Art nouveau

Meillä on tiettyjä piirteitä, joita etsimme sisustussuunnittelussa. Tämä koskee myös sisustusvälineitä, erityisesti näkyvimpiä, kuten seinäpinnoitteita. Photowallin valikoimassa jugenLue lisäädtyylisiä kangaspainatuksia on hyvin selviä ja kauniita ominaisuuksia, joten se on ihanteellinen osa sisustuksen uudistamista tai elvyttämistä. Koristeelliset, aistikkaat ja tinkimättömät jugendtyyliset kankaankuvatulosteet ovat nopeasti kehittymässä dynaamiseksi ja ilmeikkääksi tyylilajiksi kodin, toimiston tai minkä tahansa muun tilan, jonka olet päättänyt koristella, kaunistamisessa. Voit mukauttaa nämä hämmästyttävät jugendtyyliset kankaankuvatulosteet niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien värimaailmojen, yleisen estetiikan ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Historian oppitunti jugendtyylisen kankaanpainatuksen avulla

Joidenkin mielestä art nouveau on ensimmäinen itsetietoinen yritys luoda selkeästi moderni tyyli, ja se kehittyi taidesuuntauksena tasaisesti Euroopassa ja Amerikassa, ja sitä voi nähdä vielä tänäkin päivänä maalauksissa, veistoksissa, koruissa ja niin edelleen. Aubrey Beardsleyn viettelevät piirustukset, Victor Horta kaareva arkkitehtuuri ja ennen kaikkea Alphonse Muchan koristeelliset julisteet ovat tunnetuimpia esimerkkejä ainutlaatuisesta jugendtyylistä. Tästä liikkeestä on tärkeää tietää enemmän, koska sen avulla voit helpottaa jugendtyylisiä kankaankuvapainatuksia, ei vain esteettisesti vaan myös siksi, että voit vastata kysymyksiin, joita varmasti tulee vastaan. Ensinnäkin art nouveau tarkoittaa ranskaksi yksinkertaisesti uutta taidetta, ja se oli liike, joka kesti 1880-luvulta ensimmäiseen maailmansotaan asti ja joka läpäisi kaikki esteettisen maailman osa-alueet, erityisesti arkkitehtuurin ja graafisen taiteen. Mielenkiintoista on, että vaikka tyylisuuntaus päättyi yli 100 vuotta sitten, aitoja jugendmalleja on yhä nähtävissä. Voit nähdä tämän jugendtyylisen kankaankuvapainatuksen "Galleria Sciarra, Rooma", joka on upea teos, joka antaa huoneellesi hienostuneisuutta ja visuaalista painoarvoa.

Määrittelevät ominaisuudet

Aikoinaan jugendtyyli tunnettiin vallankumouksellisena ja jopa kiistanalaisena, ja siksi sen suosio nousi pilviin erityisesti niiden keskuudessa, jotka halusivat olla mukana uusimmissa trendeissä ja seurata niitä. Luonnosta inspiraationsa saaneet jugendtyyliset kankaankuvat sisältävät hienovaraisia orgaanisia muotoja, eksentristä geometriaa ja virtaavia, kiemurtelevia käyriä. Tämä johtuu osittain siitä, että jugendliike sai vaikutteita biologien kuvituksista ja tutkimuksista. Monet teokset, joihin jugendtyyliset kankaankuvat perustuvat, jäljittelevät ja liioittelevat luonnossa esiintyviä erityispiirteitä. Lisäksi useimmat näistä kuvista ovat virtaavia, jolloin ne toistavat usein aaltomaisia muotoja ja käänteitä. Näet paljon tällaista, varsinkin kun käsittelemme Alphonse Muchan teoksia, joka on yksi tämän erityisen taidetyylin merkittävimmistä päähenkilöistä.

Jugendtaiteen kankaalle painetut vedokset ja niiden keskeinen hahmo

Photowallin jugendtyyliset kankaankuvatulosteet ovat tšekkiläinen taidemaalari ja koristetaiteilija nimeltä Alphonse Mucha, joka tunnettiin parhaiten omaleimaisesta tyylistään ja naiskuvistaan. Joulun tienoilla vuonna 1894 Pariisissa, jonne hän oli muuttanut jatkaakseen opintojaan, Mucha sattui piipahtamaan kirjapainossa, jossa tarvittiin äkillisesti ja yllättäen uutta mainosjulistetta näytelmään, jonka pääosassa esiintyi Sarah Bernhardt, Pariisin kuuluisin näyttelijä tuona aikana. Mucha, joka työskenteli tuolloin graafikkona, ilmoittautui vapaaehtoiseksi valmistamaan litografoidun julisteen vain kahdessa viikossa. Bernhardt oli niin tyytyväinen näytelmän menestykseen, mikä johtui osittain julisteen vetovoimasta, että hän teki Muchan kanssa sopimuksen. Muchan teoksissa esiintyi usein kauniita, vahvoja nuoria naisia virtaavissa, epämääräisen uusklassisen näköisissä kaavuissa, joita ympäröivät usein rehevät kukat, jotka toisinaan muodostivat sädekehiä naisten päiden takana. Ota esimerkiksi "Alphonse Mucha - Art Noveau", upea jugendtyylinen kangaspainatus, joka voi nostaa huoneesi sisustuksen poikkeukselliselle tasolle. Muchan töitä on lukuisia jugendtyylisiä kangaspainatuksia, joista jokainen on ihmeellinen ja mitä täydellisin keskipiste tilaan sijoitettavaksi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1