaan. Hänen kiinnostuksen kohteenaan oli naisvartalo, ja hänen töilleen on ominaista omituinen eroottisuus. Hän teki myös maisemakuvia, ja japanilainen taide vaikutti häneen voimakkaasti. Photowall muistaa tätä suurta taiteilijaa hienossa Gustav Klimt -kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä ainutlaatuiset teokset juhlistavat tämän suuren itävaltalaisen mestarillista työtä ja merkkiteoksia. Nämä Gustav Klimt -kangaspainatukset ovat tarkkoja jäljennöksiä hänen kuuluisimmista maalauksistaan, ja ne toimivat erinomaisina koristeina kotisi sisätiloissa. Muunna asuin- ja leikkialueesi virtuaaliseksi taidegalleriaksi esittelemällä nämä upeat esimerkit hänen töistään Gustav Klimtin kankaankuvapainatusten valikoimassamme. Yhdenkään muotokuvan ja vuosisadan vaihteen taiteen ystävän ei pitäisi olla ilman muutamaa näistä asunnossaan. Kerää ystäväsi illallistilaisuuteen tai iltapäivän hengähdystaukoon ja keskustele tämän suuren taidemaalarin taiteen hienouksista samalla, kun katselet ja ihailet näitä ihania valintoja monipuolisesta Gustav Klimt -kangastulosteiden valikoimastamme.

Tiedä lisää Gustav Klimt -kangaspainatuksista

Klimt aloitti uransa näennäisesti arkkitehtuurikoristeiden maalarina. Kun hänen oma, hänelle ominainen maalaustyylinsä alkoi hahmottua, hän sai tehtäväkseen maalata Wienin yliopiston suuren salin katon. Näistä seinämaalauksista syntyi paljon keskustelua, sillä aikansa kriitikot väittivät niitä lähes pornografisiksi. Tämän epäonnistumisen jälkeen Klimt ei enää ottanut vastaan julkisia tilauksia, vaan siirtyi kultaiseen vaiheeseensa. Photowall kunnioittaa hänen työtään "Klimt, Gustav-The Tree of Life", "Klimt, Gustav-Music" ja "Water Serpents-Gustav Klimt" Gustav Klimt -kangastulosteiden runsaassa kokoelmassaan. Nämä ainutlaatuiset teokset esittelevät sitä erityistä tyyliä ja tyyliä, jolla tämä mestarimaalari loi joitakin merkittäviä teoksiaan. Nämä Gustav Klimt -kangaspainatukset tuovat esiin tuntijan jokaisessa kodin jäsenessäsi sekä niissä, jotka vierailevat asunnossasi. Jopa lapsesi tulevat ihastelemaan upeaa värivalikoimaa, joka on roiskunut näihin ihaniin kuviin. Ne eivät ole vain heidän leikki- ja nukkumatilojensa kauniita koristeita, vaan ne voivat olla heille johdatus kuvataiteen maailmaan.

Hämmästyttävät värit Gustav Klimtin kankaankuvapainatuksissa

Klimt sai kultaisen ansioristin, kun hän maalasi seinämaalauksia Wienin Burgtheateriin. Tämän arvostetun tunnustuksen myönsi hänelle Itävallan keisari Franz Josef I. Hän sai sen. Hänen isänsä ja veljensä poismenon myötä hänestä tuli perheensä tärkein elättäjä. Näiden tapahtumien aiheuttama suunnaton suru antoi oman värinsä hänen taiteelliseen tyyliinsä. Pian tämän jälkeen hän tapasi muotoilija Emilie Louise Flogen, josta tuli hänen rakastajattarensa ja kumppaninsa koko hänen elämänsä ajan. Photowall kunnioittaa tätä vaikutusvaltaisen taiteilijan elämänvaihetta upeassa Gustav Klimt -kangaspainatuskokoelmassaan olevilla teoksilla "Fulfilment-Gustav Klimt", "Minerva or Pallas Athena, Gustav Klimt" ja "Klimt, Gustav-Fir Forest I". Niiden linjat ja värien käyttö heijastavat hänen rakkaittensa poismenon aiheuttamaa melankoliaa, mutta joidenkin kuvien eloisuus ja romantiikka antavat hänen uuden rakkautensa ilon ja innostuksen paistaa läpi. Nämä erityiset Gustav Klimtin kankaankuvapainatusten teokset toimivat karttana niistä tunne-elämän alueista, joita taiteilija kulki elämänsä tämän ajanjakson aikana. Ne ovat välähdys hänen sielustaan, jonka me olemme onnekkaita voidessamme jakaa.

Valoa ja väriä

Hänen rakkautensa Emilie Flogeen ei ollut mikään suuri salaisuus, sillä hän sai tämän sukulaissielun kanssa peräti neljätoista lasta. Hänestä tuli Wienin Secession-liikkeen puheenjohtaja ja sen julkaisun Sacred Spring päätoimittaja. Kun hän ei enää 1890-luvulla ottanut vastaan julkisia toimeksiantoja, hänet nähtiin vuosittain lomailemassa Atterseen rannoilla, jonne Floge ja heidän jälkeläisensä olivat aina hänen mukanaan. Photowall kunnioittaa tätä taiteilijan elämän rauhallista ja tyyniä aikoja Gustav Klimtin hienossa Gustav Klimt -kangaspainatuskokoelmassaan olevilla teoksilla "The Kiss, Gustav Klimt", "Klimt, Gustav-Adele Bloch-Bauer I" ja "Klimt, Gustav-Italian Garden Landscape" sekä "Hygieia-Gustav Klimt". Juuri tuona aikana hän alkoi maalata meren rannalla niin kauniita maisemia, että ne ansaitsevat kokonaisen kirjan, joka on omistettu niille. Kultaiseen vaiheeseensa astuessaan Klimtin ura sai paljon vaurautta ja menestystä. Hänen teoksensa saivat aikansa kriitikoilta suurta kiitosta ja ylistystä. Vuonna 1904 hän viimeisteli useiden muiden taiteilijoiden kanssa Palais Stoclet'n, joka oli yksi jugendtaiteen suurimmista taiteellisista saavutuksista. Pidä siis kiirettä ja nappaa osuutesi Gustav Klimt -kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-38 38:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.