Kasvihuoneeni Akvarelli 3 - Canvastaulu - Olohuone

999

aihetta

Vesivärit

Tämä canvastaulujen kokoelma tuo kotiisi vesivärien kauneuden ja haurauden. Taiteilijat ovat olleet kiinnostuneita vesiväreillä maalaamisesta monien vuosisatojen ajan. Sen kaltaista lLue lisääuminositeettia ei voida saavuttaa millään muulla keinolla. Ne sopivat täydellisesti sekä abstraktisiin että figuratiivisiin aiheisiin, vesivärit sopivat mainiosti ulkoilmamaalaukseen. Monet taiteilijat tekevät ensin ulkona luonnoksia vesiväreillä, ennen kuin he aloittavat täysikokoisten taulujen maalaamisen ateljeessaan.

Mitä vesivärit ovat?

Niiden valmistajat tekevät niitä jauhamalla pigmentin erittäin hienoksi ja sekoittavat niihin sidosainetta kuten arabikumia. Taiteilijat ostavat ne putkiloissa ja käyttävät vettä, kun he harjaavat maalin erityiselle vesiväripaperille. Kun taiteilijat käyttävät märkä märälle tekniikalle, jossa kaksi tai useampi väri voivat sekoittua toinen toisiinsa, tulos on kaunis ja värien sekoitus on odottamaton. Jotkut pigmentit tekevät mielenkiintoisia kuvioita paperin päällä. Sekä ultramariinisininen ja burnt umber tekevät sen. Näissä canvastauluissa nämä kuviot tulevat erityisen selvästi esille.

Vesivärimaalarin menneisyys ja nykyisyys

Yksi aikaisemmista tuntemistamme ja kauneimmista vesiväriteoksista on Albrecht Durerin “Young Hare” vuodelta 1502. Brittiläinen taiteilija J.M.W. Turner on tunnettu vesivärimaalauksistaan. Hän teki niitä tuhansia elämänsä aikana ja Lontoon Tate Galleryssa voit nähdä useita hänen luonnoksiaan. John Constable vaikutti myös 1800-luvun alussa, ja hänen ehkä tunnetuimmassa maalauksessaan “The Haywain” hän käytti vesivärejä luonnosten tekemiseen. Hänen aikalaisensa sanoivat, että hän teki vähintään yhden taivasta kuvaavan maalauksen joka päivä. Monet modernit taiteilijat arvostavat vesivärien ominaisuuksia erityisesti abstrakteissa töissä, joissa he käyttävät vesivärejä löysästi luodakseen tunnetta literaalin esityksen sijaan. Vuosittain pidettävissä kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa esitellään parhaat työt. Amatöörimaalarit aloittavat usein vesiväreillä, mutta niillä maalaaminen ei ole yhtä helppoa kuin miltä se näyttä¨. Jos rakastat vesivärejä, valitse seinällesi canvastaulu. Ajattomuutensa ja puhtautensa ansiosta vesivärejä on helppo käyttää missä ympäristössä tahansa ja nämä canvastaulut tarjoavat lisäedun, koska niitä ei tarvitse kehystää eikä lasittaa kuten alkuperäisiä teoksia.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.