Tekstuurit

Tietyt asiat tässä maailmassa uhmaavat loogista selitystä. Tietyt mielikuvat, jotka miellyttävät ja rauhoittavat aistejamme, kehittyvät kauniisti katseltaviksi ja arvostettaviksi. YksLue lisääi meitä kiehtovista visuaalisista ihmeistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu vetävän puoleensa kuvia, jotka ovat täynnä värejä ja joissa on ripaus epätavallista. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai yksittäinen kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestä, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä tekstuurien kankaankuvapainatusten sarjassaan. Nämä tekstuurit-kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana erilaisina kuvina, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisi, vapaa-ajanhuoneisi ja jopa keittiöihisi, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Salli epätavallisuuden viedä silmäsi ja mielesi mukaan ja lohduttaa sinua. Sääntöjä ei ole, kun on kyse kotien koristamisesta näillä ainutlaatuisilla tekstuurien kankaankuvapainatuksilla. Istu vain taaksepäin ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Hienot tekstuurit-kangastulosteet

Niille, jotka olivat nuoria ja villejä 90-luvulla, jolloin grunge-musiikin kukoistuskausi Seattlessa, Washingtonissa oli huipussaan, mikään ei toimi muistutuksena paremmin kuin meidän " Grunge Wall-Bluish" -tekstuurien kankaankuvapainatuksemme. Ne puhuvat nuoruuden ja vapauden ajasta ja huolettomasta elämästä. Ne muistuttavat meitä paikoista, joissa olemme käyneet, ja seikkailuista, joita olemme jakaneet. Vanha levynkansi saattaa olla liian kirjaimellinen näihin muistoihin, mutta tämä erityinen teos tekstuurikangastulosteissamme tuo hienovaraisuutta ja vivahteita rakkaaseen aikaan elämässämme. Nykyaikaiselle asukkaalle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "From the Other Dimension" ja "Paris" tekstiilikankaiden valikoimassaan. Nämä teokset tarjoavat jyrkän kontrastin yksivärisille sävyille ja antavat vapaa-ajan tiloillesi sen lisäpotkun, jota ne tarvitsevat muuttaakseen ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuntoihisi voisivat olla "Composition in Blue" ja "Flakes" -teokset. Nämä erityisesti tekstuurien kankaankuvapainatuksiemme kohteet antavat Picasso-henkisen tunnelman. Sen rohkeat vedot ja epätavallinen värin käyttö voivat antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseen tai lukunurkkaukseen.

Eleganttia tekstuurien kankaankuvapainatuksissa

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus paljaan seinän ankaruus voi antaa yhtä paljon tunnelmaa olohuoneeseesi kuin pastelliväreillä ja yhteensovitetuilla painatuksilla kuorrutettu seinä. Tätä silmällä pitäen Photowall tarjoaa sinulle "Torn Ink Texture" ja "Black Marble" -teokset. Nämä erityiset kohteet tekstuurikangastulosteiden valikoimassamme tarjoavat goottilaista ja yksiväristä ilmettä ympäristöön, mikä voi olla houkuttelevaa seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, tekstuurien kangaspainatuksissamme oleva "Collage in Gold" -malli voi olla juuri sinulle sopiva. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään yhteneväisyyttä ja rakennetta muodoissaan, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löydä koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaihe illan aloittamiseen.

Singulaarinen ja erottuva

Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä abstraktiin, "Ice Crystals on Window", "Energy" ja "Moon and Stars" -mallimme yhdistävät molempien maailmojen parhaat puolet. Nämä kuvat, jotka kuvaavat silmille abstraktimpia ja taidokkaampia kuvioita, esittelevät maan sävyjä sekä katkoviivoja vaativalle tuntijalle. Aseta nämä kappaleet kirkkaasti valaistuun huoneeseen, jossa niiden takana on paljas seinä, ja saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Räikeät sävyt ja hypnoottiset kuviot voivat virittää mielen ja elvyttää aistit. Nämä kappaleet, ja paljon muuta laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme, todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole sokeria ja mausteita ja kaikkea kivaa. Joskus jyrkkä kontrasti, goottilaiset elementit ja yksiväriset sävyt voivat olla aivan yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä tekstuurien kangaspainatuksista vielä niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tuotetiedot