Claude Monet

Yksi kuuluisimmista aikakausista maalausten ja taiteen kannalta on Ranskan uraauurtava impressionistinen liike 1800-luvulla. Yksi taiteilija, joka on lähes synonyymi tälle, on yhden tLue lisääyylikkäimmän ja upeimman kategorian, Claude Monet -kangaspainatusten, keskushahmo. Yhtenä maailman tuotteliaimmista taidemaalareista Monet'n maine on säilynyt vankkana sukupolvien ajan, ja hänen vaikutuksensa on tuntuva vielä nykyäänkin. Claude Monet -kangaspainatusten avulla saat kiehtovan taiteilijan teokset, kauniita motiiveja ja jäänteen historiasta pakattuna yhteen ylevään kokoelmaan. Halusitpa sitten elvyttää kotisi, toimistosi tai minkä tahansa muun tilan, nämä kuvat nostavat sisustuksesi toiseen stratosfääriin. Tee seinistäsi upea galleria näillä Claude Monet -kangaspainatuksilla, joilla on upea valikoima värejä ja aiheita, jotka voivat välittää hänen teostensa vaikuttavan mittakaavan ja tarkoituksen, jolloin voit tarkkailla taiteilijan tunnusomaisen tyylin yksityiskohtia.

Valikoima Claude Monet -kangaspainatuksia

Vaikka kaikki hänen aiheensa näyttävät olevan maisemia ja kasveja, Monet omisti silloin tällöin maalauksen ihmisille. Näissä maalauksissa on samanlainen tunnelma kuin suorassa valokuvassa, sillä heidän ilmeensä eivät petä mitään syviä tunteita. Claude Monet'n kangaspainatuksista, kuten "Nainen aurinkovarjon kanssa, Claude Monet", välittyy tunne, että tuuli puhaltaa ja on kuin taiteilija olisi juuri onnistunut ottamaan tilannekuvan maalilla. Tällaista voimaa näillä motiiveilla on, kun esitellään yksi taiteen tärkeimpiin ja ikonisimpiin kuuluvan liikkeen merkittävimmistä edustajista näiden uskomattomien Claude Monet -kangaspainatusten muodossa.

Mestarin elämä

Pariisissa 14. marraskuuta 1840 syntynyt Monet vietti lapsuutensa Havren kaupungissa. Hän kehitti intohimonsa taiteeseen ajan myötä, aloittaen karikatyyreistä ja sitten maalaustaiteesta, jota hän opiskeli Pariisissa vuonna 1859 Sveitsin akatemiassa. Kun Monet kehitti omaa tyyliään, hän kohtasi taloudellisia vaikeuksia, sillä "Nainen vihreässä mekossa" -teoksen menestyksestä huolimatta mikään taidegalleria ei ottanut hänen töitään esille. Ranskan ja Preussin sodan puhjettua Monet lähti Lontooseen, jossa hän tapasi taidekauppias Paul Durand-Ruelin, joka lopulta osti hänen teoksiaan ja auttoi Monet'n impressionististen maalausten tunnetuksi tekemisessä, ja monet niistä voit nähdä Claude Monet'n suuressa kankaankuvapainatuskokoelmassamme. Tulevan impressionistiryhmän pieni ryhmä kokoontui vuonna 1872 Argenteuilissa, jossa syntyi liikkeen ensimmäinen teos "Impression, Rising Sun", joka myöhemmin antoi liikkeelle nimensä. Tämä maalaus esiteltiin yleisölle ensimmäisessä impressionistinäyttelyssä vuonna 1874, ja se todellakin merkitsi impressionistisen liikkeen huippua ja määritteli Monet'n yhdeksi sen luojista. Monet esittelee täällä Claude Monet'n hienoimpia teoksia Claude Monet'n kangaspainatuksina.

Mentorit ja vaikutteet

Le Havressa Monet tapasi Eugene Boudinin, yhden ensimmäisistä ulkona maalaavista maisemataiteilijoista, joka antoi hänelle arvonimen "taivaan kuningas". Boudin huomasi nuoren Monet'n lahjakkuuden ja kutsui hänet maalaamaan kanssaan Normandiassa. Tämä rohkaisu osoittautui elintärkeäksi Monet'n kehitykselle maisemataiteilijana, jossa hän oppi Boudinin halusta vangita valo maalauksiinsa. Voit todistaa tämän Claude Monet'n kangaspainatuksissa, kuten "Fontainebleau - Claude Monet". Taiteilija itse oli myös hyvin kiinnostunut japanilaisesta taiteesta ja grafiikasta. Monet'n kiinnostus japanilaiseen tyyliin sai vastakaikua koko ranskalaisessa yhteiskunnassa, joka koki 1800-luvulla pienen itämaisen pakkomielteen. Monet'n tunnetuin aihe, vesililjat, johtuu myös hänen kiinnostuksestaan japanilaiseen taiteeseen. Voit nähdä tämän upean maalauksen "Waterlilies - Claude Monet" Claude Monet -kangaspainatusten osiossa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1