Edouard Manet

Photowallin Edouard Manet -kangaspainatuskokoelma voi olla ihanteellinen väline, jolla voit luoda sisustukseesi oman tyylin. Hän oli tunnettu 1800-luvun ranskalainen taidemaalari, jokLue lisääa kunnostautui pääasiassa modernin taiteen kuvaamisessa kankaalle. Manet'lla oli taito yksinkertaistaa yksityiskohtia ja kuvata teoksiaan siveltimenvedoilla, mikä teki niistä erittäin houkuttelevia ja viehättäviä. Vaikka suurin osa hänen teoksistaan keskittyi kahvilakohtauksiin, jotka edustivat yhteiskunnan ylempien kerrosten elämäntapaa, Edouard Manet'n kankaalle tulostettuihin kankaisiin sisältyy myös paljon hänen perintöään. Manet loi uransa aikana paljon abstrakteja maalauksia ja leikitteli loistavasti väreillä, mikä tekee näistä motiiveista ihanan monipuolisen keinon kaunistaa valitsemaasi tilaa. Edouard Manet'n kangaspainatukset sopivat kaikkiin asuin-, yritys- ja vapaa-ajan tiloihin ainutlaatuisilla kuvioillaan, upeilla värimaailmoillaan ja kiehtovilla aiheillaan.

Tyyliä Edouard Manet'n kankaankuvavedoksilla

Manet's sai inspiraationsa Pariisin kaduilta, joilla hän maalasi kerjäläisiä, laulajia, liikemiehiä ja muita tavallisia ihmisiä. Rohkeita värejä ja leveitä siveltimenvetoja käyttävä tyyli yllätti monet. Kun Edouard ystävystyi useiden uusien taiteilijoiden, impressionistien, kuten Claude Monet'n ja Edgar Degas'n, kanssa, hän alkoi maalata ulkona ja kokeilla valoa ja eri värejä. Nämä kriittiset tekijät näkyvät hyvin Edouard Manet'n kankaankuvapainatusten valikoimassamme. 1870-luvulla Manet'n maalaukset alkoivat vihdoin saada kriittistä arvostelua, sillä Salon hyväksyi useita hänen maalauksiaan, ja vuonna 1881 hän sai jopa mitalin Salonilta. Nykyään häntä pidetään yhtenä suurista ranskalaisista taiteilijoista. Voit näyttää Edouard Manet'n kangaspainatuksia, jotka osoittavat, miten tämä taiteilija lopulta kuroi umpeen realismin ja impressionismin välisen kuilun ja raivasi tietä uudelle taidetyylille. Jotkut taidehistorioitsijat pitävät Manet'ta jopa yhtenä modernin taiteen perustajista!

Hänen teoksiaan

Halusitpa sitten sisustaa kotisi, toimistosi tai minkä tahansa muun tilan, et voi mennä pieleen esimerkiksi "Bar at Folies-Bergere, Edouard Manet" -teoksen kanssa. Tätä Edouard Manet'n kankaalle tulostettua kankaanpainatusta pidetään hänen viimeisenä suurista maalauksistaan, sillä tässä nimenomaisessa kohteessa korostuu hänen taipumuksensa realismiin koko kohtauksen monimutkaisten yksityiskohtien vuoksi. Toinen hyvin vaikuttava Edouard Manet'n kankaalle painettu teos on "Berthe Morisot, Edouard Manet". Tämä upea ja kiehtova teos kuvaa Berthe Morisot'ta, Manet'n maalarikollegaa. Morisot tunsi Manet'n vuodesta 1868 lähtien ja oli poseerannut monissa Manet'n maalauksissa. Tämäntyyppinen Edouard Manet -kangaspainatus voi nostaa huoneesi aivan uudelle hienostuneisuuden tasolle.

Edouard Manet'n kangaspainatuksia koskevat tiedot

Toisin kuin jotkut hänen aikalaisensa, tämä taiteilija todella kasvoi varakkaassa perheessä Pariisissa, jossa hän oli 23. tammikuuta 1832. Hänen isänsä halusi Edouardin ryhtyvän lakimieheksi, mutta Edouard ei ollut kiinnostunut lainopista, vaan halusi työskennellä vain taiteilijana! Täyttäessään kahdeksantoista vuotta Manet alkoi opiskella taidetta taidemaalari Thomas Couturen opissa. Seuraavien vuosien aikana hän myös matkusti muun muassa Firenzeen, Roomaan, Alankomaihin ja Saksaan opiskelemaan klassisia taideteoksia, mikä vaikutti suuresti hänen tyyliinsä, kuten näet näistä Edouard Manet'n kankaista tehdyistä vedoksista. Hänen laillinen maalausuransa alkoi realismin tyyliin. Hän halusi tulla niin hyväksytyksi Salonissa, joka oli Ranskan virallinen taidenäyttely, että hän toimitti "Absintin juoja" ja myöhemmin "Lounas ruohikolla", vaikka hänet hylättiin. Nämä maalaukset poikkesivat hyvin paljon siitä, mitä Salonin konservatiiviset kriitikot odottivat taiteilijoilta, sillä ne eivät olleet suuria historiallisesti merkittäviä kohtauksia, vaan tavallisten ihmisten arkipäiväisiä tilanteita, joita näet joissakin Edouard Manet'n kankaankuvissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1