Tilkkutyöt

On outoa, mitä kaikkea ihmissilmä voi nähdä. Tiettyyn kuvioon järjestetyt värin ja materiaalin palaset näyttävät stimuloivan mieltä tekemään jonkinlaisen järjen siitä, mitä se näkee. Lue lisääEhkä ihmisen psyyken tarve saada kaaoksesta järjestys ja rakenne tekee irtokuvioista ja väriläiskistä niin kiehtovia. Tämä luontainen tarve ja sen täyttymisen arvostus ovat nostaneet tämän piirteen taidemuodoksi. Patchworks on värin ja materiaalin sekamelska, joka on sekoitettu yhteen siten, että ne muodostavat hämärän mutta miellyttävän kuvan, jonka silmä ja mieli voivat tunnistaa ja arvostaa. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista ja hämmentävää taidetta patchworks-kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset ja huomionarvoiset teokset voivat kohottaa asuintilojesi yleistä ilmapiiriä ja laatua ja tehdä niistä virtuaalisia nykytaiteen museoita. Nämä ovat käytännössä taiteellisia kollaaseja, jotka voit nyt hankkia mitättömään hintaan niiden alkuperäisestä hinnasta. Kutsu taiteellisesti suuntautuneet ystäväsi istumaan olohuoneeseesi tai työhuoneeseesi ja keskustelemaan perusteellisesti näistä tilkkutäkkipaloista. Patchworks-kangaspainatukset ovat kulttuurin ja hienostuneisuuden ikoni, jonka voit tuoda omaan kotiisi.

Vaihtelevat patchworks-kangastulosteet

Psykologian käytännössä on olemassa testi nimeltä Worschak. Pohjimmiltaan se on musta mustetahra paperilla. Sitä näytetään potilaalle ja hän kertoo psykologille, mitä hän näkee siinä. Kuvalla itsellään ei ole mitään itseisarvoa. Potilaan tulkinta siitä, mitä hän näkee näissä kuvissa, kertoo psykoanalyytikolle sen, mitä hän haluaa tietää potilaan mielentilasta. Patchworks-kangaspainatukset toimivat melko samalla tavalla. Ne ovat yksinkertainen kokoelma mitä tahansa värillistä materiaalia, joka on liimattu yhteen kuvan muodostamiseksi. Mutta näiden patchworks-kangaspainatusten yksinkertainen tiede on jäänyt niiden ilmeisen kauneuden varjoon. Jotkut maailman suurimmista nykytaidetta esittelevistä museoista esittelevät kokoelmissaan joitakin näistä ihanista tilkkutöistä. On mittaamaton siunaus, että Photowall päätti tarjota näitä tilkkutäkkikankaita yleisön käyttöön. Joitakin huomattavia kappaleita, jotka elävöittäisivät kotiasi, ovat "Tapestry Tiles 2", "Bohemian Rhapsody" ja "Eastern Crossing" hämmästyttävässä patchworks-kangastulosteiden valikoimassamme. Nämä erityiset kuvat tuovat väriä ja symmetriaa henkilökohtaisen linnasi mihin tahansa nurkkaan.

Hypnoottinen tilkkutäkkikankaan tulosteissa

Näiden patchworks-kangaspainatusten leikkisä värien käyttö ja mielen käänteentekevät ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi yksittäinen teos, joka on sijoitettu hyvin näkyvälle paikalle kodissasi, voi saada koko tilan säihkymään. Pehmeistä pastelliväreistä kirkkaisiin yksivärisiin ja tummiin yksivärisiin sävyihin, näiden tilkkutäkkikankaiden yhdistelmillä ja kuvioilla ei ole rajoja. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Nämä tilkkutäkkikuvioiset kangaspainatukset eivät takaa vain loputtomia tunteja älyllistä mietiskelyä, vaan myös syvää arvostusta niiden luontaista kauneutta kohtaan, vaikka istuisitkin työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa ja tarkastelisit satunnaisesti näitä taideteoksia tai rentoutuisit lepotuolissasi miettien sen kuvioiden monimutkaisuutta. Aivan kuten psykologin toimistossa olevat Worschaksit, ne voivat itse asiassa kertoa paljon katsojan mielentilasta. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan niiden värivalikoiman runsautta. He eivät ole koskaan liian nuoria opettamaan taiteen arvostamista. Kaikki kotitaloudessasi tulevat kiittämään sinua siitä, että nappasit osuutesi näistä upeista tilkkutäkkikankaista.

Viisas ja särmikäs

Photowall on tehnyt näiden upeiden vedosten hankkimisen kotiisi todella helpoksi. Hintaan, joka on käytännössä varkaus, voit nyt turvata itsellesi ja perheellesi jotain, joka ei olisi sopimaton modernissa taidemuseossa. Tutustu hämmästyttäviin teoksiin, kuten "Quilt 12 Block", "Polar Bears Gray" ja "Wooden Wall Patchwork", jotka ovat johdatus tähän taidemuotoon ja herättävät ruokahalusi. Siirry sitten vakavampiin teoksiin, kuten "Patcha", "Moroccan Tiles-Blue" ja "Roses and Angels Patchworks", täydentämään kokoelmaasi. Luo perheaktiviteetti antamalla kaikkien vuorollaan sijoittaa ne kotiisi, ja sinulla on täydellinen kaava hauskan ja oppimisen iltapäivän viettoon. Tai kutsu ystäväsi iltapäiväksi teetä ja leivoksia nauttimaan samalla, kun keskustelet vilkkaasti tämän taidemuodon monimutkaisesta dynamiikasta. Ajatusten ja vaikutelmien vaihto saa sinut unohtamaan, miten nopeasti aika kuluu. On jopa tutkimuksia, jotka osoittavat, että ahdistuneisuushäiriöistä kärsivät ihmiset rauhoittuvat näitä abstrakteja teoksia katsellessaan ja alkavat rentoutua ja saavuttaa jälleen tasapainon. Nappaa siis joitakin näistä tilkkutäkkimäisistä kankaankuvapainatuksista kotiisi jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1