Geometrinen

On uskomatonta, mihin ihmissilmä ja mieli voivat vetäytyä. Muotoillut väri- ja materiaalikappaleet, jotka on järjestetty tiettyyn kuvioon, näyttävät stimuloivan mieltä tekemään jonkinLue lisäälaisen järjen siitä, mitä se näkee. Ehkäpä juuri ihmisen psyyken tarve saada järjestys ja rakenne näkemästään, tekee geometrisista kuvioista ja väriläiskistä niin kiehtovia. Tämä luontainen tarve ja sen täyttymisen arvostus ovat nostaneet tämän piirteen taidemuodoksi. Geometrinen taidegrafiikka on värien ja kuvioiden yhdistämistä siten, että ne muodostavat mitatun mutta miellyttävän kuvan, jonka silmä ja mieli voivat tunnistaa ja arvostaa. Photowall tekee kunniaa tälle ainutlaatuiselle ja huomionarvoiselle taiteelle geometristen kankaankuvien valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset ja tarkkaan määritellyt teokset voivat kohottaa asuintilojesi yleistä ilmapiiriä ja laatua ja tehdä niistä virtuaalisia modernin taiteen museoita. Nämä ovat käytännössä taiteellisia kollaaseja, joita voit nyt hankkia mitättömään hintaan niiden alkuperäisestä hinnasta. Kutsu taiteellisesti suuntautuneet ystäväsi istumaan olohuoneeseesi tai työhuoneeseesi ja keskustelemaan perusteellisesti näistä geometrisista kangaspainatuksista. Nämä geometriset kangaspainatukset ovat kulttuurin ja hienostuneisuuden ikoni, jonka voit tuoda omaan kotiisi.

Mitta geometriset kankaankuvatulosteet

Näiden geometristen kangaspainatusten leikkisä värien käyttö ja tarkat ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi yksittäinen kappale sijoitettuna hyvin näkyvälle alueelle kodissasi voi saada koko tilan säihkymään. Pehmeistä pastelliväreistä voimakkaisiin yksivärisiin ja tummiin yksivärisiin sävyihin, näiden geometristen kankaiden yhdistelmillä ja kuvioilla ei ole rajoja. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Nämä geometriset kangaspainatukset eivät takaa vain loputtomia tunteja älyllistä mietiskelyä, vaan myös syvää arvostusta niiden luontaista kauneutta kohtaan, vaikka istuisitkin työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa ja tarkastelisit satunnaisesti näitä taideteoksia tai rentoutuisit lepotuolissasi miettien sen kuvioiden monimutkaisuutta. Aivan kuten psykologin toimistossa olevat Worschaksit, ne voivat itse asiassa kertoa paljon katsojan mielentilasta. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan niiden värivalikoiman runsautta. He eivät ole koskaan liian nuoria opettamaan taiteen arvostamista. Kaikki kotitaloudessasi tulevat kiittämään sinua siitä, että nappasit osuutesi näistä hämmästyttävistä geometrisista kankaista.

Määritelty geometrisilla kankaankuvapainatuksilla

On hetkiä, jolloin muotojen tuttuus tuntuu meistä uudelta ja kiehtovalta. Joskus paljaalle seinälle ripustetut tavalliset geometriset elementit voivat antaa yhtä paljon potkua asuintilallesi kuin abstrakteilla ja törkeillä vedoksilla verhoiltu tila. Photowall tarjoaa sinulle tämän mielessä "Circles Mid Century III", "Balance I" ja "Vibrations Square" geometristen kangaspainatusten kiehtovassa kokoelmassaan. Nämä geometristen kankaankuvapainatusten valikoimassamme olevat tuotteet tarjoavat tilaan jäsennellyn mutta rennon tunnelman, joka voi olla houkutteleva seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa lempeää hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Anna näiden geometristen kangaspainatusten istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löydä koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaiheinen teos illan aloittamiseen.

Laskelmallinen ja ilmeikäs

Photowall on tehnyt näiden geometristen kangastulosteiden hankkimisen kotiisi helpon kuin mikä. Hinnalla, joka on käytännössä varkaus, voit nyt turvata itsellesi ja perheellesi jotain, joka ei olisi sopimaton modernissa taidemuseossa. Tutustu hämmästyttäviin teoksiin, kuten "Written in the Stars IV", "Interconnecting" ja "In Between", jotka ovat johdatus geometrisiin kangaspainatuksiin, jotain, joka yksinkertaisesti herättää ruokahalusi. Siirry sitten vakavampiin teoksiin, kuten "Flowing Cubes", "Solar System-Brown" ja "Deep Tetris", täydentämään geometristen kangaspainatusten kokoelmaa. Luo perheaktiviteetti antamalla kaikkien vuorollaan sijoittaa ne kotiisi, ja sinulla on täydellinen kaava hauskan ja oppimisen iltapäivän viettoon. Tai kutsu ystäväsi iltapäiväksi teetä ja leivoksia nauttimaan samalla, kun keskustelet vilkkaasti tämän taidemuodon monimutkaisesta dynamiikasta. Ajatusten ja vaikutelmien vaihto saa sinut unohtamaan, miten nopeasti aika kuluu. On jopa tutkimuksia, jotka osoittavat, että ahdistuneisuushäiriöistä kärsivät ihmiset rauhoittuvat näitä abstrakteja teoksia katsellessaan masennuksestaan ja melankoliastaan ja alkavat rentoutua ja saavuttaa jälleen tasapainon. Hanki siis joitakin näistä geometrisista kankaista kotiisi jo tänään.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.