Asetelma

Yksi parhaista tavoista saada huoneet näyttäviksi on tuoda asiat uuteen ja virkistävään valoon. Mitä tahansa tavallisia esineitä ympärilläsi onkaan, sinun tarvitsee vain järjestää ne Lue lisääsen mukaisesti ja sovittaa ne yhteen asunnon, työtilan tai vapaa-ajanviettopaikan värimaailman ja sisustuselementtien kanssa. Photowallin asetelmapainatukset eivät ole vain kaunista katseltavaa niiden hämmästyttävän muotoilun vuoksi, vaan myös siksi, että monimutkaiset yksityiskohdat saavat meidät keskustelemaan kuvasta syvällisemmin ja luovat näin vuoropuhelun, jossa on enemmän merkitystä ja arvoa. Muunna seinäsi joksikin olennaisemmaksi hankkimalla yksi näistä asetelma-kangastulosteista.

Taustakuvien olemus

Still life -kangaspainatusten avulla voit nähdä tavalliset asiat ympärillämme aivan uudella tavalla. Muunna seinäsi mielekkääksi sisustukseksi, jossa voit antaa ihmisten ihastella upeita sisustustilojasi. Voit kokeilla kuvia, kuten "A Taste of Napa Valley", jossa viinipullot, viinirypäleet, juustot ja niin edelleen ovat erityisen yksityiskohtaisia. Tällaiset asetelmapainatukset saavat sinut näkemään nämä esineet enemmän kuin ne vain näyttävät olevan. Ne voivat jopa herättää aivan uudenlaisen tunnelman, jolloin voit paeta arjen stressiä. Tarkista vain "A Beautiful Day at the Beach" -tyyppiset still life -kangastulosteet, niin näet tämän ajatuksen täydessä voimassa. "Royal Garden II" on toinen motiivi, joka voi herättää henkiin tavanomaisen tylsän talon alueen.

Täysin uudet näkymät

Useimmat meistä saattavat ajatella, että elottomat esineet ovat vain asioita, joita käytetään ihmisten mukavuuteen tietyissä erityistilanteissa. Still life -kangastulosteilla voit osoittaa, että motiivilla, jossa on jotain niinkin arkista kuin kumiankka, käärimätön karkki tai jopa pelkkä kivi, voi olla syvempi merkitys, kun sitä sovelletaan oikein. Voit kokeilla esimerkiksi teosta "Elements", joka on asetelma-kangastuloste, jossa on shottilaseja mustalla pohjalla. Se saattaa kuulostaa melko yksinkertaiselta, kunnes huomaat, että jokainen näistä laseista sisältää neljän elementin eli maan, tulen, veden ja tuulen symbolin. Se ei ole vain tyylikäs vaan myös taattu keskustelunaiheuttaja. Voit jopa mennä enemmän retroa ja antiikkia käyttämällä asetelma-kangaspainatusta, kuten "Still Life with Violin and Clock", kauniisti toteutettu maalaus, joka saa sinut tuntemaan itsesi heti renessanssimieheksi tai -naiseksi. Tämäntyyppiset asetelmamaalaukset voivat antaa tilallesi aivan uudenlaisen ilmeen.

Tyhjä elämä -kangastulosteet, joissa on ripaus luontoa

Maalari voi helposti käyttää elottomien asioiden maalauksia aiheina kertoakseen taustalla olevan viestin tai antaakseen sille aivan uuden merkityksen tai vain yksinkertaisesti maalata asian sen kauneuden vuoksi. Photowallilla on paljon vaihtoehtoja, joista voit valita tässä suhteessa asetelmamaalauksia sisältäviä kangaspainatuksia. Konkreettinen esimerkki on teknisesti elävät luonnon asiat esineenä. Voit valita kauniita kukka-aiheisia still life -kangastulosteita. Nämä esineet sopivat varmasti täydellisesti olohuoneeseen tai ruokasaliin, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi laittaa niitä työtilasi tai virkistysalueesi seinille. Jopa ne, jotka ovat allergisia kukille, pääsevät nauttimaan ripauksesta luontoa huoneessasi! "Ruusuja ja liljoja - Henri Fantin-Latour" ei ainoastaan näytä aivan upealta, vaan se on myös asetelma-kangaspainatus, joka voisi olla suoraan museosta. Taiteellisesti suuntautuneemmille et voi mennä pieleen "Midnight Blue Hydrangeas with Gold" -teoksen kanssa. Tämä upeasti toteutettu ja eloisilla väreillä varustettu asetelma tuottaa maksimaalisen visuaalisen painoarvon.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.