Liikkeeseen II - Canvastaulu - Toimisto

190

aihetta

Geometrinen

Kuviot, joita löytyy lähes kaikilta sisustuksen osa-alueilta, ovat hyödyllinen apuväline, kun päivität tilojasi. Olivatpa ne sitten ympyröitä, neliöitä, kolmioita, suorakulmioita tai Lue lisäämitä tahansa muita muotoja, ne antavat seinillesi tekstuuria ja syvyyttä. Sisustussuunnittelijat käyttävät usein geometrisia kuvioita luodakseen rohkeita lausuntoja tai silmäänpistävän keskipisteen huoneen suunnittelussa. Kuten näet Photowallin huippuluokan geometristen kankaankuvapainatusten valikoimassa taiteen ja muotoilun kategoriassa kuvioiden alla, näitä muotoja voidaan käyttää kehittämään liikkeen tunnetta tilassa, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varmaa, geometriset kankaallevedokset voivat olla varsin vaikuttavia. Hyvin sijoitetut, yksityiskohtaiset ja upean väriset geometriset kankaankuvatulosteet muuttavat muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Miten geometrisia kangaspainatuksia käytetään

Sen lisäksi, että geometriset kankaankuvatulosteet tuovat huoneeseen piristystä, ne voivat luoda tietynlaisen tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. Geometrisia kangastulosteita käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään. Liian monta muotoa tai liikaa yhtä muotoa voi antaa energisen tunnelman ja jonkinlaisen kiihkeän särmikkyyden, mutta se voi myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen kangaspainatusten vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, mikä on toinen mielenkiintoinen seikka, joka kannattaa ottaa huomioon geometrisia kankaita valitessa. Yksinkertaistaen sanottuna muotojen, joita laitat kodin sisustukseen, pitäisi luoda haluamasi tunnelmat, etenkin kun kyse on seinäkoristuksesta.

Kierros ja kierros se menee

Ympyrät luovat virtauksen ja tulevat usein itse virtauksesta. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä ympyränmuotoisia geometrisia kangastulosteita luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisesti asuintilaan. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös ympyränmuotoisten geometristen kangaspainatusten perustelemiseen toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. "Circulation II" on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät edellä mainittujen piirteiden lisäksi myös ripaus tyyliä ja luonnetta, sillä se on omaleimainen muotoilu ja dynaaminen väriyhdistelmä. "Ellipses IIII" on toinen geometrinen kangaspainatus, joka voi herättää edellä mainittuja piirteitä ja tunteita ja näyttää samalla tyylikkäältä ja houkuttelevalta.

Geometristen kangaspainatusten monimuotoisuus

Kun otetaan huomioon tässä valikoimassa saatavilla olevien geometristen kangaspainatusten laaja valikoima, voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa haluamasi tunnevaikutuksen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Photowallin geometristen kankaankuvapainatusten valikoiman avulla voit käyttää sisustustasi mielialan kohottamiseen, inspiroimiseen, motivointiin ja mahtavien tunnelmien luomiseen. Jotain sellaista kuin "Polygonal Trees in Fall Colors" voi antaa sisustuksellesi lisää särmää ja luonnetta. Tämän kaltaiset geometriset kangaspainatukset toimivat käytännössä kaikkialla, jopa toimistossa, jossa tyyli voi usein kulkea käsi kädessä maineen kanssa. "Native Tapestry" on toinen silmiinpistävä motiivi, joka voi luoda valtavan visuaalisen painoarvon mihin tahansa tilaan. Käyttämällä geometrisia kangaspainatuksia, kuten "Clear Intentions", on toisaalta todella oltava erityinen tarkoitus sisustuksessa, kuten sen hyvin ainutlaatuisesta muotoilusta voi nähdä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.