Julisteet

Julisteissa on jotain sellaista, joka tuo tietoisuuteemme voimakkaan nostalgian ja muistojen tunteen. Muistamme asiat elävämmin, ja mielessämme näkyvät kuvat ovat lähes konkreettisia.Lue lisää Väriläiskä, vanha vedos, vanhan julisteen koirankorvainen paperi, kaikki nämä herättävät kaipauksen tunteen ja yhteyden menneisiin asioihin. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tästä tunnelmasta hienossa valikoimassaan julisteita sisältäviä kangaspainatuksia. Nämä ainutlaatuiset kuvat menneiltä ajoilta toimivat aikakapselina, joka muistuttaisi meitä muistoista, unohdetuista asioista ja asioista, jotka on parasta tuntea, ei sanoa. Nämä nostalgiset julisteet kankaalle tulosteet voivat antaa hienostuneisuutta ja kypsyyttä kodin jokaiseen nurkkaan. Enemmänkin se voi antaa sävyn sentimentaalisuutta jokaiseen asuintilaasi. Koti ei ole vain paikka, jossa juhlitaan nykyisiä asioita, vaan myös turvapaikka, turvallinen paikka muistaa kaikki menneet asiat. Nämä julisteiden kangaspainatukset tuovat menneiden aikojen kauneuden ja jännityksen takaisin kodin mukavuuteen. Muistele näiden julisteiden kankaankuvapainatusten avulla. Kodissasi ei ole yhtään tilaa tai seinää, jossa muistot eivät voisi herätä henkiin näiden ihanien julisteiden kangaspainatusten avulla.

Muistoja julisteiden kangaspainatuksissa

Hollywoodin tarujen mukaan aikamme kaksi menestyneintä elokuvaohjaajaa, Steven Spielberg ja George Lucas, toimivat aikoinaan henkilökohtaisina avustajina legendaarisen japanilaisen ohjaajan Akira Kurosawan kuvauspaikalla. Siksi suurin osa näiden kahden elokuvateollisuuden mahtimiehen tarinoista juontaa juurensa tämän japanilaisohjaajan elokuvien aiheista. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaa "Movie Poster Jaws", "Close Encounters of the Third Kind" ja "Indiana Jones and the Last Crusade" upeassa julistekangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä julisteiden kankaankuvapainatuksissa kuvataan joitakin ikonisia kuvia, joista on tullut kotitalouksien nimiä niiden valtavan suosion vuoksi. Ripusta muutama näistä julisteiden kangaspainatuksista oleskelualueillesi ja tunne, että päivän huolet ja murheet yksinkertaisesti putoavat pois. Muutama näistä julisteiden kangastulosteista lastesi nukkumisalueilla ja leikkinurkissa saa pienimmätkin ihastumaan ja pitää heidät työllistettynä koko iltapäivän ajan. Voit jopa ripustaa näitä ihania julisteita kankaalle eteiseen ja antaa tilalle elokuvastudion tunnelman.

Inspiroivia julisteita kankaalle tulostettuna

Suuren Peter O'Toolen johdolla osa tämän sukupolven tuotteliaimmista näyttelijöistä lainasi kykynsä tositapahtumiin perustuvaan tarinaan legendaarisesta brittisotilaasta, joka valloitti Arabian niemimaan. Photowall on ylpeä voidessaan tarjota sinulle "Movie Poster Lawrence of Arabia" -elokuvajulisteen upeassa julistekangastulosteiden kokoelmassaan. 70-luvun alussa legendaarinen elokuvaohjaaja Francis Ford Coppola lyöttäytyi yhteen veteraanikirjailija Mario Puzon kanssa tehdäkseen valkokangassovituksen kuuluisimmasta kirjastaan. Tämä oli tarina italialaisesta perheestä, joka löysi tiensä Yhdysvaltoihin ja loi samalla yhden maan arvostetuimmista ja pelätyimmistä mafiaperheistä. Photowall tekee sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä: "Movie Poster The Godfather" kuuluu sen ainutlaatuiseen valikoimaan julisteita sisältäviin kankaankuvapainatuksiin. Näyttelijä Al Pacino valittiin kymmenien nimekkäämpien näyttelijöiden joukosta näyttelemään Michael Corleonea, Kummisedän rikollisvaltakunnan perillistä. Tämä elokuva nousee ehdottomasti vuosisatamme 100 rakastetuimman elokuvan kärkeen. Photowallin julisteiden kangaspainatukset ovat ylpeänä osa Kummisetä-elokuvan perintöä.

Kestävä ja rakastettu

Musiikki on viihdemuoto, joka on valloittanut sielumme siitä lähtien, kun aloimme kuulla sitä. Jopa moderni teknologia on antanut oman osansa ja opettanut meitä keksimään laitteita, jotka tallentaisivat musiikkikappaleita ja antaisivat meidän soittaa niitä kaikessa rauhassa. Photowall nostaa hattua musiikille ja kaikille tavoille, joilla siitä nautitaan: "The Movie", "Woodstock Poster Art" ja "Gimme Shelter Poster Art" kuuluvat sen upeaan julistekuvakangastulosteiden kokoelmaan. Näissä julisteiden kangaspainatuksissa esitellään erilaisia musiikkifestivaaleja, joiden ansiosta olemme voineet nauttia musiikin lajista vuosien varrella. Ripusta muutama näistä julisteiden kangaspainatuksista vapaa-ajan asuntosi seinille samalla, kun kuuntelet aitoa musiikkia stereoista, ja sinulla on ainekset täydelliseen iltapäivän musiikkitrippailuun. Nämä upeat julisteet kankaalle tulostettuna nostavat cool-tekijän tällä alueella satakertaisesti. Leikkiaika ei ole koskaan yhtä hauskaa kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä julisteita kankaalle tulostettuina. Voit jopa kutsua joitakin ystäviäsi hengailemaan kanssasi ja nauttimaan musiikista heidän kanssaan. Nämä julisteet ovat takuuvarma hitti kodissasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.