Kukikas

Kukat ovat aina olleet kauneuden ja värien symboli kautta historian. Ne ovat edustaneet uutta elämää ja kasvua kaikissa asioissa. Kun miehellä on rakkaudellisia aikeita naista kohtaanLue lisää, hän antaa naiselle kukkia. Kun urheilija voittaa kilpailussaan, hänen kaulaansa asetetaan kukkaseppele. Kun ihminen tulee kotiin tai hänet toivotetaan tervetulleeksi ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan, hänelle puetaan kukkaseppele. Ja jopa surun ja menetyksen aikana kukat toimivat symboleina asianmukaisille tunteille. Photowall kunnioittaa tätä ihanaa luomistyötä kukkakangastulosteiden sarjassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat voivat antaa eloa ja elinvoimaa mihin tahansa kotiin niin kuin mikään muu ei voi. Näitä kukkakangastulosteita on saatavana monenlaisia malleja ja värejä, jotka sopivat jokaisen vaativan kaupunkilaisen makuun. Ne sopivat hyvin yhteen lähes minkä tahansa värin kanssa käytännössä kodin jokaisessa huoneessa. Anna näiden kevyiden ja miellyttävien kukkakangaspainatusten valaista olohuoneesi, kun saavut toimistolta kovan työpäivän jälkeen. Anna rakkaidesi paistatella säteilyssä ja kauneudessa, jota nämä upeat kukkakangaspainatukset huokuvat.

Kukkaisten kankaankuvapainatusten valoisuus

Erilaiset kukat edustavat eri asioita eri aikoina. Nykyaikana punainen ruusu on romanttisten motiivien oivallus, kun taas valkoinen ruusu ilmaisee ystävyyttä. Photowall antaa sinun ottaa osaa niiden kauneuteen "Rose Garden", "My Black Roses" ja "Roses" -kukkakangastulosteiden erinomaisessa kokoelmassaan. Ne näyttävät erityisen hyvältä ripustettuna takkasi yläpuolelle tai minikirjastossasi. Et voi koskaan mennä pieleen näiden kukkaisten kangaspainatusten kanssa, kun kyse on kotisi sisustamisesta. Tee siitä todellinen puutarha rivittämällä nämä kuvat pylväisiin hienoksi taiteilijan teokseksi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin siro ja ihastuttava, kun nämä kukkakuvakangaspainatukset ympäröivät sinua ja vieraitasi. Jopa lapsesi arvostavat näitä houkuttelevia kukkakangaspainatuksia nukkumisalueillaan tai leikkinurkkauksissaan. Ne voivat antaa sinulle lukemattomia tunteja rauhoittavaa rentoutumista, kun katselet niiden värikästä ilmettä. Helpota päivän stressiä ja huolia istumalla suosikkipaikallasi ja antamalla tuntien kulua, kun nautit näistä viehättävistä mestariteoksista. Niitä on jokaiseen mielialaan ja mielikuvitukseen. Tee näistä kukkakuvioisista kangaspainatuksista osa jokapäiväistä elämääsi.

Värit kukkakangastulosteissa

Feodaaliaikoina jokaista klaania edusti tietty kukka sen vaakunassa. Kunkin kukan luontaiset ominaisuudet tehtiin heijastamaan kunkin suvun ylläpitämiä arvoja ja periaatteita. Japanissa samurai-ritarit eivät olleet vain miekan mestareita, vaan myös Ikebana-taiteen asiantuntijoita. Tämä herkkä taidemuoto ilmentää maan, taivaan ja taivaan tasoja. Jopa suurin englantilainen runoilija William Shakespeare itse sanoi: "Ruusu, jolla olisi mikä tahansa muu nimi, tuoksuisi yhtä makealta. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Exotic Jungle-Pink", "Pink Peony Passion II" ja "Modern Garden" ovat upeassa kukkakangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä vaikuttavat kuvat tuovat taatusti intohimoa ja viehätystä mihin tahansa tilaan, jonka ne valtaavat. Voit melkein haistaa niiden herkän tuoksun jo pelkästään niitä tarkastelemalla. Henkisessä Bushido-toiminnassa kirsikankukan sanotaan edustavan elämän kiertokulkua, sen alkua, nykyhetkeä ja loppua. Kirsikankukan putoamista oksiltaan pidetään täydellisyyden hengellisenä symbolina. Tämän uskonnon seuraajat vaalivat tätä kaunista filosofiaa.

Kukassa

Psykologian käytännössä kukka on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on kvantifioida potilaan mielentila. Henkilön, jonka kukkapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveen oloinen ja täynnä toivoa tulevaisuudesta. Kun taas henkilö, jonka kukkapiirros on synkkä ja kuihtunut, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Flower Up", "Magic Tree-Pale Gray" ja "Contemporary Garden" -kuvilla ihailtavassa kukkakangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä loistavat kuvat, jotka pursuavat värejä, nostattavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan mielialaa, joka niitä katselee. Joissakin alkukantaisissa kulttuureissa kukkia pidetään jopa seksuaalisen voiman standardina. Ei ole sattumaa, että kukka, joka on kasvin sukupuolielin, on juuri se elementti, jota käytetään intohimon ja halun välittämiseen jopa nyky-yhteiskunnassamme. Kukat voivat tarkoittaa myös salaisuutta, kuten termi sub-rosa viittaa. Se tarkoittaa ruusun alla. Muinaisina aikoina salaseurat kokoontuivat salaisissa kammioissa kukan roikkuessa heidän päänsä yläpuolella. Tämä merkitsi sitä, että kaikki, mitä noiden seinien sisällä sanottiin, pysyi niissä ikuisesti.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.