Impressionismi

Tilan sisustaminen voi olla hyvin henkilökohtaista ja tärkeää, joten on luonnollista, että haluat tehdä pysyvän vaikutuksen. Tässä kohtaa Photowallin korkealaatuinen impressionismikanLue lisäägastulosteiden valikoima tulee kuvaan. Koska impressionistisen liikkeen päätehtävänä on tehdä vaikutuksen ja yllättää, impressionismikangastulosteet ovat looginen työkalu, jolla voit uudistaa ja elvyttää muuten tylsää ja tavallista sisustusta. Tällaiset motiivit vetoavat erityisesti niihin, jotka rakastavat ilmaisun vapautta ilman liikaa sääntöjä ja malleja. Impressionismi-kangastulosteet ovat sisustuksen painopistealue, joka iloitsee huolimattomuudestaan ja vapaudestaan. Luonnollisesti voit mukauttaa valitsemasi kohteet vastaamaan ja kontrastoimaan aiempaa estetiikkaasi, värimaailmaasi ja niin edelleen.

Suuri historia

1800-luvulla ryhmä taiteilijoita Ranskassa alkoi piirtää ja maalata maisemia ja arkielämän kohtauksia. He halusivat näyttää ja esitellä arkisia ja yksinkertaisia elämän asioita, kuten ruoanlaittoa, nukkumista ja kylpemistä, mutta eri tavalla. Näet joitakin näistä toiminnoista Photowallin impressionismi-kangastulosteiden valikoimassa. Kun palataan taaksepäin, nämä asiat saattavat tuntua nykyään melko tavallisilta asioilta nähdä taiteessa, mutta 1800-luvulla suurimmalla osalla Euroopassa tehdystä taiteesta oli paljon suurempia aiheita, kuten taistelukohtauksia historiasta tai tarunomaisia tarinoita antiikin Kreikasta ja Roomasta. Monet ihmiset eivät aluksi pitäneet impressionismista, koska se oli heidän mielestään hieman sotkuista ja maalaukset näyttivät keskeneräisiltä. He olivat sitä mieltä, että taiteen pitäisi olla jäsennellympää ja että taideaiheiden pitäisi olla paljon tärkeämpiä kuin pelkät arkiset kohtaukset. Toinen puoli impressionismikuvaston asettamisessa kotiin tai toimistoon on historia. Useimmat liikkeen taiteilijat eivät pystyneet myymään maalauksiaan ja elivät köyhyydessä vuosia, ellei jopa koko elämänsä ajan. Yksi tuon ajan kuuluisimmista taidemaalareista, Vincent Van Gogh, myi elinaikanaan vain yhden taulun, ja hänen ainoa ostajansa oli hänen veljensä. Impressionismi-kangaspainatuksissa on yksi hänen arvostetuista teoksistaan, nimellä "Vincent van Gogh - Arles", kauniisti kuvattu kohtaus, jossa näkyy hänen ainutlaatuinen tyylinsä.

Imppressionismin vaikutuksen kankaalle tulosteet

Kodin, jossa on impressionismin kankaankuvapainatusten antama tyyli, tulisi olla valoisa, tyylikäs ja rento. Koska sisustuksen tulisi luoda vapauden ja rauhoittumisen ilmapiiri, käytä näitä motiiveja paljastamaan omistajansa persoonallisuus ja luonne. Vaaleat ja kirkkaat värit sekä niiden eri sävyt ovat impressionismikuvitusten tunnusmerkki. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota erityisesti sen huoneen valaistukseen, jonka haluat koristella näillä hämmästyttävillä kuvioilla. Käytä tummia värejä, mutta vain pieninä yksityiskohtina vain perussävyn korostamiseksi. Jos käytät esimerkiksi impressionismikangastulostetta nimeltä "New York Skyline Art - bw", varmista, että ympäröivillä sisustuselementeillä on mukava kontrasti tähän näyttävään keskipisteeseen nähden.

Perustiedot

Kuten olet ehkä jo huomannut, impressionismi nauttii epäselvyydestä, järjestetyistä sommitelmista ja vaaleista väreistä. Kun valitset impressionistisia kangaspainatuksia, sinun on pidettävä mielessä, että impressionistiset taiteilijat eivät yrittäneet maalata realistista kuvaa, vaan pikemminkin vaikutelman siitä, miltä henkilö, esine tai maisema näytti heidän mielestään juuri sillä hetkellä. He halusivat vangita näkemänsä liikkeen ja elämän ja esittää sen meille ikään kuin se tapahtuisi juuri silmiemme edessä. Tämän vuoksi impressionistiset kankaankuvat voivat vaikuttaa niin henkilökohtaisilta ja intiimeiltä. Vaikka tämän liikkeen taiteilijat maalasivat usein paksusti ja käyttivät nopeita siveltimenvetoja, maalauksissa on selkeä tunnelma ja tunne, toisin kuin useimmissa impressionismia edeltäneissä maalauksissa, joiden pinta oli paljon tasaisempi ja puhtaampi ja joissa siveltimenvedot eivät näkyneet lainkaan. "Landscape from Saintremy" on loistava esimerkki tästä, upeasti toteutettu impressionismin kankaalle tulostettu teos, jonka voit näyttää missä tahansa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilassa, jossa se ei näyttäisi sopimattomalta kummassakaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1