Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Kasvihuoneeni Akvarelli 3 - Canvastaulu - Olohuone

4782

aihetta

Nykytaide

Onko vaikea löytää nykytaidetta, joka sekä puhuttelisi sinua että toimisi nykyisessä asunnossasi? Ehkä haluat aloittaa taiteen keräämisen, mutta et tiedä kaupanteon sääntöjä? Ehkä värLue lisääit ja linjat saavat sinut hurmokseen, mutta tuotuasi maalauksen kotiisi huomaatkin, että mittasuhteet ovat aivan väärät. Olemalla järjestelmällinen nykytaidetta ostaessasi vältyt virheostoksilta ja katumisilta.

Kuinka ostaa nykytaidetta

Kun puhutaan taideteoksen ostamisesta, ihmisillä on monesti sellainen harhakäsitys, että se ei ole mahdollista kaikille. Maalaukset yhdistetään taidegallerioihin, cocktail-asuissa shamppanjaa siemaileviin henkilöihin ja taideteoksien tuijottamiseen, josta tavalliset ihmiset eivät ymmärrä mitään. Ja sitten on vielä huutokauppakamarit, jotka ilmoittelevat huimista myyntisummista yleisölle, jolloin monet luulevat, että ne ovat taideteosten keskihintoja. Nykytaiteeksi kutsutaan vuodesta 1970 lähtien tehtyjen taiteilijoiden teoksia. Nykytaiteessa heijastuu nykyajan kulttuuri ja sen tavoitteena on käsitellä ajankohtaisia aiheita. Useimmat ihmiset hämmästyvät kuullessaan kuinka kohtuuhintaista nykytaide saattaa olla.

Sivistä itseäsi

Kuten elämässä yleensäkin, on hyvä tietää tarkalleen, mihin aiot investoida. Hanki tietoa nykytaiteen eri tyyleistä sekä tämän taidesuunnan jo kuuluisaksi tulleista että vasta pinnalle pyrkivistä taiteilijoista.

Tunnista tyylisi

Kehitä omaa makuasi ja mieltymyksiäsi vierailemalla näyttelyissä ja gallerioissa. Jokaisella on omat lempivärinsä, tekstuurinsa ja teemansa. Tarkastelemalla kotiasi huomaat, millaisia trendejä itse harrastat. Pidätkö valokuvataiteesta ja sen realistisista kuvista? Pidätkö abstrakteista taideteoksista ja niiden energisestä estetiikasta? Etsitkö teoksia, joissa on teemana sosiaalinen oikeudenmukaisuus, ja haluatko taiteesi kertovan jotain sinusta itsestäsi? Haluatko taiteesi heijastelevan tiettyjä arvoja tai periaatteita? Vai kiinnostaako sinua ehkä Andy Warhol -tyylinen kitsch-taide? Kun tunnistat oman tyylisi, hämmennyksesi väistyy ja voit keskittyä juuri sinulle täydellisen taideteoksen etsimiseen. Tämä on myös tärkeää, jotta saat tuntuman teosten hinnoista.

Valitse keinosi huolellisesti

Nykytaide on sisällöltään laaja, ja siihen kuuluu valokuvaus, mixed media -taide, öljymaalaus ja jopa patsaat sekä canvastaulut. Taulut, valokuvat ja canvastaulut ovat yleensä edullisempia kuin aidot maalaukset. Canvastaulut ovat erittäin käteviä. Oletko löytänyt taulun tai nykytaiteellisen valokuvan, johon olet rakastunut? Harkitse sen hankkimista painettuna canvakselle. Se kestää yleensä kauemmin kuin valokuvat ja joissakin tapauksissa se on myös laadultaan parempi nykyisen pitkälle kehittyneen tekniikan ansiosta. Canvastaulu on myös yleensä parempi vaihtoehto mittasuhteiden kannalta. Suuri koko seinän peittävä taideteos on helpompi hankkia kuin samankokoinen akryylimaalaustaulu.

Mittasuhteita, mittasuhteita ja lisää mittasuhteita

Älä usko heitä, jotka sanovat, että koolla ei ole väliä. Kun kyseessä on nykytaide, koolla on todellakin väliä. Suuri canvastaulu tekee aina suuremman vaikutuksen kuin keskikokoinen, ja se voi muuttaa huoneen ilmeen kokonaan.

Epävarma koosta

Mieti huoneen kokoa: Isompi on aina parempi visuaalista kenttää täytettäessä ja maksimoidessa sen vaikutus huoneeseen. Jos katto on korkealla, valitse pitkä pystysuorataulu, joka siirtää katseen ylöspäin ja täyttää tilan. Jos huoneessa on matala katto, harkitse lyhyempää maisemataulua. Sijoita maalaus paikkaan, jossa on vähemmän huonekaluja, jolloin huoneesi näyttää visuaalisesti täydemmältä. Mieti seinää: Onko seinä korkea ja kapea vai onko siinä tilaa maisemalle? Valitse taideteos niin, että taulun koko on kahdesta kolmasosasta kolmeen neljäsosaan seinän koosta. Mieti paikka: Maalauksen keskikohdan on oltava silmien tasolla. Yleinen virhe on ripustaa teos liian korkealle.

Tunteella on merkitystä

Olit aina ennen sitä mieltä, että rakastuminen ensi silmäyksellä oli pelkkä myytti. Sitten se tapahtui sinullekin. Sydämesi teki sinulle temput ja rakastuit suin päin taideteokseen. "Eihän tässä näin pitänyt käydä", ajattelet tutkiessasi listaa. "Osta se", vaatii hullaantunut sydämesi. Kuuntele sydäntäsi. Osta teos, johon olet rakastunut. Taide on liian henkilökohtaista rajoitettavaksi säännöillä ja ohjeilla. Se virtaa yhtä vapaana kuin veri suonissasi ja on yhtä todellista kuin sydän, joka vertasi pumppaa. Seuraa aina sydämesi ääntä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.