Art deco

Ainutlaatuinen ja tyylikäs teema voi tehdä valtavan eron, kun sisustat sisätilojasi. Sen lisäksi, että se saa tilan näyttämään upealta, se voi myös luoda omanlaisensa ilmapiirin ja tuLue lisäännelman. Photowallilla on erinomainen valikoima laadukkaita art deco -kangastulosteita, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Modernin muodin ja teollisen muotoilun risteytys, ja tämä erityinen esteettinen tyyli vaikutti moniin amerikkalaisen kulttuurin osa-alueisiin. Tiedoksi vain, että se on itse asiassa lyhenne sanoista arts décoratifs, joka tarkoittaa lähinnä koristetaidetta. Kuten monet muutkin taidesuuntaukset, art deco sai alkunsa Ranskassa 1910-luvun alussa, mutta se esiteltiin maailmalle kunnolla vuoden 1925 kansainvälisessä modernin ja teollisen koristetaiteen näyttelyssä. Perehdymme tähän tarkemmin art deco -kangaspainatuksia koskevan keskustelun aikana. Nämä motiivit auttavat sinua tekemään tilastasi kauniin mutta myös yksilöllisen ja tyylikkään. Kuten Photowallin kanssa on tapana, voit mukauttaa valitsemasi art deco -kangastulosteet vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Basics in art deco canvas prints

Art deco on yleensä melko helposti tunnistettava estetiikka, jossa korostuvat vahvat linjat, geometriset muodot ja rohkeat materiaalit, jotka puolestaan luovat tyylin, joka erottuu erityisesti muiden taiteen ja arkkitehtuurin aikakausien rinnalla. Liike otti nopeasti käyttöön uutta teknologiaa, joten materiaalit eivät aina olleet kaikkein perinteisimpiä ja siten ajoittain hieman kiistanalaisia. Art decoa käytettiin inspiraationa arkkitehtuurissa, taiteessa ja muotoilussa ympäri maailmaa, ja joitakin sen elementtejä on nähtävissä myös art deco -kangaspainatuksissa. Jopa sellainen yksinkertainen asia kuin "Deco Patterning I" voi herättää aitoja yllätyksen tunteita ja herättää tunteita, niin suuri on näiden art deco -kangaspainatusten voima. Jos haluat jotain rohkeampaa ja tyypillisempää, "Peacock Deco" voi olla sinulle sopiva kohde. Tämä art deco -kangastuloste päivittää varmasti valitsemasi tilan ulkoasua ja tekee siitä samalla suuremman ja syvällisemmän vaikutelman.

Syvyys ja merkitys

Aivan kuten tämä taidetyyli, joka syntyi halusta päästä eroon menneisyydestä ja omaksua tulevaisuus kaikessa sen ihmisen tekemässä, koneiden ohjaamassa loistossa, voit tehdä valtavan muutoksen art deco -kangastulosteilla. Jotkut sanovat, että se on jäänne Gatsby-henkisestä hedonismista, joka laskeutui vauraan sodanjälkeiseen Amerikkaan. Syntyi uutta teknologiaa, jonka ansiosta autot, radiot ja jääkaapit tulivat keskivertokansalaisen ulottuville, ja kuluttajien koriste- ja ylellisyysmaku kasvoi räjähdysmäisesti. Tämä huumaava edistyksen tunne heijastuu myös art deco -kangaspainatuksiin. Otetaan esimerkiksi motiivi nimeltä "Art Deco Florals IX", joka kuvastaa noiden vuosien ylellistä ja ihanaa estetiikkaa.

Art deco -kangaspainatusten pääpiirteet

Tämä taiteellinen tyyli, joka itse asiassa määritteli ensimmäisen ja toisen maailmansodan väliset vuosikymmenet, on vältellyt johdonmukaista määritelmää vuosina sen suosion huipun jälkeen. Alun perin art deco sai monia muotoja ensimmäisen ja toisen maailmansodan välillä. Se vaihteli 1920-luvun eksoottisista ja koristeellisista koristeista 1930- ja 40-luvun avantgardistiseen virtaviivaiseen ja tyylikkääseen tyylittelyyn, joista osan näet kokoelmassamme art deco -kangaspainatuksia. Se tunnetaan ehkä parhaiten sen käytöstä arkkitehtuurissa, erityisesti Empire State Buildingin kaltaisissa pilvenpiirtäjissä, mutta sitä käytettiin laajalti myös taideteoksissa, kuten seinämaalauksissa, veistoksissa ja graafisessa suunnittelussa, lähinnä kuvaamaan amerikkalaista kulttuuria 1900-luvun alussa. "Empire State Building - Blue Print" on konkreettinen esimerkki tästä, art deco -kangaspainatus, joka ei näyttäisi sopimattomalta toimiston kokoushuoneessa, mutta voi myös olla hieno seinäkoriste asunnossasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-21 21:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.